מונדיאל

Major Thom

New member
../images/Emo86.gif מונדיאל ../images/Emo86.gif

אוקיי, מאד מאד לא קשור אבל.. מונדיאל! (כן, הצתה מאוחרת, מה לעשות..
) מי רואה? מי מתעלם? מי שבר את הטלוויזיה? והכי חשוב - מי אתם רוצים שתנצח??
אני בעד אנגליה, כמובן! (או לא כמובן) *משועממת למוות. תוהה כמה הענות תהיה להודעה המסכנה הזאת*
weezer / o girlfriend

man in heaven

New member
:))

בעד אנגליה, כמו בכל תחום.... אין לי 5+ אבל ראיתי איזה משחק בערוץ 1 .. לא הכי מעניין אותי המונדיאל. אממ.. זהו... (למי שתוהה אני שומע עכשיו את BY THE WAY - החדש של RED HOT. אוי.. אני מתחיל להיזכר בהחמצה כשהם לא באו לארץ. טוב, כדאי לסיים כאן את ההודעה....
) ...

root

New member
אויש... ../images/Emo13.gif

גם אני, אוהדת אנגליה, ובעדה בכל תחום, באמת בלי קשר לרדיוהד. אוהדת ליברפול, הכי חשוב. והשיר החדש של הרד הוט - ענק!... איזו להקה משובחת...

hospital_food

New member
אמול היה

בשי ודרור בביפ מערכון גאוני על מי לעודד במונידאל בגלל הפוליטיקה. אני בכל אופן בעד האנדרדוג אבל יש לי סימפטיה לאירנלנד, הם משדרים שלווה תמימה כזו.. נ.ב השיר הזה של וויזר זה השיר הכי טוב שלהם מהאלבום הקודם(היחיד הטוב לדעתי), וזה פשוט המנון לכל הנזרקים בארץ ובעולם.

חולוני

New member
רואה. ואיטליה לוקחת.

והצרפתים סוף סוף הראו כמה שהם לוזרים ועפו כבר בסיבוב ה-1..

polyethylene

New member
טלוויזיה בעבודה ../images/Emo108.gif

אני בודקת מתי יש משחקים טובים, וחותכת לכיוון חדר האוכל, כי זה המקום היחידי בעבודה עם טלוויזיה
(ועכשיו לכבוד המונדיאל שמו לנו YES). אין לי פייבוריטים, והשימחה היחידה שלי זה שהצרפתים עפו החוצה כי הם התחילו לעצבן אותי עם עודף הביטחון שלהם
...

Major Thom

New member
אנגליה עלתה! ../images/Emo106.gif

האושר, האושר.. בדיוק מה שהייתי צריכה אחרי מבחן בפיסיקה (לא בציניות).
weezer / no one else (לא מתחשק לי פייבמנט. נשמור אותם לאחרכך

Yael Floyd

New member
היום אבא בכה מאוד...

כי ארגנטינה ירדו... אידיוט!! מי בוכה בגלל כדורגל?!

Major Thom

New member
מזכיר לי חבר טוב שלי..

הוא ארגנטינאי.. כשאנגליה ניצחו הוא כמעט הרג אותי..
זה משעשע. יש אנשים שחושבים שזה נשי לבכות בסרטים או משהו, אבל יבכו בגלל כדורגל.
weezer / in the garage

Yael Floyd

New member
שתביני, יש עומק מאחורי הדברים האלה

אני בוכה כי יש אלפי אוהדים של ארגנטינה שהוציאו על המשחק הזה את כל המשכורת שלהם ועכשיו הם חוזרים הביתה מאוכזבים!! כן אבא, נכון, רק בגלל זה אתה בוכה... וגם בגלל הכושים הרעבים באפריקה, אה הא...

Major Thom

New member
אל תנסי להבין אוהדי כדורגל שרופים..

זה סתם יעשה לך כאב ראש. :)
weezer / my name is jonas (זאת רק אני או שאני היחידה פה שעדיין ממשיכה עם הקטע הזה של לרשום מה אני שומעת..?)

root

New member
היום המאושר בחיי! ../images/Emo13.gif

אנגליה עלו, אלא מה, ולא סתם - ארגנטינה עפו! ריקודים, שמחות, צהלות וצעקות היו היום - איזה יום!!! פשוט נפלא... כל כך חיכיתי לרגע הזה! והיום לצערי לייקרס יגנבו רשמית ת´אליפות לסקרמנטו... שומעת עכשיו (את לא היחידה): curtis mayfield - move on up

Major Thom

New member
וביחד עם צרפת שעפה עוד קודם..

המונדיאל הזה הפך לדבר הכי טוב שיש! ואגב ימים מאושרים, גם שלי. אנגליה בפנים, ארגנטינה בחוץ, היה ספיישל רדיוהד, יש מוכרת שמעריצה אותם בחנות הדיסקים הקרובה לביתי, ואני לא צריכה ללמוד יותר פיסיקה בחיים! ווהוו!
weezer / say it ain´t so (אני לא היחידה!!)

Yael Floyd

New member
אהה!! עכשיו הכל ברור!!!

זה מה שאת שומעת באותו רגע!! פוו... הוקל לי :) learning to fly- pink floyd חחח... נקווה שזה יעזור איכשהו...

Yael Floyd

New member
הממ... משהו בשפה שאני לא מבינה :)

תראי, בפורומים מסויימים יש גם אנשים שמחרימים אותיות סופיות אז לכי תדעי... I DON´T LIKE MONDAYS- BOB GELDHOFF

למעלה