של איזה יום השידור חוזר הזה עכשיו? לא של יום חמישי האחרון- כי היית תוכנית על רבין.. אז של מתי?
ל לימי 1 New member 9/11/03 #1 של איזה יום השידור חוזר הזה עכשיו? לא של יום חמישי האחרון- כי היית תוכנית על רבין.. אז של מתי?
S SofyTofy New member 9/11/03 #4 ../images/Emo86.gifספיישל כדורגל../images/Emo86.gif../images/Emo103.gif תגובותתתתתתתתתתתתתתת מה היה, איך היה, מה דעתכם, איך, מה, מו, מי, למה, כמה, איפה
../images/Emo86.gifספיישל כדורגל../images/Emo86.gif../images/Emo103.gif תגובותתתתתתתתתתתתתתת מה היה, איך היה, מה דעתכם, איך, מה, מו, מי, למה, כמה, איפה
F f o x g i r l New member 10/11/03 #5 ניצלו"ש../images/Emo26.gif שלום, אני צופה קבועה בתוכניתו של אלי יצפאן בערוץ 3, ויש לי גם אתר מצליח באינטרנט עליו ועל תוכניתו, אני כותבת פה כדי להודיע לכם ששמעתי כרגע, בתוכנית, שמחר עופר שכטר מתארח אצל יצפאן צפייה מהנה!
ניצלו"ש../images/Emo26.gif שלום, אני צופה קבועה בתוכניתו של אלי יצפאן בערוץ 3, ויש לי גם אתר מצליח באינטרנט עליו ועל תוכניתו, אני כותבת פה כדי להודיע לכם ששמעתי כרגע, בתוכנית, שמחר עופר שכטר מתארח אצל יצפאן צפייה מהנה!
• •°•YoUr AnGeL•°• New member 10/11/03 #6 ווווואיייי יששששששש איזה כיףףףף../images/Emo70.gif תודה שאמרת לנו...... קר ליייי יורד מבבבבוללל נ.ב- אייקונים חדשים..
ווווואיייי יששששששש איזה כיףףףף../images/Emo70.gif תודה שאמרת לנו...... קר ליייי יורד מבבבבוללל נ.ב- אייקונים חדשים..