חדשות, כרטיסים וסתם עדכונים

miki79

New member
2 כרטיסים למכירה ליום חמישי שבוע הבא

שער 1 ביציע שורה חמש. הציעו לי כבר 600 ש"ח לכרטיס. מי שמעוניין אני במסרים...

חייבת ללכת למשחק

למי שיש 3 כרטיסים מיותרים...... שרוצה לחלק לי או למכור.................... למשחק השבוע !! שישלח לי מסר.....

amirshapsa

New member
כרטיסים ליום חמישי

מעוניין לקנות זוג כרטיסים במחיר סביר שעולה על הדעת למשחק ההצלבה השלישי בין מכבי לברצלונה. ניתן ליצור קשר ב: [email protected]

roniel

New member
מנוי למשחק ביום חמישי

שלום רב, רציתי להתייעץ איתכם, בכמה אתם חושבים שעלי למכור מנוי זוגי (זוג כרטיסים, מושבים צמודים) לשער 12 למשחק? ובכמה עלי למכור, כרטיס בודד? תודה רבה

מישהו יודע היכן אפשר להשיג סירטונים

של מכבי מהעונות הקודמות ו/או מהעונה הנוכחית? אנ`לא מתכוון לקנות במשרדי מכבי כי זה יקר בשבילי 100 ש``ח על כל עונה וגם אין לי צורך במשחקים מלאים אלא מספיק לי תקצירים אז מי שיודע שיגיב, תודה רבה לכל המגיבים!

שומו

New member
כמה שאלות למי שיודע:

1. אני (בעזרת ה' בלי נדר) מתכוון להגיע ביום חמישי ליד אליהו. אני מתכוון לשבת בשער 7 כמובן, אבל באיזה יציע בדיוק יושב ה-גוש המעודד, מישהו יודע
2. האם ירשו לי להכניס דגל ישראל
בזמנו, באיצטדיון ר"ג, נתנו לי להכניס רק את הדגל, לא את המקל... מה נראה לכם

דארק שארפ מגיע מחר (יום ב) לליאור שליין

מספר שעות לפני שמכבי, תעלה למשחק מול ברצלונה מגיע כוכב מכבי של השנים האחרונות דארק שארפ לביקור אצל ליאור שליין. וכול אוהדי מכבי מוזמנים להתחיל את החגיגה אצלנו באולפן מספר שעות קודם עקב המשחק החשוב התוכנית תצולם מוקדם מהרגיל ותצולם כבר בשעה 16:00 באולפני ג.ג. ברח בלינסון 6 ליד כיכר דיזנגוף.(הכניסה מגיל 16 ומעלה) בנוסף לדארק שארפ תתארח בתוכנית גם יעל מהישרדות. אז יאללה בוא נתחיל את החגיגה מוקדם מהרגיל לפרטים ותיאום הילה / מיטל 03-5171239 050-8848820

SivanTurkey88

New member
רוצה לראות את דרק שארפ LIVE בחינם?

מחר, יום שני ה-7.4 בשעה 16:00 דרק שארפ יתארח בתוכנית של ליאור שליין. התוכנית מצטלמת באולפני ג.ג בת"א. רח' בלינסון 6. הקהל יקבל מתנה להופעה. הכניסה חינם. אוהדי מכבי מוזמנים בהמוניכם!!! :) הכניסה מעל גיל 16. לתיאום מקום- 050-8766716 מיטל.

roniel

New member
כרטיסים למכירה

שני כרטיסים, מכבי- ברצלונה משחק #3 שער 12 (עליון), שורה 9, מקומות מסומנים וצמודים, לא מאחורי הסל, אלכסונית לו. לפנייה במסרים, או במייל: [email protected] מחיר 1400, גמיש

trigotrigo

New member
גלבועפולה 78:81 הפועל ירושלים

אז הפועל שוב הפסידה
קלעה אותו מספר נקודות כמו מכבי אתמול

Carmelo Anthony

New member
הגוש נמצא ב-7 ו-11

לא בטוח בקשר לדגל, פרצלינה עשה הרבה בעיות עם דגלים, זה גם מסתיר לאלה שמאחוריך, אז לא יודע...

ומי יהיה העוזר שלו נראה לכם?

ניחשתם נכון-דן שמיר מירושלים אכן כך זה לא יאמן כמה חילופים יש בעונה הזאת

למעלה