תחרות חדשה

../images/Emo86.gifתחרות חדשה

תחרות אמת ושקר על דיוויד בקהאם הסתיימה. רק 4 זכו. העובדה השיקרית הייתה: התחלתי את הקריירה המקצועית שלי בספרד. כעת אתם מוזמנים לנחש מהי העובדה השיקרית על פרנצ'סקו טוטי. בהצלחה http://www.tapuz.co.il/worldcup/Game.asp

יש בעיה עם העובדות.

יש שם עיוות באחת העובדות מה שהופך אותה ללא בדיוק נכונה. יש אחת שהיא בוודאות לא נכונה. למנהלים, שלחתי לכם הודעה בפרטי על כך (כדי לא לכוון אף אחד לאילו מהעובדות הן נכנונות כדי שלא להרוס את המשחק).

אני זכיתי עם בקהאם ?

אני מאלה שענו נכון אז אני אמור להיות בין הזוכים ואיך אני בודק אם זכיתי ? לא יכול להיות שלא זכיתי אני סימנתי תעובדה שהוא התחיל בספרד שזה מה שהיה צריך.

so?

אז מה? זה תלוי במי ענה קודם. גם אני לא זכיתי בחידונים קודמים כשצדקתי.

אל תזיין לי תשכל חתיכת דפוק

היו 9 יכולים לזכות ורק 4 ענו נכון . ככה שאם עניתי נכון אני בטוח אמור להיות בין הזוכים .

אולי תפעיל תמוח כבר

אתה לא חייב לברך (לקלל) כל מי שאומר משהו שלא נראה לך. כשאמרתי עיוות התכוונתי לתחרות על טוטי ולא לזו שעל בקהאם (שם לא היה שום עיוות אלא רק שקר אחד ברור, כי הבישולים התייחס לבישולים על המגרש ולא במטבח כמו שכמה חשבו).

חחחח חתיכת ילד מטומטם

אני יודע שכשאמרת עיוות התכוונת לתחרות שעכשיו עם טוטי לא חשבתי אחרת . ובלי קשר לזה בחידון הקודם עם בקהאם יכלו להיות 9 זוכים כמו שעכשיו ורק 4 ענו נכון ! . אז כל הארבעה זכו . ואני עניתי נכון . אבל הם לא רוצים לתת לי תפרס זה הכל .

בסדר ותנקה את הפה שלך.

בסדר אז תדבר איתם במייל או במסר פרטי, הפורום לא אשם בזה שלא זכית. תקשיב אתה לא חייב להראות את רפרטואר הקללות שלך, תשמור אותו לעצמך כי זה לא לעניין.

למעלה