כדאי לקרוא בבלוגיה - 14/10/07

suki da yo

New member
ממצב דויד?

תציץ שניה מתחתיך. יש שרשור שכותרתו ""מה קוראים בסוף השבוע" בשרשור זה, כמו שאתה יכול בודאי לשים לב, מופיעות המלצות של בלוגרים על רשומות שלהם ושל אחרים. גם אתה, ידיד, יכול, צריך ואמור לשרשר את המלצותיך לאוות שרשור. שיהיה שבוע נהדר

עצת הפילוסוף

הבנתי אותך. אני די חדש ולא ידעתי שככה עושים. מתקדמים לאט-לאט... תודה וכל טוב דויד

Bezalel P

New member
../images/Emo86.gif כדאי לקרוא בבלוגיה - 14/10/07../images/Emo43.gif

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם

malka3

New member
איך מכינים חמין ../images/Emo35.gif

חמין ישראלי צ`ולנט - אשכנזי סכינה - מרוקאי דפינה - מצרי טביט - עיראקי טפינה - טריפוליטאי הרישה - תוניסאי שיפטה - כורדי אושיסבו - בוכרי

malka3

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo66.gifמפגש בלוגרים 2007 ../images/Emo152.gif../images/Emo68.gif

למה אין פירסום בדף הבית בבלוגיה
לפרטים

Duo Maxwell

New member
פרויקט מיאו!

מה אפשר לעשות כשהרעיונות מתרוצצים בראש כמו חתלתולים, בלי הפסקה, אך הכתיבה מובילה למבוי סתום? ולהיפך - מה אפשר לעשות כשהרצון לכתוב גובר, אבל המוח ריק מרעיונות? התשובה: להשתתף בפרויקט מיאו! http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1105375

אתם מוזמנים לקרוא בבלוג שלי ביקורת על שעשועון

את התכנית מונית הכסף אתם מכירים בוודאי, התכנית לאחרונה ששודרה זה כבר עבר את הגבול התקשורת מנצלת את המצב הכלכלי ובעיקר ערוץ 2 מצמיח שעשועונים שבהם מרוויחים כסף בקלות אומנם הם נחשפים בציבור, אך הביקורת מופנת על התכנית "מונית הכסף", וזה ברשומה הבאה בקישור לבלוג שלי. שעשועון במסווה של מונית.

../images/Emo43.gif ה-בלוג מעדכן

מחר הוא היום שמוקדש לאיכות הסביבה, בואו לקרוא את כל הפרטים, התחרות הגיעה לסיומה ויש לנו זוכה בפרסומת תמונה. הליידי פותחת לי בקלפים וגילברט במפגש בלוגרים הזוי (בראש שלו, כן?). שאר ההמלצות כרגיל. הכל בעידכון החדש של ה-בלוג

למעלה