SIASS

../images/Emo85.gifSIASS ../images/Emo85.gif

זה טוב? אממ אני שמה את סוף פרק 9 כדי שתדעוXD "לא!! מספיק! אני לא רוצה כלום!" אמרתי כשרגליי לא יכלו לסחוב עצמם עוד. "לא נורא בואי...." הפעם זו ג'ואנה סחבה אותי לחנות. היא כמעט גררה אותי בכוחה. יש לציין שהיא די חזקה. "אבל...אבל...אני לא רוצה..." רטנתי כילדה בת 5. ניסתי להיאחז בדאגי: תפסתי לו את היד אך הוא החליט לשתף פעולה עם האויב החדש שלי- מלכת החנויות- ג'י "טוב טוב נכנסת..." אמרתי בייאוש. ראיתי שכולם כבר חסרי סבלנות ורוצים כבר שאכנס לחנות שהופיעה מולי. הבנות קנו מה שהן רצו לעצמן, לחבריהן וכמובן לי ו"רק" לאחר שעות ארוכות, מתישות מלאות בקניית בגדים הגענו הביתה.חזרתי לחדר ונשכבתי על המיטה. מרוב עיפוץ, עיניי נעצמו כמהלך אוטומטי ונרדמתי מהר. בבוקר כשקמתי ציפתה לי הפתעה....

../images/Emo85.gifפרק 10../images/Emo85.gif

פקחתי אט אט את עיניי והרגשתי כסהרורית. הורדתי את השמיכה מעליי ולפתע יד הייתה מונחת על הבטן שלי. הסתובבתי לאחור וראיתי את דאגי מכורבל כשיד אחת שלו אוחזת בי. חייכתי. יצאתי מהר ובשקט למטבח בכדי שלא להעיר אותו. אייזי ישבה על הכסא במטבח, לוגמת מהקפה שהכינה וקראה את העיתון של היום. "בוקר טוב" הרימה את הראש מהעיתון. משקפיים חמודים בצבצו על פנייה. "בוקר" הכנתי לעצמי גם. "איך את מרגישה?" שלאה ולגמה באיטיות. "בסדר גמור." עניתי. העיגולים השחורים שהקיפו את עיניי ענו אחרת. "את סולחת לנו על אתמול?" שאלה וחיוך זדוני עלה על פניה. "אני אחשוב על זה..." אמרתי והתיישבתי לידה. "אוי שכחתי להגיד לך." אמרה לי בלי הקשר לכלום. "מה?" עניתי. "אני ודאגי החלפנו, כי דאגי ישן עם הארי ואני רציתי לישון איתו, לכן שאלתי את דאגי אם הוא מוכן להחליף איתי והוא הסכים תיכף ומיד. "נחמד ששואלים את דעתי" אמרתי ולגמתי מהקפה. *דאגי קם* "את לא הולכת לבית-ספר?" שאל. היה נראה לי מוזר שדווקא לו חשוב ההשכלה בבית- הספר. "לא יודעת אולי" עניתי. ידעתי כי אני לא יכולה לחזור לשם כי מיד תחל החקירה המשטרתית של "מי חבר שלי ומה עשיתי מהשעה שלוש בצהריים" של חברתי לוסי. "טוב איך שתרצי."חייך. ידעתי שזה לא יפריע לו כלל. התיישבתי על הספה ועדיין הרהרתי אם אני רוצה לחזור לבי"ס. אני לא רוצה ללכת לשם. ברחתי אתמול מלוסי בזמן שהיא דיברה וכמות העייפות שהתבצרה אצלי העדיפה שאשר בביתי זמן מה. "למה את לא רוצה ללכת?" שאלה אותי אייזי מהמטבח. בחיי, לבנות יש אינטואיציה טובה. "סתם" עניתי. כמה שאני שונאת להתחמק משאלות כאלו. "באמת?" שאלה. האינטואיציה שלה ממש טובה. "כן" זייפתי צחוק שלמדתי מתוכנית הטלויזיה שבהיתי בה. "הצחוק המזויף לא עובד לך" הוסיף דאגי שהגיח משום-מקום. "שתוק זה ביני לבינה אתה יכול ללכת" אמרה בחוצפנות לדאגי. "מה?! איזה רעה" אמר דאגי והלך בחוסר רצון. "יודעת מה?! טוב אני אלך" אמרתי בייאוש. "להסיע אותך?" הציץ לפתאום דאגי כשלבש במהירות את החולצה שלו. "הוא סתם משוויץ ברישיון" צחקה עליו אייזי "לא אני לא!" קטע את דבריה דאגי. "טוב בסדר אין בעיה" אמרתי. "יש! דאגי מסיע אותי ואני אשב לידו באוטו כ"כ קרובה אליו" חשבתי לעצמי. "רגע ממתי יש לך רישיון?" שאלתי, איך הוא עוד לא דרס מישהו?! " לפני חודש..." חייך. "תתחדש, יש לך אוטו?" "לא.. כאילו כן... אני רוצה לקחת אותו היום אבל לעכשיו ניקח את של טום..." "טוב" אמרתי ויצאנו כשתיקי בידי. דאגי פתח את האוטו ואני נכנסתי. גם הוא נכנס... סובב את המפתחות והחל לסוע. למרבה הפלא, הוא נסע לא רע.. "אתה יודע איפה הבית-ספר שלי?" שאלתי. דאגי נראה אובד עצות. "כן... בערך" מחכה לסימן ממני איפה הבית-ספר שלי שוכן. "הנה הוא שם!" אמרתי, בזמן שדאגי תכנן ברקס חד. "וואו! הוא ענק וממש יפה.." התפעל בזמן שלחץ על הבלם. "כן... תודה על הטרמפ..." אמרתי בבושת והסתכלתי על המתרחש. הכל הסתובב סביבי במהירות וחזר לשגרה. עצרנו. "אין בעד מה.." קרב אליי ונשק לי על הלחי. יצאתי מהאוטו אדומת לחיים. "ביי" אמרתי, פותחת את דלת המכונית ויוצאת ממנה במהירות. נכנסתי וישבתי בכיתה. ישבתי כל השיעור בשקט וחשבתי על מה שקרה לפני דקות אחדות. בסוף השיעור יצאתי מהכיתה בשקט, חשה את שפתיו על לחיי. "נו...נו... מי זאת?" לוסי ניפצה לי את הזיכרון המתוק. היא פנתה אליי בגישה מתנשאת, מביטה בי מבט שלא הכרתי בה.

../images/Emo85.gifחלק|| ../images/Emo85.gif

"מה?" שאלתי. לפני לא עמדה לוסי, חברתי הטובה. "אהה כן.... זאת זאתי שחושבת את עצמה למישהי מיוחדת!" לוסי הנחמדה שהכרתי נהפכה לסיוט. "למה את מתכוונת?" מנסה להבין על מה מדובר. "לא לענות לי על שאלות ולברוח ככה?" אמרה בזעם. "אולי יש לי סיבות משלי?!" אמרתי בקול חצי חנוק. לא ידעתי כיצד תגיב לחוצפתי. "ולי יש סיבות משלי להפסיק לבלות איתך! מי את בכלל שתברחי ממני?!" אמרה ועיניה הפכו לעיני תיעוב. "אולי תעזבי אותה?" הופיעה נערה ורצה לעזרתי. "לא מגיע לכן שאני אהיה פה איתכן. שלום לכן!" הלכה בסנוביות. "אמילי" הושיטה את היד. "אליזבת'" חייכתי. היה לה מבט נעים ורגוע. "אל תתייחסי אליה. היא תמיד משליכה את הקרובים אליה" אמרה בזמן שהלכנו לשיעור הבא. התחיל השיעור. והתברר לי שגם אמילי מעריצת מקפליי. בסוף היום רשמנו את הפלאפונים שלנו ונפרדנו. חזרתי הביתה ורק מייק ולילי היו בבית. "היי איפה כולם?" אמרתי למייק. "בחלוקת חתימות. אם משנה לך הם אמורים לחזור עוד שעה" אמר מלגלג עיניים. "לא ממש" עניתי. היה לי ברור שזה מאוד משנה לי. *צלצול טלפון* "הלו? היי אמא מה קורה?" ענה מייק. מאז ומתמיד היה ילד של אמא. "בסדר גמור מה איתכם? עוד לא הרסתם את הבית?" שאלה בציניות. "לא... הבית מצוחצח.." אמר והביט על הבלגאן שהשאירו חבריו. "נחמד לכם... תקשיב, יש בעיה. יש עיכוב בטיסה.." אמרה, היה ניתן לשמוע שהיא ממש מתגעגעת. "למה?" שאל. כמה חמוד, מייק מתגעגע לאמא.. "המון עבודה." אמרה ומשכה באפה על מנת לא לבכות. "עד מתי העיכוב הזה יימשך?" שאל בדאגה מייק. "חודש-חודשיים לא יותר." אמרה. "בסדר... רוצה אולי לדבר עם בת'?" שאל, רוצה לחלוק את געגועיו לאימו עם אחותו הקטנה. "כן!" אמא אימי בהתלהבות. "הלו?" "היי מתוקתי!" אמרה לי אימי בחיבה. התגעגעתי לקול שלה. "היי אמא מה שלומך?" "מצויין... ומה איתך?" "בסדר... יכולה לחיות..." עניתי בשקט, יש סבירות שלא תשמע זאת. "מה קרה? בחור? חברה סתם..?" והאינטואיציה הנשית מוכיחה עצמה מחדש. "הכל ביחד.." עניתי ביאוש. "רוצה לשתף?" שאלה. לא היה נדמה לי שיש אפשרות אחרת. "לוסי הזאת, היא פשוט..אני לא מאמינה שהיא היתה חברה שלי עד כה. "ווא... ככה הבת שלי מדברת? עד כדי כך חמור? ובחור?" "כן... סתם מישהו לא משנה..." עניתי, מנסה להתחמק מהגישה האמהית. "נו קדימה בת', מחובתי לדעת מה עובר עלייך!" אמרה אמא, המגנה על ילדיה פן יפגעו בעצמם. "כי... את תגידי שלא.. והוא לא מתאים הוא יכאיב לי וכו' ,וכו'.." אמרתי. כבר הכרתי את הגישה של אימי היטב. יותר מדי היטב. "נסי אותי.." אמרה. "בסדר... אני חושבת שהתאהבתי ב..." "ב...?" שואלת, כל שניה שחיכתה גרמה להיות חסרת סבלנות עוד יותר. "בדאגי..." אמרתי בשקט. "דאגי?! טוב, כשאני אחזור אני אטפל בזה.. מה חוץ מזה?" שאלה. אני אוהבת את השאלות הכלליות שאין להן תשובה אחרת חוץ מבסדר. "כלום, אין חדש. מתי אתם חוזרים?" "עוד חודשים בערך.." "מה?! למה?" שאלתי. איפה אמא שלי כשאני צריכה אותה?! "עבודה..." "טוב חמודה, תאכלי משהו ואל תשכחי לנקות את הבית מדי פעם." "טוב." אמרתי. מביטה בחורבה שהשאירו אחריהם מקפליי ובני הבית. "ביי" הלכתי לאכול ולאחר מכן הלכתי לנגן על הגיטרה שלי. ביינתיים כולם כבר חזרו. לא שמעתי אותם, כ"כ התעמקתי בשירים, עוד שיר ועוד שיר. לפתע טום נכנס לחדר ובן רגע נעצרה המנגינה. "כמה זמן את מנגנת?" "בערך.. 1.. 3..5.. 9...10.. 10 שנים.." "כ"כ הרבה?!..." שאל. הוא בטח חושב שאני רק בת 10. "כן..." אמרתי. "טוב אני לא אפריע לך.." "לא אתה לא מפריע..." "אבל אני אלך...." הוציא לעברי לשון והלך. הנחתי את הגיטרה ויצאתי החוצה. כאשר יצאתי החוצה נתקלתי בדני. "תקני משקפיים או משהו..אני מוכן לממן לך אותם.." אמר בציניות ועבר מולי לצד שני. יצאתי וישבתי לי בשקט על האבן הגדולה שמול החלון שלי בחצר. רוח קלה נשבה. הימים הקרים שבו. חשבתי עוד קצת וישבתי עוד קצת. טיפה נפלה לי על המצח ואחריה עוד אחת ועוד אחת והטיפות נהפכו למבול. קפאתי במקומי. לא רציתי לזוז."כ"כ נעים פה...לשבת ככה לבד.." מלמלתי לעצמי ושמתי את הראש על הברכיים. הטיפות זלגו במהירות, מלטפות על גופי ומרטיבות את בגדיי.לפתע שעתי צעדים. דמות הגיחה מולי. הדמות התקדמה והייתה קרובה מאוד אליי. "דאגי..." זהיתי את הדמות מן האפלה. הוא חיבק אותי. לא אמר מלה רק שם את ידיו על לחיי, קירב את שפתיו אל שפתיי, הרגשתי את חום שפתיו, את חום גופו, היה קר בחוץ, אך גופי התמלא בחום רב.

white in Angel

New member
לא...........

למה??? אני רוצה אותו הוא שלי... אני לא מרשה לה לקחת לי אותו.... אחלה פרק מעולה שונאת אותה דאגי שייך לי... סתם.. ברצינות פרק מעולה תעשי פרקים ארוכים יותר כדי שאני אוכל לקורא המון והרבה.....
פיק מצוין

butbut

New member
איזה חמודים../images/Emo70.gif אני אוהבת אהבה../images/Emo70.gif

XDD "קירבתי את שפתי אל שפתיו|..אךך. נשיקות
אהבתי
מחכה לפרק הבא=]

גרבע

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo5.gif

איזה חמודים הם ביחד! "בסדר... רוצה אולי לדבר עם בת'?" שאל, רוצה לחלוק את געגועיו לאימו עם אחותו הקטנה. "כן!" אמא אימי בהתלהבות. איזה אח נחמד D:

yaelsee

New member
../images/Emo99.gif

אני כל כך אוהבת את הפיק שלך! תגיעי כבר לפרק 17!! [או שתפרסמי אותו בבלוג XD]

גרבע

New member
../images/Emo6.gif

"את לא הולכת לבית-ספר?" שאל. היה נראה לי מוזר שדווקא לו חשוב ההשכלה בבית- הספר." XD נכון!

michalie XD

New member
ס'מתוקים ../images/Emo99.gif

פרק ממש יפה
איזה חמודים דאגי ואליזבת
מחכה לפרק הבא

M C F L Y 1

New member
נשיקות נשיקות נשיקוות !!!

אוו איך אני אוהבבת נשיקות
ואתת הפיק הזהה
וואת דאאגגי