הגיע הזמן שאענה XP
וברוח 30 סקנדס טו מארס!
שיר השבוע של MCR? X
שיר השבוע בכללי? אומגגגג, ככה: Close To The Edge - 30 Seconds To Mars Battle Of The One - 30STM From Yesterday - 30STM Hurricane - 30STM
!!!! Night Of The Hunter - 30STM Search And Destroy - 30STM The Fantasy - 30STM This Is War - 30STM
אמן/אלבום השבוע? נחשו
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - אקליפס! חופר, אך חמוד
ספר - התחלתי את ברייקינג דון, סופסוף! תוכנית - המממ.. נגמר לי על טבעי >: אז.. האוס D:
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
אומגגגגג! אוקיי, אז יש חנות חיות מתחת לבית שלי, והייתי שם פעם אחת, וזה היה לפני מלאאא חודשים, והמוכר שם דיי ייבש אותי עד שהוא התפנה מהטלפון כדי לעזור לי. בזמן שהוא דיבר הבחנתי בגיטרה שרועה על כיסא מאחורה ועל מספר תקליטים ופטיפון שניגנן תקליט כלשהו. כשהבחורצ'יק סופסוף ניתק ושאל אותי מה אני רוצה, אמרתי לו שאני מחפשת (חיפשתי) שקית קטנה של אוכל להאכיל את החתולה יוליה שמתחת לבניין הסמוך (אני מכירה אותה מאז שהיא הומלטה, והיא בדיוק המליטה בעצמה, אז חיפשתי משהו שיתאים גם לה וגם לגורים החמודים שלה). הדגשתי את המילה "קטנה", והוא הראה לי שקית עצומה. אז אמרתי לו שזה ממש לא בקנה המידה שחשבתי עליו, והוא ציין שאני יכולה לקנות קופסת שימורים בשישה שקלים. אמרתי טוב תודה והלכתי, במחשבה שאולי אחזור בפעם אחרת. זה היה אז. שבוע שעבר, ביום רביעי, חברה שלי באה אליי בבוקר. בסביבות רבע לחמש יצאנו מהבית שלי וליוויתי אותה לתחנת האוטובוס שלה עם הגיטרה שלי, כי אח"כ היה לי שיעור גיטרה. אז אחרי כמה דקות שחיכיתי איתה אמרתי לה ביי והלכתי בכיוון השני, אל תחנת האוטובוס שלי. בדרך עברתי ליד חנות החיות מתחת לבית שלי. שמעתי מוזיקה והלכתי עם הגיטרה שלי והייתי בסבבה שלי. עכשיו, מה ראיתי? את המוכר הזה, עומד מחוץ לחנות שלו ומשוחח עם כמה זקנים שישבו על הספסל. אמרתי לעצמי "טוב אחי" והמשכתי ללכת, כשפתאום קלטתי שהמוכר הסתכל עליי וחייך. עכשיו, הוא בחור צעיר - אני משערת בסביבות גיל 20, מקסימום שנות ה-20 המאוחרות\30 המוקדמות. הוא גבוה, עם שיער כהה גלי עד לכתפיים, עיניים חולמניות וחיוך ממיס (אוקיי, קצת הגזמתי?). בקיצור - אני ממש הוחמאתי
אבל אין לי שום סיבה להיכנס לחנות שלו - אני לא רוצה לקנות ליוליה אוכל. וכבר דיי הזמנתי את כולם לחתונה שלנו, אז עכשיו זה בעייתי, כי אני לא יודעת בן כמה הוא, ויותר חשוב מזה - אין לי מושג איך קוראים לו ]: קיצר, בעיות של אהבלה.
בגרות אחרונה בחיבור!!
היה טקס סיום! ו
סיימתי את י"ב בהצטיינות יתרה!!!! ממש התרגשתי, וכולם כל כך גאים בי! זה כזה כיף להביא כזה נחת להורים (ולעצמי), בחיי
היה תחקיר בטחוני של מודיעין. טיפה ייבשו אותי, אבל בסך הכל אני כבר דיי בפנים, אז אני מרוצה
הלכתי לחברה שלי שלא ראיתי מלא זמן, והזמנו מהמסעדה המעולה "זוזוברה" (הרצליה) והיה סופר טעים וכיף! D:
סיימתי את היצירות של באך! ועכשיו מתחילה אחת חדשה, גם כן של באך XP כבר השלישית של באך שאני לומדת!
חברה באה אליי ללמוד למתמטיקה XP
סבתא שלי קנתה לי טבעת! אומג, היא כזאת מהממת! מזהב, עדינה כזאת ועם יהלום במרכז! איזו סבתא, איזו
בכלל, גם ביליתי איתה היום והיה לי כל כך כיף איתה 3>
לילה לבן בת"א! היה ממש כיף DDD:
מלחמת מים בכיכר רבין XDDDDDDDDD אומג, היה אדיר!!! אני כל כך מחכה למלחמת המים הבאה! גם ראיתי שם מישהו שזיהיתי שהשפרצנו אחד על השני מלא במלחמת המים הקודמת, אז אמרתי לו את זה (שאני זוכרת אותו והנה לך שפריץ מים היישר בפרצוף) והיה ממש מצחיק XP
באתי לשם עם מכנסיים של אמא, ובגללן השתזפתי רק בחצי מהרגל, ועכשיו אני נראית כמו ילדה מוגבלת >:
עשיתי סדר במדפים! אומג, העפתי את כל ספרי הלימוד והמחברות שאני לא צריכה\לא רוצה לשמור, ואת כל הדיסקים הישנים שלי (המורדים, פינת אור, קטנטנות, משחקי מחשב לילדים קטנים יותר ועוד) וניקיתי את כל המדפים. עכשיו במקום מדף מבולגן עם מנגות, דיסקים וכמה בובות, מדף עמוס בספרים, מדף מבולגן של ספרים לימוד ומחברות, מדף משחקים ודברים מאביקים ומדף אנציקלופדיות ומילונים (כן, יש חמישה מדפים בשידה הזאת XP), יש לי מדף מסודר עם מנגות ומספר דיסקים (אוונג'ד, מכ"ר והמשחק של אליס הרצחנית), מדף של ספרים, עוד מדף של ספרים (שכבר כמעט התמלא! רק פיניתי מדף והוא כמעט מלא), מדף כמעט ריק עם משחק קופסה אחד + כמה פוסטרים שהורדתי + קופסה עם כל מיני שטויות, ומדף עם אינציקלופדיות (כן, הוא נשאר אותו דבר, רק נקי יותר). קיצר - אני מאושרת
עכשיו כל השולחן שלי מבולגן! יש לי שם דברים שאין לי איפה לתקוע! טוב, בטח אני אדחוף את זה בסוף לארון או משהו ><
שני פוסטרים שלי מעצבנים אותי - הם כל הזמן מחליקים ומתקמטים וזה מעצבן!
בשבת בא דוד שלי, ראינו יחד את המשחק של גרמניה\ארגנטינה וכמה פרקים של האוס עונה 6, ואז בא ידיד של אמא שלי, וכולנו ראינו את המשחק השני והיותר משמים של הערב של פרגוואי\ספרד. והיה פיצה D:
בן דוד שלי שישן אצלנו אתמול קפץ על הספה ושבר אותה. עכשיו בטוח שלא ניסע ליוון.
אמרתי לאמא שלי שלמרות שאני יודעת שזה לא תלוי בי, זה בסדר מצידי אם לא אטוס ליוון בשנים הקרובות (כלומר, זה בסדר מבחינתי לא לטוס ליוון בקרוב - ואז יש צבא). אני מבינה שיש דברים יותר חשובים מטיול לפני צבא שלי, כמו אוטו חדש של אמא שלי, ספות וסוכך לגג.
חם מאוד לאחרונה >;
ציטוטי השבוע? "טוב אחי" XD לא מפסיקה לומר את זה לאחרונה.
תכנונים לשבוע הבא? מחר אני הולכת לחברה שלי כדי לחרוש למתמטיקה, ברביעי שיעור גיטרה, ו.. זהו O: למרות שבטח במהלך השבוע זה יתמלא. עטר, בא לך להיפגש מתישהו השבוע? יש לי גם את אקליפס להחזיר לך XP
תמונת השבוע? X
ולסיום - איזו קבוצה אתם רוצים שתזכה באליפות המונדיאל? עכשיו - גרמניה *-*