סכמ"ש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo86.gifסכמ"ש!../images/Emo86.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? ולסיום - איזו קבוצה אתם רוצים שתזכה באליפות המונדיאל? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע מעולה לכולם!
D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנמנמ~

שיר השבוע של MCR? מאמא? לא יודעת, שירים בשאפל חח לא משהו ספציפי~
שיר השבוע בכללי? כרגיל, המון... אבל, נהיה יותר ספציפיים. No other- Super Junior A Short Journey- Super Junior All My Heart- Super Junior
אמן/אלבום השבוע? חחח אותו דבר משבוע שעבר:) בעיקר סופר ג'וניור, שייני, סי אנ בלו, יו קיס, ואממ אפ טי איילנד אני מניחה~
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- לא זוכרת0.0; ספר- ... 0.0; אני לא זוכרת אם סיימתי את אבק כוכבים עוד שבוע שעבר או לאXD תוכנית- האוס, ד"ר הו שנגמר שבוע שעבר... הממ... אחים ואחיות3: ושטויות אחרות. וידיאו- *אנחה* טוב, כי אני חייבת. ביום חמישי זה היה היום הולדת של ליטוק [הלידר של סופר ג'וניור] ו... טוב, יש להם מן מנהג מגונה כזה, לדפוק לחתני היומולדת עוגה לפרצוף
זה היה ממש מצחיק איך שהם עשו לו את זה חחח הוא כבר הבין מה הולך לקרות אז הם תפסו אותו מאחור וזרקו עליו
חמודים
http://www.twitvid.com/ODRGZ
דבר טוב/רע שקרה השבוע? מממ... נפגשתי עם אנשים... אה... חופש... זהו? O_ם
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? אמ... טקס+מסיבת סיום
תמונת השבוע? אני מתלבטת... מממ נניח שהיצ'ול וקיוהיון סתם כי זו תמונה חמודהXD
ולסיום - איזו קבוצה אתם רוצים שתזכה באליפות המונדיאל? טוב, הייתי בהתחלה בעד דרום קוריאה אבל הם הפסידו... ואחרי המשחק היום, אני לגמרי בעד גרמניה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהוא לא שם לי את הקישור שהתכוונתי...

זה היה אמור להיות על No other של סופר ג'וניור, הרעיון היה לגרום לכן להכנס לשמוע את השיר._." לא משנה, בכל מקרה פשוט כי אני מאוהבת בשיר הזה ובהופעה המדהימה מדהימה מדהימה הזאת: http://www.youtube.com/watch?v=qZqFMmeBHQk&playnext_from=TL&videos=3Zgu_xzFHac

NoAmItA ChAn

New member
אומג, איך ליטוק נראה XDDDDDDDDD

עם הקוקו הזה והסינר XDDDDDDDD איזה דפוקים אבל, בחיי XDDDDDDDDDDD וואי, סוג'ו ממש טובים בהופעה הזאת! זה שיר ממש חמוד *-* אבל למה היצ'ול תמיד מתלבש כמו איזו סלבית שמנסה לחמוק מעיניי מצלמות הפפראצי?! ואני אוהבת את ליטוק, באמת, הוא כזה חמוד שם
אבל הוא נראה ממש.. מה המילה.. מתלהב? אגב, קראי בבקשה לקראת סוף התגובה שלי לסכמ"ש ושרשרי לי לשם XP

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifניה, כן~ 3>

ודווקא בהופעה של היום [... תבדקי בפייסבוק שלי אם זה ממש מעניין אותךXD] הם היו נראים ממש סבבה והיצ'ול לא היה לא עם כובע ולא עם משקפי שמש, הוא היה כלכך סקסי3> וליטוק באמת נורא מתלהב בהופעה הזאת, כזה מתו*_* ו... טוב, כבר אלך לקרוא

Take a look at yourself you dumb slut ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי? HIM - Shatter me with hope Madonna - Like a prayer Madonna - Papa don't preach Bullet for my valentine - Pleasure and pain The Used - All that i've got Glee - It's my life/Confessions ואי, לא זוכרת עוד..
אמן/אלבום השבוע? אין.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית- איך פגשתי את אמא, מונדיאל
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
שישי שבת אצל קארין אשדוד עם אמילי.
גרמניה ואורגוואי עלו לחצי גמר!
דברים מעצבנים שלא קשורים אליי אבל עדיין מבאסים. אוף. ><
חם.
מסיבת סיום בגן, היה ממש יפה. [למרות ש,טכנית, הגן מסתיים רק באוגוסט.] קיבלתי תיק חום מתנה.
המצלמה שלי נדפקה.. אוף איתה.
ציטוטי השבוע? ~רואות משחק של גרמניה וארגנטינה~ אני: "הכחולים מעצבנים אותי. בא לי להוציא אותם מהמגרש." אמילי: "בא לי להוציא את השוער, הוא ממש מיותר! הוא סתם מפריע לכדורים." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~הסבר לציטוט שתכף יגיע~ ~משחק של הולנד, רובן צריך להוציא קרן, הוא נוגע קצת בכדור וממשיך לרוץ, משאיר את הכדור לסניידר, שחולם, ובסוף ברזיל לוקחים להם את הכדור.~ אמילי: "בואנה ההולנדים האלה מסטולים!!" קארין: "בטח הם מסניפים את הדשא שם" אני: "סניידר-מן, הסם החדש של הולנד, שיגרום לכם לאבד את הראש, ולשכוח את הכדור!!"
שדרן: "שויינשטייגר" וכל מילה נוספת מיותרת.
שיר: "איך קוראים לסרט הזה.. עם דינוזאורים והכל.. משהו עם מטורף.. אהה, פארק היורה" אמא של קארין: "ואיך זה קשור למטורף?!" שיר: "נו, זה כתוב בתוכן, עלילה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואי, לא זוכרת מה עוד. היו לנו המון ירידות אחת על השניה. XD
תכנונים לשבוע הבא? שגרמניה יעלו, איימן.
תמונת השבוע? איך לא, פיליפ.
ולסיום - איזו קבוצה אתם רוצים שתזכה באליפות המונדיאל? אני חושבת שהבנתם איזו כבר.
הודגש באמצעות פודולסקי וקומבן באמצעות שויינשטייגר

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif בנים זה עם כלכך טיפש XD

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? הרגילים שלי בזמן האחרון.. אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- איך פגשתי את אימא.
- אמריקן פאי 2. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
עדי ואמילי באוווווווווווו@$!@# ואז נפגשנו עם שיר, בקיצור היה כיף.
(אני מקווה XD)
ארגנטינה עברה השפלה רצינית. XD
הייתי אתמול במסיבה עם אמילי שצחקה על חשבוני שהבנים פשוט נדבקו והם כלכך טיפשים, זה עצוב.
ציטוטי השבוע? שיר: "המשכורת שלי ממש נמוכה, החצי שקל האלה ממש נחוצים וחשובים" עדי: "רוצה למכור בקבוקים?" אמילי: "השוער הזה ממש לא נחוץ! הוא סתם עומד ותופס כדורים!" עדי: "סניידר מן - הסם שמעיף אותך גבוה לשמיים" אמ.. לא זכור לי עוד תכנונים לשבוע הבא? עבודה, לנסוע לאמילי, לנסות לא להשתעמם חח תמונת השבוע? נמ... ולסיום - איזו קבוצה אתם רוצים שתזכה באליפות המונדיאל? לפי איך שזה נראה, גרמניה הסוסים האלה לוקחים חח

Because Of May

New member
Hank Moody../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

שיר השבוע בכללי? Muse – Neutron Star Collision (Love Is Forever)
Marilyn Manson – This Is Halloween
Marilyn Manson – I Put A Spell On You Marilyn Manson – You Spin Me Right Round Slash – Gotten Metric – Eclipse (All Yours) Slash – Gotten David Guetta & Chris Willis feat Fergie & LMFAO – Gettin' Over You
אמן/אלבום השבוע? מיוז, פלסיבו, מרילין מנסון, סלאש, אפרת גוש, היהודים, לימפ ביזקיט.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- אקליפס שהיה מחיק בהחלט חח אבל חמוד בו-זמנית, והמסור 1+2!!1 וואווווו איזה סרטים גאוניים! גאוניים!
קליפורניקיישן!@#$!#$^Q#
. ראיתי את עונה 1 ביום XD. מהממם ושנון ומדהים D:. ממ וגם הפמלייה עונה 7, קוגר טאון... חברים... דם אמיתי, השטויות הרגילות.
ממ התחלתי את ה"פ ואבן החכמים, אני בקטע של לעשות מרתון- לקרוא ספר, לראות סרט XD.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
יש לי רמקולים, סופסוף, אחרי 5 פאקינג חודשים!#@$!#$
חו"ל נראה באופק...
יש לי סוג של חבר, אני לא יודעת כמה אני בתוך העניין. יאללה, זורמים...
היציאה הכי מצחיקה שהייתה לי מזו תקופה ארוכה בהחלט
.
ציטוטי השבוע? כאילו שמישהו יקרא הכל, מקליפורניקיישן, עונה 2 פרק 10: "קארן היקרה, אם את קוראת את זה, פירוש הדבר שבאמת אזרתי את האומץ ושלחתי את זה. יופי לי. את לא מכירה אותי כל כך טוב, אבל אם תגרמי לי להתחיל לספר, אדבר עוד ועוד על העובדה שקשה לי לכתוב. אבל זה... זה הדבר שהיה לי הכי קשה לכתוב. אין דרך קלה לומר זאת, לכן, פשוט אומר; פגשתי מישהי. זה היה בטעות, לא חיפשתי את זה, זה לא היה אמור לקרות. זאת הייתה סערה מושלמת. היא אמרה דבר אחד, אני אמרתי דבר אחר, ובהמרה הבנתי שאני רוצה לבלות את שארית חיי באמצע השיחה הזאת. עכשיו אני מרגיש בבטן שהיא עשויה להיות האחת והיחידה. היא משגעת לגמרי, בדרך שגורמת לי לחייך בנירוטיות, היא דורשת טיפול מסור. היא את, קארן. אלו הן החדשות הטובות. הרעות הן שאני לא יודע איך להיות איתך כרגע, וזה מפחיד אותי. כי אם אני לא איתך עכשיו, יש לי הרגשה ששנינו נהיה אבודים אי שם. זה עולם גדול ורע, מלא פיתולים ותסבוכות, ולאנשים יש דרך למצמץ ולהחמיץ את הרגע. הרגע שיכול לשנות הכל. אני לא יודע מה הולך בינינו, ואני לא יודע למה כדאי לך להסתכן בעבור מישהו כמוני. אבל, לעזאזל, את מריחה טוב, כמו "בית", ואת מכינה קפה מצוין. זה חייב להגיד משהו. תתקשרי אליי. שלך לא-בנאמנות, האנק מודי. "
תכנונים לשבוע הבא? לא משהו מיוחד.
תמונת השבוע? אהוב ליבי
.

NoAmItA ChAn

New member
למה בזלזול למה

אני קראתי הכל! על מה זה בכלל, קליפורניקיישן? שיהיה לך אחלה שבוע, ובהצלחה בהכל
ותתחדשי!

Because Of May

New member
חח לא יודעת, כי זה ארוך... ../images/Emo109.gif

ממ זה סדרת קומדיה-דרמה על סופר בשם האנק מודי (
), שכבר המון זמן לא מצליח לכתוב משהו. הוא עדיין מאוהב באקסית שלו (שהייתה בעצם כמו אישתו, רק לא "על הנייר", יש להם אפילו בת ביחד), אבל היא עומדת להתחתן עם מישהו אחר. אממ הסדרה די מספרת על ההשפעה של האנק על הסביבה שלו: על האקסית שלו, הבת שלו, הארוס של האקסית שלו, הבת של הארוס של האקסית שלו, הסוכן שלו... מה שאהבתי בה זה שהיא שנונה וצינית בטירוף, וכמובן שהאנק מודי זו אחת מהדמויות הכי שרמנטיות/ סוחפות שיצא לי להיתקל בהן בסדרה D:. 18+ אגב... XD. ממ ואגב, תודה על הכל!

NoAmItA ChAn

New member
הגיע הזמן שאענה XP

וברוח 30 סקנדס טו מארס! שיר השבוע של MCR? X שיר השבוע בכללי? אומגגגג, ככה: Close To The Edge - 30 Seconds To Mars Battle Of The One - 30STM From Yesterday - 30STM Hurricane - 30STM
!!!! Night Of The Hunter - 30STM Search And Destroy - 30STM The Fantasy - 30STM This Is War - 30STM אמן/אלבום השבוע? נחשו
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - אקליפס! חופר, אך חמוד :) ספר - התחלתי את ברייקינג דון, סופסוף! תוכנית - המממ.. נגמר לי על טבעי >: אז.. האוס D: דבר טוב/רע שקרה השבוע?
אומגגגגג! אוקיי, אז יש חנות חיות מתחת לבית שלי, והייתי שם פעם אחת, וזה היה לפני מלאאא חודשים, והמוכר שם דיי ייבש אותי עד שהוא התפנה מהטלפון כדי לעזור לי. בזמן שהוא דיבר הבחנתי בגיטרה שרועה על כיסא מאחורה ועל מספר תקליטים ופטיפון שניגנן תקליט כלשהו. כשהבחורצ'יק סופסוף ניתק ושאל אותי מה אני רוצה, אמרתי לו שאני מחפשת (חיפשתי) שקית קטנה של אוכל להאכיל את החתולה יוליה שמתחת לבניין הסמוך (אני מכירה אותה מאז שהיא הומלטה, והיא בדיוק המליטה בעצמה, אז חיפשתי משהו שיתאים גם לה וגם לגורים החמודים שלה). הדגשתי את המילה "קטנה", והוא הראה לי שקית עצומה. אז אמרתי לו שזה ממש לא בקנה המידה שחשבתי עליו, והוא ציין שאני יכולה לקנות קופסת שימורים בשישה שקלים. אמרתי טוב תודה והלכתי, במחשבה שאולי אחזור בפעם אחרת. זה היה אז. שבוע שעבר, ביום רביעי, חברה שלי באה אליי בבוקר. בסביבות רבע לחמש יצאנו מהבית שלי וליוויתי אותה לתחנת האוטובוס שלה עם הגיטרה שלי, כי אח"כ היה לי שיעור גיטרה. אז אחרי כמה דקות שחיכיתי איתה אמרתי לה ביי והלכתי בכיוון השני, אל תחנת האוטובוס שלי. בדרך עברתי ליד חנות החיות מתחת לבית שלי. שמעתי מוזיקה והלכתי עם הגיטרה שלי והייתי בסבבה שלי. עכשיו, מה ראיתי? את המוכר הזה, עומד מחוץ לחנות שלו ומשוחח עם כמה זקנים שישבו על הספסל. אמרתי לעצמי "טוב אחי" והמשכתי ללכת, כשפתאום קלטתי שהמוכר הסתכל עליי וחייך. עכשיו, הוא בחור צעיר - אני משערת בסביבות גיל 20, מקסימום שנות ה-20 המאוחרות\30 המוקדמות. הוא גבוה, עם שיער כהה גלי עד לכתפיים, עיניים חולמניות וחיוך ממיס (אוקיי, קצת הגזמתי?). בקיצור - אני ממש הוחמאתי
אבל אין לי שום סיבה להיכנס לחנות שלו - אני לא רוצה לקנות ליוליה אוכל. וכבר דיי הזמנתי את כולם לחתונה שלנו, אז עכשיו זה בעייתי, כי אני לא יודעת בן כמה הוא, ויותר חשוב מזה - אין לי מושג איך קוראים לו ]: קיצר, בעיות של אהבלה.
בגרות אחרונה בחיבור!!
היה טקס סיום! וסיימתי את י"ב בהצטיינות יתרה!!!! ממש התרגשתי, וכולם כל כך גאים בי! זה כזה כיף להביא כזה נחת להורים (ולעצמי), בחיי :)
היה תחקיר בטחוני של מודיעין. טיפה ייבשו אותי, אבל בסך הכל אני כבר דיי בפנים, אז אני מרוצה :)
הלכתי לחברה שלי שלא ראיתי מלא זמן, והזמנו מהמסעדה המעולה "זוזוברה" (הרצליה) והיה סופר טעים וכיף! D:
סיימתי את היצירות של באך! ועכשיו מתחילה אחת חדשה, גם כן של באך XP כבר השלישית של באך שאני לומדת!
חברה באה אליי ללמוד למתמטיקה XP
סבתא שלי קנתה לי טבעת! אומג, היא כזאת מהממת! מזהב, עדינה כזאת ועם יהלום במרכז! איזו סבתא, איזו
בכלל, גם ביליתי איתה היום והיה לי כל כך כיף איתה 3>
לילה לבן בת"א! היה ממש כיף DDD:
מלחמת מים בכיכר רבין XDDDDDDDDD אומג, היה אדיר!!! אני כל כך מחכה למלחמת המים הבאה! גם ראיתי שם מישהו שזיהיתי שהשפרצנו אחד על השני מלא במלחמת המים הקודמת, אז אמרתי לו את זה (שאני זוכרת אותו והנה לך שפריץ מים היישר בפרצוף) והיה ממש מצחיק XP
באתי לשם עם מכנסיים של אמא, ובגללן השתזפתי רק בחצי מהרגל, ועכשיו אני נראית כמו ילדה מוגבלת >:
עשיתי סדר במדפים! אומג, העפתי את כל ספרי הלימוד והמחברות שאני לא צריכה\לא רוצה לשמור, ואת כל הדיסקים הישנים שלי (המורדים, פינת אור, קטנטנות, משחקי מחשב לילדים קטנים יותר ועוד) וניקיתי את כל המדפים. עכשיו במקום מדף מבולגן עם מנגות, דיסקים וכמה בובות, מדף עמוס בספרים, מדף מבולגן של ספרים לימוד ומחברות, מדף משחקים ודברים מאביקים ומדף אנציקלופדיות ומילונים (כן, יש חמישה מדפים בשידה הזאת XP), יש לי מדף מסודר עם מנגות ומספר דיסקים (אוונג'ד, מכ"ר והמשחק של אליס הרצחנית), מדף של ספרים, עוד מדף של ספרים (שכבר כמעט התמלא! רק פיניתי מדף והוא כמעט מלא), מדף כמעט ריק עם משחק קופסה אחד + כמה פוסטרים שהורדתי + קופסה עם כל מיני שטויות, ומדף עם אינציקלופדיות (כן, הוא נשאר אותו דבר, רק נקי יותר). קיצר - אני מאושרת :)
עכשיו כל השולחן שלי מבולגן! יש לי שם דברים שאין לי איפה לתקוע! טוב, בטח אני אדחוף את זה בסוף לארון או משהו ><
שני פוסטרים שלי מעצבנים אותי - הם כל הזמן מחליקים ומתקמטים וזה מעצבן!
בשבת בא דוד שלי, ראינו יחד את המשחק של גרמניה\ארגנטינה וכמה פרקים של האוס עונה 6, ואז בא ידיד של אמא שלי, וכולנו ראינו את המשחק השני והיותר משמים של הערב של פרגוואי\ספרד. והיה פיצה D:
בן דוד שלי שישן אצלנו אתמול קפץ על הספה ושבר אותה. עכשיו בטוח שלא ניסע ליוון.
אמרתי לאמא שלי שלמרות שאני יודעת שזה לא תלוי בי, זה בסדר מצידי אם לא אטוס ליוון בשנים הקרובות (כלומר, זה בסדר מבחינתי לא לטוס ליוון בקרוב - ואז יש צבא). אני מבינה שיש דברים יותר חשובים מטיול לפני צבא שלי, כמו אוטו חדש של אמא שלי, ספות וסוכך לגג.
חם מאוד לאחרונה >; ציטוטי השבוע? "טוב אחי" XD לא מפסיקה לומר את זה לאחרונה. תכנונים לשבוע הבא? מחר אני הולכת לחברה שלי כדי לחרוש למתמטיקה, ברביעי שיעור גיטרה, ו.. זהו O: למרות שבטח במהלך השבוע זה יתמלא. עטר, בא לך להיפגש מתישהו השבוע? יש לי גם את אקליפס להחזיר לך XP תמונת השבוע? X ולסיום - איזו קבוצה אתם רוצים שתזכה באליפות המונדיאל? עכשיו - גרמניה *-*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמתי השבוע?

מחר יש לי בערב את הטקס סיום, ובשלישי יש לי את המסיבה... רביעי פנוי לי אני חושבת, חמישי אני יכולה רק עד חמש כי יש לי שיעור יפנית, ושישישבת אני ישנה אצל חברהO: אז... מחר או מחרתיים בבוקר זה נראה לי סבבה, רביעי גם אבל בטח אלך לישון ממש מאוחר אחרי המסיבה, לא שזה אכפת לי כי התרגלתי ללכת לישון מאוחרXD וחמישי כמו שאמרתי אני יכולה עד חמש~ אז מה שבא לך~

NoAmItA ChAn

New member
את האמת

מחר בבוקר אני לא יכולה, כי יש עוזרת בבית וההורים שלי נוסעים לאילת, אז אני צריכה להישאר בבית X_X וברביעי יש לי ברבע לחמש גיטרה, אז אני אצטרך לצאת ממך מוקדם.. רוצה להיפגש בחמישי מהבוקר עד הצהריים?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאז באיזה שעה את רוצה להפגש?

ואיפה? ... תתחברי למסן זה יהיה די חכם;;

למעלה