סכמ"ש ספרדי

veredmp

New member
../images/Emo86.gifסכמ"ש ספרדי../images/Emo86.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: איך אתם מסכמים את השבוע הראשון בלי מונדיאל? געגועים עזים, הקלה גדולה או שבכלל לא שמתם לב שהיה או נגמר?

veredmp

New member
../images/Emo110.gif שבת שלום לכולם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שמעתי אתמול את "DANCE". התגעגעתי אליו, שיר מקסים.
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני קרן
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "THE CLOSER" חזר! אני כל כך מאושרת.
ציטוט/י השבוע: הוא כזה חמוווווווווווווד
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ראשון ראיתי עם חברה סרט, שלישי נפגשתי עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: רביעי כמעט נרדמתי בעבודה, זה נחשב?
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע עבודה בן ארבעה ימים בלבד! כמה מרגש
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חמווווווווווווווווווווד
שאלת בונוס: איך אתם מסכמים את השבוע הראשון בלי מונדיאל? געגועים עזים, הקלה גדולה או שבכלל לא שמתם לב שהיה או נגמר? אין יותר "נבחרת החלומות"
אני זקוקה למנת צופית בדחיפות!

עונה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):ככה זה /אהובי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):קצת אחרת רוני דלומי תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:TLV/ כוכב נולד ציטוט/י השבוע:מי זו נטע זר? איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום שלישי חגיגות יום הולדת (שעוד נמשכות)- אבא שלי עבר את הניתוח (מקווה שיחזור היום הביתה), מפגש הורים עבר בהצלחה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אבא שלי עבר ניתוח, גרם לי לחוסר שעות שינה, וההודעות בפורומים מעידות על השעות שהייתי ערה בהן. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מפגש עם הרבנית(
) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו::
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:יומהולדתי שאלת בונוס: איך אתם מסכמים את השבוע הראשון בלי מונדיאל? געגועים עזים, הקלה גדולה או שבכלל לא שמתם לב שהיה או נגמר- נורא רציתי שגרמניה תזכה
, אני נורא נהניתי במהלך כל התקופה (הפתעתי המון אנשים שגילו שאני צופה נלהבת) אבל תודה לאל שאין מונדיאל ביום חתונתי, אז מודה לאל שנגמר כי כל דבר טוב נגמר

yafit1305

New member
הסיכום שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כל הדיסק השני שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):הדיסק של איילה לוי "מלאך שלי" תמונת/פליקס השבוע:צילמתי צילום תדמית לעסק לקוסמטיקה המיועד לפרסום תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:הישרדות איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:שבוע עמוס משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:החום משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:עוד שבוע עמוס

נעהירחק

New member
../images/Emo61.gif סיכומון

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אתה אף פעם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רק את - עמיר בניון http://www.youtube.com/watch?v=J5Zrpkm04e0 תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: השרדות איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ספרד אלופת העולם משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משפחה זה מסובך סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: פושר שאלת בונוס: איך אתם מסכמים את השבוע הראשון בלי מונדיאל? געגועים עזים, הקלה גדולה או שבכלל לא שמתם לב שהיה או נגמר? קשה. אבל עוד חודש מתחילות הליגות(הישראלית לא מענינת) אז נחזור לחיים.

מסכמת עוד שבוע!!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אהובי, ואם זה נחשב אז גם "אל תשליכני" בביצוע של מירי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): נוסעת להודו של אורי!! וקצת אחרת של רוני דלומי תמונת/פליקס השבוע: עם יעל, החברה הכי טובה שלי! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חברים!! התמכרתי
ציטוט/י השבוע: "מי אתה?" בקול של ילדה קטנה חחחחחח סיפור ארוך על ארוחת צהריים בבית משפחת חרובי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היום!!! הלכתי עם יעל לתל אביב והסתובבנו מלא והיינו בים והיה הכי כיף שאפשר!! אין, היה אדירר!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עייפות וסופרלנד עם 18 ילדים בכיתה א' שלא רוצים לעלות לגלגל הענק (או לכל מתקן אחר!!) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הקייטנה נגמרת!! חח תכלס לא נורא שם כל כך זה פשוט ממש סוחט... וגם הופעה שאני אמורה ללכת... עוד לא סגור אבל מקווה!! האם פגשתם את מירי השבוע? לא פגשתי. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: הפכפך. שאלת בונוס: איך אתם מסכמים את השבוע הראשון בלי מונדיאל? געגועים עזים, הקלה גדולה או שבכלל לא שמתם לב שהיה או נגמר? זה טיפה מוזר בלי, אבל מאוד משמח שאני לא צריכה להתאים את הלו"ז של הצפייה שלי בטלוויזיה למשחקים של המונדיאל ולא צריכה לחשוש שכל שנייה אבא יבוא ויחטוף את השלט
חחח

EVGIRL

New member
עונה נה נה!!!../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):-"טיפה טיפה"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):-התקווה 6-"כל יום מחדש"
תמונת/פליקס השבוע:-אני מהגמר של המונדיאל שראיתי בת"א
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:-ללא ספק יום ראשון
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:-יום חמישי...חשבתי שיהיה כיף והיה מעפןןן
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:-יום הולדת
!|
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:-חמדמד שאלת בונוס: איך אתם מסכמים את השבוע הראשון בלי מונדיאל? געגועים עזים, הקלה גדולה או שבכלל לא שמתם לב שהיה או נגמר?-חחחחחח תודה לאל שנגמר!!!!

ady18

Well-known member
מסכמת...

שיר השבוע של מירי שני כוכבים שיר השבוע אהבה השרוף תוכנית כוכב נולד יום שהרים את מצב הרוח ראשון-שלישי טיול לירושלים עם חברים, חופש מהעבודה משהו שהוריד כאבי רגלים נוראים מהטיול משהו שמצפה סינמה סיטי+סרט השבוע במילה אחת חוויתי וחברי(הרבה חברים) הקלה גדולה קצת נמאס

ofree15

New member
סכמ"ש בודד חלקית ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): נוסעת להודו של אורי.. התמכרתי לשיר פשוט תמונת/פליקס השבוע: אין.. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד ציטוט/י השבוע: "מחר ב___ יום עבודה" זה כל כך מתיש המחנה הזה.. להיות בשבט ימים ולילות ולחתוך לעצמי אצבעות..
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היוםםם, יום הולדתת
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: היוםם
, רציתי לחגוג עם מלא חברים ושכולם יהיו כאן.. אבל חצי באילת וחצי בטיול כלשהו וכל השאר פשוט לא יכולים היום
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ימי עבודה.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עבודתי.. שאלת בונוס: איך אתם מסכמים את השבוע הראשון בלי מונדיאל? געגועים עזים, הקלה גדולה או שבכלל לא שמתם לב שהיה או נגמר? אצלי בבית אף אחד לא רואה מונדיאל.. ככה שלא הפריע לי כל כך

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם,אף אחת,באה אליכם... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):תן-רוני דלומי,כל אלבום המכתב וכל אלבום לילות לבנים של אביב גפן... תמונת/פליקס השבוע:אין.. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד עם רמי קליינשטין אתמול,הצלחתי לא להרדם!!! כל הכבוד לי:) ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול כשאני מחתלת את אחד הילדים שלי בגן, אמר לי הילד (הנסיך הקטן שלי) "תום את יודעת?" אני: "מה?" הילד: "אני אוהב אותך"... ועבר עלי שבוע מאוד מאוד מאוד קשה השבוע בגן היה שבוע קשה מבחינת עבודה,והרבה לחץ,והרבה שינויים וגננת חדשה אז זה פשוט עשה את שלו באותו הרגע:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עבודה קשה הרבה לחץ.... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מקווה לשבוע יותר קל בעבודה, ויום שישי הבא חוגגת יום הולדת אצלי בבית עם חברות, וביום שני (עוד שבועיים)-יש לי יום הולדת!:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש... שאלת בונוס: איך אתם מסכמים את השבוע הראשון בלי מונדיאל? געגועים עזים, הקלה גדולה או שבכלל לא שמתם לב שהיה או נגמר? ידעתי שהתחיל,ידעתי גם שנגמר,אבל לא צפיתי בכלל,לא מתעניינת בזה.

עונה..../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):עכשיו אתה חוזר בחזרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):התבלינים-פנים בחשיכה תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:glee
ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום שני,קיבלתי במתנה את הדיסק של מירי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הבגרות במתמטיקה:\ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:ממ אין משהו מיוחד.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מקסים
שאלת בונוס: איך אתם מסכמים את השבוע הראשון בלי מונדיאל? געגועים עזים, הקלה גדולה או שבכלל לא שמתם לב שהיה או נגמר?לא שמתי לב שהיה,סופסופ נגמר

למעלה