ותוצאות החידון...

מוצארט

New member
../images/Emo86.gif ותוצאות החידון...../images/Emo86.gif

הזוכה הוא:
אלי!! עם 26 נק!! עם פער אדיר של 14 נק' על המקום השני - מור!! אלי זוכה ב- בשובר קניה ע"ס 170 ש"ח לרכישת ספרי מחשבים ואינטרנט של הוצאת הספרים "הוד עמי". תודה לכולכם על ההשתתפות! מאוד נהנתי הערב! אל תשכחו את משחק ההימורים של הנ"ל, תוצאות תקבלו (וגם טבלה מעודכנת) הערב, או מחר. שבוע טוב ויותר אופטימי לכולם!

RED OR DEAD BS

New member
שמחתי מאד להשתתף

קצת מתיש, אבל כיף אדיר ואני תורם את הספר/ים לאיזה ארגון של ילדים בב"ש, אני סומך עליך מוצארט שתעביר את זה

כמה דברים לחבר'ה באתר..

1) סורי שלא השתתפתי..היתי בעבודה המחורבנת (עוד 4 חודשים לסוף המועדפת.....רק שיגיע..). 2) אם ראיתם אתמול שלם וצפה,ראיתם את הבחורה שמעבירה את החדשות?, רוא לה את החזיה בקלות,והחזה שלה בלט.אני לא חרמן בצור כזאת,אבל שאתה רואה דבר כזה בחשות כדורגל אתה לא ממש נשאר אדיש.ואל תטעו,לא עשיתי שום דבר,ימגעילים.. 3)מחזור משחקים לא רע היה לנו אתמול. משחקים עם גולים וקצב שבד"כ לא התרגלתי לראות בליגה העונה (ולצערי, גם את ההצגה שנתן רבנו, צור). הלוואי שנראה עוד קצב כזה..כי אני לא ממש התבאסתי שאבא שלי הזמין את המשחקים אתמול. 4)בליגה השנייה היה משחק מצויין בין נתניה לירושלים שהראו שלפעמים שווה לראות גם ליגה שנייה. 5) אז תבלו והמשך יום שקט ורגוע בדרכים.

red or dead..אני...

ממש ממש גאה בך. המשך בדרך הישר,כי רק שם תמצא את העיקר ואת טוב ליבך אשר רוצה לטובתך. היירבו אנשים כמוך.

מוצארט

New member
ותוצאות משחקי מחזור הניחושים-

התוצאות הן רק של המחזור ואינן סיכום כולל, הטבלה תעודכן בהמשך היום. RED OR DEAD BS 10 מוצארט 6 AnakondA1 8 6 X יו יו S iT DiS 4 zuli4 -7 אפמינונדס 7 D a n n y b o y 6 7 blueman1 8ו ercar 7 zilber z 5 אופיר ראובן אחלה מחזור

למעלה