נוסטלגיה בכדורגל -געגוע לתום

ke1234

New member
../images/Emo86.gifנוסטלגיה בכדורגל -געגוע לתום

כשהיינו ילדים על המגרש לא היה דשא , לא היו כסאות ,הצופים הסתובבו על המגרש והתישבו מאחורי השער ,חלוקת מדליות על שולחן עץ מתקפל עם מפה כהה, השחקנים לא הרוויחו הרבה ,הכל היה פשוט והוכנסה גם נשמה למשחק. מצרף כמה תמונות שצולמו בשנות ה-70 . והראשונה מכבי רמת גן . אם זיהיתם שחקן בבקשה להגיב . גיל.

ke1234

New member
זינוק השוער -מתאבד

רוב התמונות הם כמובן בשחור לבן ובמצלמות סטילס ובכל זאת הצלם הצליח לתפוס מצבים יפים. שימו לב היכן עומד הקהל.

ke1234

New member
ורד,עוד זינוק לשער מאחור

אם אני זוכר נכון ספרת פעם שאת מצלמת במצלמת סטילס , הצלם שצלם התמונה ממש מעולה ,הצליח לתפוס את הפוזה בחלקיק שניה , כשמוצאים צילומים בשווקים לא ידוע למי צריך להגיד כל הכבוד אך לגבי צלם מלפני 30-40 שנה הוא עשה עבודה נפלאה .

vered73

New member
נ.ב. בענין להכיר

אני מכירה אדון אחד בשם דוד, שהיה שוער כדורגל שנים רבות (לדבריו היה ידוע, אבל ספורט זה לא הצד החזק שלי. משנות ה70 אני זוכרת רק את מלמיליאן ועוד אחד שכרגע גם אותו אני לא זוכרת) והזמין אותי לראות את התמונות שלו. יתכן ואפילו מדובר באותו אחד?
לאוספי החתימות, הוא אמר שבכיף יתן חתימה למי שמעוניין. (זו לא בדיחה או זלזול, יש אנשים שאוספים את החתימות של שחקני העבר)

ke1234

New member
יש לי יותר הערכה לאנשים "ההם"

ששחקו עם כל הלב והנשמה ולא ראו פרוטה שחוקה. תמונה מעניינת של אנשים מאושרים נטולי פוזה . איזו שמחה אמיתית של הקהל .

powo

New member
האיש הוא מאמן גדנע יהודה

ושמו הוא שוני מושקוביץ.ז"ל שאימן שנים רבות בגדנע יהודה

ke1234

New member
קבוצת בני יהודה

היכן צולמה התמונה ? מדוע השלט הגדול באנגלית ? אולי הקבוצה יצגה אותנו בחו"ל.

ke1234

New member
קבוצת הגדנע.

אולי הוותיקים שבפורום הכירו קבוצה זו.

powo

New member
מועדון הגדנע עדין קיים

היו שלש קבוצות גדנע. עודד.יעקב.ויהודה .כל מי שסיים היה יכול לעבור ולשחק בכל קבוצה אחרת.מפני שלא היו להם קבוצת בוגרים .שחקנים מפורסמים שיצאו .הם קיש רומנו.השוער מנו.ועוד רבים שאני לא זוכר כרגע.וזה מתקשר להכח.מפני שהרבה מאד שחקנים עברו לשחק בהכח

ke1234

New member
סמל אגוד השופטים.

חייב להתוודות ,כדורגל זה ממש לא השטח שלי , אינני רואה משחקים ,אינני מתעניין ואפילו אינני מבין על מה הוויכוחים של לאהוב קבוצה ולשנא את האחרת , כשהיינו ילדים בני 10 התחלקנו לאוהדי הפועל חיפה ומכבי חיפה ,הייתי אוהד הפועל בתאוריה . כל חיי הלכתי רק למשחק כדורגל אחד ואני זוכר שחמניה גדלה בין הספסלים של אצטדיון קרית אליעזר ואף אחד לא קטף אותה . האלימות משום מה הרחיקה אותי מהמגרשים והאמת אינני מצטער. אך כשראיתי חבילת צלומים אלה לא נותרתי אדיש ואספתי אותם .

ke1234

New member
שני כדורגלנים

ניתן לראות את "משטח הדשא המרהיב" .

powo

New member
האם יכול להיות......

שהשחקן ללא הכדור הוא ציקו פרקש.הצבע של הכח היה סגול.והמגרש הביתי שלהם היה בגלי גיל.במקום שנשמה לי עומדת היום הבורסה ליהלומים.היתה להם קבוצה לתפארת

powo

New member
מה שאני זוכר מהתמונה

המאמן אליעזר שפיגל(אבא של....)שהרבני.פרקש.שורוק.השוער מנו.היתה להם אחלה קבוצה.ומאוד קשוחה האם אתה אוהד שלהם

SEA21

New member
כן. כילד אוהד פעיל שהולך למשחקים

כיום אוהב מאד פסיבי (למרות שהשנה הם עלו לליגת העל לאחר למעלה מ - 20 שנה ששיחקו בליגות נמוכות). יש לי עדין דף מחברת עם חתימות השחקנים. ערכו להם מסיבת אליפות בביתו של ראש העיר ישראל פלד, וחברי ואני נדחפנו וליקטנו חתימות. נעם.

למעלה