אז מה סגרנו לגבי היום?

Canta Brasil

New member
לא יודעת מה אתה סגרת

אבל אני סגרתי לשדר תכנית בעוד רבע שעה. מתי המשחק? באיזה ערוץ?

יש לי שני דברים טובים להגיד על המשחק הזה

א. אם הם יעיזו לשחק ככה גם ביום רביעי במראקאנה, רונלדיניו גאושו וקאקא יקבלו כל כך הרבה שריקות בוז שהם יפרשו מהנבחרת באותו רגע, וטוב שכך. ב. שגם ב- 94' וב- 2002 המוקדמות היו נוראיות, ואיך זה נגמר בסוף - כולם יודעים.

fada azul

New member
מה שאמר הפרשן ברדיו

האזנתי למשחק בתחנת רדיו ברזילאית מובילה (לא חשוב מאיזה איזור) והמשפט שבחרתי לצטט כאן הוא זה: כדאי לייצר DVD עם המחצית השניהשל המשחק הזה ולמכור אותו עם הכותרת : "איך אסור לשחק כדורגל" השדר גם אמר " קאקא, רוביניו וביחוד RG לא שחיקו בכלל " בעצם זה תרגום גרוע ל nao jogaram nada האם זה הגובה של בוגוטה? סופת הגשם שחדרה אפילו לחדרי ההלבשה ודחתה את תחילת המשחק? השאלה שנשאלה גם היתה: האם הגיע הזמן להכניס את פאטו, והתשובה שלהם היתה חיובית. מה שלא ברור לי איך שחקן שמבקיע בצרורות בליגה שלו לא מבקיע בנבחרת, והאם זו אשמתו בלבד? (אני מתכוונת לואגנר לאב)

giba70

New member
מה עם אפונסו אלבס?

אם יש מישהו שמבקיע בצרורות, זה הוא.

זה המשך ישיר של הגביע העולמי הקודם

כי קאקא, רונלדיניו גאושו ורוביניו ממשיכים לחשוב שרק בגלל שהם מופיעים בפרסומות של נייקי אז כל השחקים האחרים יזוזו להם מהדרך ולא יפריעו להם. כי דונגה לא מעיז להגיד שמי שלא רוצה לתת את הכל לא חייב לבוא ויש לנו מספיק שחקנים כדי לקחת את הגביע הזה גם בלי הפרימדונות הללו. כי טיישירה מינה את דונגה ולא מאמן אמיתי בגלל שהוא מפחד שמאמן אמיתי (יש כמה כאלו בברזיל) היה עלול להתעקש על השחקנים שנמצאים בכושר ורוצים לשחק בנבחרת, ואז ניייקי לא היו משלמים לטיישירה על הקידום של השחקנים שלהם. אז מה שקורה זה שהשחקנים, שמוכרחים לתת תצוגות נפלאות בקבוצות שלהם (כי אחרת אנצ'לוטי או רייקרד יעיפו אותם לספסל), מרשים לעצמם לא להתאמץ בנבחרת (כי דונגה לא יעיז לגעת בהם).

giba70

New member
בגלל זה לא היה נראה לי לבוא עד ת"א

בשביל משחק כזה.

../images/Emo35.gif

שלי, אני ממש לא מצליח להבין אותך. יש לך כאן בפורום את פאדה אזול, שמבינה בכדורגל ויודעת על כדורגל ברזילאי יותר מכל אדם אחר בישראל, יודעת בדיוק מי נמצא בכושר, ואיזה שחקן שיחק כמה דקות וכמה בישולים יש לו בכל הליגות של אירופה ודרום אמריקה. אבל משום מה את מתעקשת להסתמך על הכותבים שאינם חותמים באתר של וואן, שלא מצליחים אפילו להביא את ההרכבים כמו שצריך (ע"פ הלינק שהבאת, ואגנר לאב פתח אבל גם נכנס כמחליף), אולי ראו את המשחק בטלביזיה כמונו (ואולי לא) וממש לא מבינים בכדורגל ברזילאי או כדורגל בכלל. (זה נכון במידה פחותה גם לאתר ערוץ הספורט). אז אולי תסבירי לי, למה לעזאזל את ממשיכה להתעקש להביא קישורים מכל האתרים הלא ברורים הללו?

giba70

New member
../images/Emo45.gif

באמת שונא לקרוא כתבות ללא כתב חתום, בעיקר בגלל הטעויות שיש שם

shellyland

New member
אני לא מסתמכת על אף אחד

אני מביאה קישורים להרחבה. הם לא פוגעים בכלום בידע של חברי הפורום.

giba70

New member
נראה לי שקיבלנו תשובה לסעיף א.

5-0 מוחץ על אקוודור. קאקא עם שני שערים ובישול, רונלדיניו, ואגנר לאב (הנה הוא כובש בנבחרת) שפתח את מסכת השערים, ועוד אחד מאלאנו (השחקן החביב עליי, כיוון שהוא ג'ינג'י כזה...)

למעלה