הגמד והענק

L i T a L 1

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo42.gifהגמד והענק../images/Emo42.gif../images/Emo85.gif

שרשרו לפה את המתנות שלכם גמדים.

Oס DoRiN סO

New member
זה משחק כזה דפוק../images/Emo4.gif

כאילו סתם שמים תמונה או משהו וזהו?
לדעתי זה ממש משחק דבילי אבל שיהיה

לליטלושששששששש המאמוששששששש!!

מאמוש שלי!!! ממצב יפיופה!?!? מקווה שהכל טוב.. הנה משהו שעמלתי עליו רבות..

ליטל,כנסי..

א.עוד כמה ימים נשארו? אני רוצה לדעת כי יכול להיות שיהיו ימים שלא יהיה לי זן להכין אז אני אכין מראש.. ב. למה את לא דואגת שכל השאר במשתפתים יהיו אחראים וגם יעשו לגמדים שלהם? אני לא כועסת עלייך או משהו.. אבל יש לי הרגשה שרק אני,או עוד 2 זוגות וזהוווווו... תדברי איתם.זה לא יפה מצידם. ומקסימום תגידי לי,אני אהיה הגמדית של כולם :)

L i T a L 1

New member
חחח

א. ביום שבת מגלים [ויש לי שאלה יש לך כינוי פה נכון? בגלל שאת כותבת הרבה בכינוי של הגמד.] ב. האמת שאני דואגת ויש שני זוגות שלא מכינים ואני דואגת להם שלחתי כמה מסרים אבל אני גם לא רואה אותם כותבים פה ואני לא יכולה להיות אחראית לכולם..
ז"א אם מישהו אמר שהוא רוצה אבל נסע בלי להודיע אין לי ממש מה לעשות.. אני ינצל את ההזדמנות להתנצל לפני אלו שלא מקבלים.. לא הכל תלוי בי..

L i T a L 1

New member
מנתקים לי את האינטרנט אז ממחר תיהיה

אחראית על המשחק מישהיא אחרת. שלחתי לה את הזוגות וביום שבת אחרי שתנחשו מי הגמד שלכם היא תשים פה את הזוגות שיהיה לכולכם שבוע נהדר ושבוע הבא יהיה לי שוב אינטרנט אז ניפגש שוב ביי

תיכנסי.

רק שתדעי לך שנעלבתי. ואני יודעת שתכעסי עליי. אבל תסלחי לי שאני רוצה להגיד לך מה שאני מרגישה,בדיו כמו שפלור הייתה רוצה! אני לא ביקשתי ממך שתהיי הגמד שלי או משהו,ראיתי שאת רוצה שיהיה טוב אז רציתי לעשות לך טוב ולהיות ה"גמדה שלך" רציתי שיהיה נחמד ואני מתאמצת ומכינה לך דברים, בסוף מסתבר שאת לא רק הולכת ולא תהיי כאן כדיי לקבל את המתנות שלי, גם את לא כותבת לי לפחות בפרטי,בכל זאת,תתחשבי בי קצת?! ואח"כ את עוד ממנה מישהי. ולא אומרת לי על זה כלום. פסדר,לא צריך.ביי. חבל על המאמצים שלי.לא תביני כל ממה שאני מנסה להגיד .ביי.

את לא הגמדה שלה../images/Emo46.gif

אני הגמדה שלה
הילה היא רק שלייייייי שלייייייייי
((מה מצחיק לעזאזל?))

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifלהילוש../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

הכנתי לך משו קטן
מקווה שאהבת.. אם יש לך משו מסוים שאת רוצה שאני אכין לך תגידי לי מה... אוהבת
הגמדה
נ.ב הכנתי לך משו מיוחד ליום שבת

למעלה