דיון
לסופשבוע

../images/Emo87.gifדיון ../images/Emo62.gif לסופשבוע../images/Emo86.gif

במיוחד לכבוד תחילת הלימודים,נושא הדיון:בית-הספר כפי שאתם בטח יודעים,ליאל הפסיקה ללמוד בבית הספר. נסיעות רבות,הופעות רבות,או בקיצור:קריירה. הדברים החשובים שבחיים לפעמים באים על חשבון דברים אחרים. מה דעתכם על כך?, האם אתם חושבים שבגלל שליאל עזבה את בית הספר זה יגרום לה "לשכוח מה יש למטה",והיא תהיה עסוקה רק בלמעלה?, האם אתם חושבים שליאל נהגה כמו שצריך?, האם אתם חושבים שליאל עשתה טעות?, אולי אתם,בעצמכם,עזבתם את בית הספר?, אולי כבר סיימתם ויש לכם דעה בעניין?... אתם מוזמנים לכתוב פה כל מה שקשור ולהשתתף בדיון.
שיהיה לכולנו סופשבוע מלא בשירים של ליאל וכמה שפחות שיעורים..

הממ

לא היא עשתה בסדר גמור אני חושבת שאומנם בצ'פר זה חשוב אבל היי זה היה החלום שלה לשיר והיא עשתה את זה ובגדול היא הגיעה לרמה בינלאומית ואני חושב שכל דבר לא חשוב עם יש לך חולם ואתה צריך להגשים אותו. ו.. זהו :]] שבתשלומ.

אני!!!:}

לפי דעתי,ליאל דווקא עשתה בטוב. היא אוהבת לשיר ועוד מקבלת על זה כסף,תגידו לי אתם מה רע? אני אישית חושבת,שחיים הם רק פעם אחת אז שתהנה בהווה,למרות שאח"כ זה יבוא לה לפנים אחרי שהקריירה שלה תסתיים [עד כמה שזה עצוב,זה יבוא מתישהו.] ואז...אין עבודה? שתתחתן עם מישו עשירP: חחח ואני ממש לא עזבתי את בית הספר ולא מתכוונת
ויש לי סתם משהו שלא קשור אבל בא לי לירשום. יש לי הרגשה שיבוא יומה של ליאל והיא עוד תעשה רעש בארץ,תזכרו,אני אמרתי את זה קודם

אני חושבת ש...

אם ליאל החליטה לעשות את הצעד הזה (לא ללכת לבצפר) אז אנחנו צריכים לעמוד לצידה באותו צד ....אולי לדברהזה ישחסרונות ויתרונות .. אבל צריך להבין את ליאל וגם צריך להבין שלא תמיד יש לה זמן לכל מיני דברים כמו בצפר .... ותמיד אפשר להשלים הכל .. כמו שהיא אומרת ...

../images/Emo99.gifציטטת אותה...../images/Emo99.gif

"תמיד אפשר להשלים"...
נכון, אפשר גם להוסיף את מה שכבר כתבו בשרשור: זה החלום של ליאל ואין דבר יותר חשוב מזה,במיוחד כשיודעים שאפשר להצליח, צריך לחיות את ההווה כי חיים רק פעם אחת.. וכמובן שלכל דבר יש חסרונות..אבל ליאל עשתה צעד גדול,לטוב או לרע,כדי להגשים את החלום שלה ולעשות מה שהיא אוהבת..

הדיון קשור לליאל,בגלל שהיא

כבר לא לומדת..אז שאלתי מה דעתם של כולם בעניין ומה יש להם להגיד על ההחלטה הזאת,האם לדעתם זאת החלטה נכונה.. והסקר,סתם כדי לרענן... תחילת השנה,משהו חדש,אני לא חושבת שזה כל כך מפריע שבמשך שבוע הסקר יהיה על נושא שלא ממשקשור לליאל.

למעלה