יעל איכילוב בשבוע הספר

../images/Emo26.gif ../images/Emo77.gif לרוץ עם דוד גרוסמן

במסגרת שבוע הספר העברי יתארח הסופר דוד גרוסמן היום בפורום ספרים וספרות, ויענה על שאלות הגולשים. דוד גרוסמן הוא מחבר הספרים "עיין ערך אהבה", "מישהו לרוץ איתו", ו"בגוף אני מבינה", וספרים רבים נוספים. הוא מוכר כסופר לבני נוער ולמבוגרים, וספריו נקראים בנשימה עצורה. הגולשים מוזמנים לקחת חלק באירוח. ניתן להעלות שאלות בפורום כבר עכשיו. אנא הקפידו על שפה נאותה. לפורום ספרים וספרות

avielss

New member
ה=אס נה קרו קה מפניין

הנהלת הקהילות נו קרו קורר קון דויד גרוסמן קרו קיידס

../images/Emo86.gif../images/Emo56.gif יעל איכילוב בשבוע הספר

היום בשעה 19:00 תתארח יעל איכילוב, מחברת הספרים "נסיך הלבבות אדום" ו"זמן פציעות" בפורום ספרים וספרות. לתקציר ספרה האחרון הגולשים מוזמנים לפורום. הכינו שאלותיכם מראש. לפורום ספרים וספרות

avielss

New member
כל הכבוד א אסטה יעל

אי טיינה הוספיטל אי טינה טיימפו א אסקריביר ליברוס קה דינגונוס נו מלדן

RORGAD

New member
אביאלס מפישי דה לה ריזה

אן ורדה קיין אס אסטה יעל? קיין סנטיו אסטה נומברה? קה ליברוס אסקריביו? אמה אן ורדה מפישי דה לה ריזה אסיגון לו אסקריביטס, תרגום: באמת מי זו היעל הזו ואיזה ספרים היא כתבה, באמת שהשתנתי מצחוק לקרוא מה שכתבת. לעיניין סוזי רוגובין, העליתי חרס, הוצאתי את הטלפונים שלה דווקא שלושה, אבל 1 זה מכשיר פקס, 2 באמת טלפונים אך היא כבר לא גרה 10 שנים בבית הזה והבית מושכר, אמא נו טה אגאס טריסטה יו לה וא טופר, סמוך עלי.

Lcapone

New member
קרס טופר לה א סוזי?

תנסי באמצעות המפיק של הדיסק הרנסיה. סה ימה, אל מפיק, ישי אמיר ומספר הטלפון שלו הוא 03-5181758 ומאיפה הבקיאות? מהעטיפה של הדיסק...

RORGAD

New member
הטלפון של סוזי

אלפי תודות אני ציינתי שהדיסק שלי צרוב, האחיין שלי קנה אותו לאבא שלו ואני ביקשתי שיצרוב לי אותו ולכן לי אין את הפרטים שיש לך, לכן גם כתבתי שאני מחפשת אותו, כדי שייתן לי את הפרטים הנ"ל מהעטיפה של הדיסק, אם ידעתי שלך יש את הדיסק מראש הייתי מבקשת ממך, ולא הייתי הולכת סחור סחור, אלפי אלפי תודות.

Lcapone

New member
יה מי אליגרי מונצ´ו...

כך אבא שלי אומר כשמספרים לו חדשות או רכילות שלא מעניינת אותו... כמו "שמחת זקנתי" בעברית

למעלה