הדיון השבועי

gal255

New member
../images/Emo87.gifהדיון השבועי../images/Emo87.gif

כל שבוע אני אפתח דיון, בו אעלה נושא שקשור לרן ואתם תצטרכו להביע את דעתכם עליו. אני חושבת שפורום של אומן לא צריך להיות מורכב רק ממשחקים, תמונות וגילויי הערצה כגון: רן המושלםםםםם*%&76%^%$$. אלא גם כדי להביע את דעותיכם בצורה בוגרת על אותו אומן, על צעדיו המקצועיים, על דבריו וכו'... הדיון השבועי - הנחיה בניקולודיון השבוע פורסמה בתקשורת הודעה שבה רן זכה במקום הראשון בסקר לצופי ניקולודיון. בסקר ביקשו לדעת את מי הצופים של הערוץ מעדיפים לראות על המסך כמנחה. האם לדעתכם רן צריך להנחות בערוץ? למה ההנחיה בערוץ חיוביות/שלילית לדעתכם? האם זה יתרום לו לקריירה? מה אתם חושבים על רן כמנחה בערוץ ניקולודיון?

hadi07

New member
מצד אחד..... ומצד שני.....

מצד 1- תמיד יהיה כיף לראות אותו על המסך. מצד 2-נראה לי שהוא דיי עייף מהתקשורת ככה הוא אומר בכתבות ורואים את זה עליו ... לא נראה לי שהנחיה זה מה שהוא רוצה לעסוק אבל לא יודעת. היא שלילית כי רן יודע לשיר,לשחק ויש לו המון ידע. שהנחיה זה משהו שצריכים פחות ידע רק ביטחון.

gal255

New member
זה תמיד כיף לראות אותו על המסך

אבל כשהוא עושה דברים רציניים, ולא כשהוא משתתף בחלטורות (כן, בשבילי זה חלטורה)

../images/Emo13.gif

האם לדעתכם רן צריך להנחות בערוץ? ממש לא
למה ההנחיה בערוץ חיוביות/שלילית לדעתכם?שלילית.. להנחות בערוץ של ילדים לדעתי לשחקן זה תת רמה... האם זה יתרום לו לקריירה? ההפך
מה אתם חושבים על רן כמנחה בערוץ ניקולודיון? לא מתאים לו..

0o0o loren o0o0

New member
ת'אמת?1לא יודעת../images/Emo4.gif../images/Emo55.gif

כמו הקטע עם סקעת-אירוויזיון.... שיעשה מה שהוא רוצה,וחושב שמתאים לוו.... בכל-זאת, ההחלטה בסוףף היא שלו, ולא שלנו!!!! ד"א-אחלה פינה מותק!!!!

gal255

New member
דעתי

אני חושבת שרן בשום פנים באופן לא צריך להנחות בניקולודיון שהוא בעצם ערוץ ילדים די נידח. רן הוא שחקן וזמר ולא מנחה. והוא צריך להתחיל לפנות לקהל בוגר יותר. אם הוא ייקח את ה"ג'וב" הזה לא יתייחסו אליו ברצינות, והוא בעצם יחפור בעצמו את הקבר של הקריירה שלו. אני לא רואה את ההנחיה הזאת כדבר חיובי אפילו קצת.

ג ב ש ו ש

New member
לא כדאי לו..../images/Emo88.gif

אחרי הש"ש שינוח קצת מטלוויזיה..יעשה הפסקה ובטח שלא ילך להנחות בניקולודאון,ממש מיותר וכדאי שיתחילו להתייחס לרן קצת יותר ברצינות.

../images/Emo45.gif

וגם שיתחיל להשקיע קצת יותר בדיסק שלו ויוציא אותו סוף סוף לפני שכל המעריצים שלו מתייבשים.. ושיעשה סיבוב הופעות בארץ.. הוא ירוויח מלאא

../images/Emo132.gifלדעתי דווקא כן ..

למרות שזה חלטורה ופאתט וכל זה , ככה יהיה לרן גישה לעוד סוג של קהל , כי הרי יש ילדים שלא רואים השיר שלנו אבל רואים ניקולודיון .. הוא בעצם יגרום להם להכיר אותו יותר .. זה מתאים לו .. הוא טיפוס שתפור עליו להחנות שעשוענים לילדים כי הוא מקסים .. ואני גם בעד כי זה יותר זמן ומסך ונראה אותו יותר ..

gal255

New member
אז את רוצה שהוא יהיה כוכב ילדים?

ואז אחרי שהוא יפסיק להנחות שם, הוא לא יוכל להתקבל לשום דבר רציני כי אף אחד לא יקח אותו ברצינות? תראי את עודד מנשה, 14 שנה בערוץ הילדים. את חושבת שהוא שחקן וזמן מוכשר? לא נראה לי. הוא מוכר ככוכב ילדים ובגלל זה אף אחד לא חושב שהוא יוכל להוכיח את עצמו כשחקן וזמר שקהל היעד שלו הוא בוגר.

../images/Emo132.gifהוא גם ככה כוכב ילדים

שהוא מופיע בפסטיגל .. אז זה לא משנה .. ומי אמר שלא יקחו אותו ברצינות ? הוא הוכיח לכולם מה הוא יודע טוב לעשות

ל-מה מסכן...

הוא מספיק עייף מהתשוקת.. שלא נדבר על כל שהוא לא צריך בכלל לעסוק בהנחיה של ערוץ ילדים. זה בכלל לא לרמה שלו. עדיף שיעשה הפסקה, קצת מנוחה, ואולי לחזור אחרי זה לשחק ולשיר.. או להתרכז יותר בדיסק שלו

ortalav

New member
אני חושבת שלא מתאים לו

הוא כבר בלבל אחר ברמה אחרת!!! אני בעד קולנוע!!!!

למעלה