ליגת האלופות
יוצאת לדרך

../images/Emo86.gifליגת האלופות../images/Emo86.gif יוצאת לדרך

השבוע תצא לדרך ליגת האלופות שאנו כל כך מחכים לה... שימו
שביום רביעי השידור מתחיל ב20:30.
יום שלישי 14.9.04
ערוץ 5:
21:00-אולפן ליגת האלופות 21:40-ארסנל נגד פ.ס.וו איינדהובן שידור ישיר 23:45-אולפן ליגת האלופות-סיכום משחקי הערב
ערוץ 5+:
21:00-אולפן ליגת האלופות 21:45-כדורגל מליגת האלופות-סלטיק נגד ברצלונה שידור ישיר 23:45-אולפן ליגת האלופות-סיכום משחקי הערב יום רביעי 15.9.04
ערוץ 5:
20:30-אולפן ליגת האלופות 21:40-
מכבי ת''א
נגד באיירן מינכן שידור ישיר 23:45-אולפן ליגת האלופות-סיכום משחקי הערב
ערוץ 5+:
20:30-אולפן ליגת האלופות 21:45-כדורגל מליגת האלופות-אייאקס נגד יובנטוס שידור ישיר 23:45-אולפן ליגת האלופות-סיכום משחקי המחזור הראשון מהערב אז שתהיה לכולנו שנה טובה וחג שמח תבלו
ממיטל

doron159

New member
תודה על התזכורת...

שנאכל לאכול את הלב בתור מנה עיקרית בארוחות החג!! ליגת האלופות זה שיברון לב העונה מצטער אין בי עניין בזה אחרי הטראומה ההיא

doron159

New member
אחי כבר אכלתי את הלב טוטאלי

אחרי רוזנבורג ששום השפלה של הממנניק מת"א ירפא את הכאב....

סולח בשבילה..חח

סתם אחי אבל אל תראה אותה ככה זה בגלל שהיא אוהד מילאן(בעעע) נגיד היא הייתה אוהדת במקרה ככה את אינטר אז היה הרבה יותר טוב

חחח אבישי, אוהד?!

אני אוהדת את
מילאן
וגאה בזה מאד! גם אני הרגשתי על הפנים אחרי ההשפלה נגד רוזנבורג, הייתי די בהלם. עכשיו נחכה שבאיירן, יובה ואייאקס ישפילו את ה-
, אמן! ודורון, סלחתי

תודה מאמי

בהצלחה לבאיירן מינכן ולאייאקס וכמובן בהצלחה ענקית ל
מילאן
ולמנצ'סטר יונייטד

תודה מאמי

בהצלחה לבאיירן מינכן ולאייאקס וכמובן בהצלחה ענקית ל
מילאן
ולמנצ'סטר יונייטד מיטל 2004 זה השם השני שלי

SUPERWINNER

New member
|הדגש|סקר|סדגש|

מי תזכה בליגת האלופות 2004/5
1.ריאל מדריד 2.ארסנל 3.יובנטוס 4.ברצלונה 5.מנצסטר יונייטד 6.מילאן 7.ולנסיה 8.צלסי או אינטר 9.מכבי ת"א 10.אחר

SUPERWINNER

New member
התלבטתי אם להכניס את השתיים

לקטגוריה "אחר" כי בכל זאת הן רחוקות בהרבה ביכולת מהשבע שמופיעות לפניהן, בסוף החלטתי לשים אותן ביחד.

חחחח מצחיק ברמות

צ'לסי עם מורניו בתור מאמן ועם סגל חלומות שכולל את מיטב השחקנים הכי יקרים בעולם ואינטר שהתחזקו באופן משמעותי בקישור וביחד עם אדריאנו הכוכב העולה הקבוצה תגיע רחוק מאוד

למעלה