כדורסל יום שני בשילת
A amime New member 28/4/03 #4 ציפיתי לתגובה כזאת בלי לדעת מי אתה ציפיתי לתגובה כל כך לא רגישה, ואני מקווה שהיא לא אופיינית. אז לידיעתך מרבית משפחתי הושמדה בשואה ויש לי רגישות מיוחדת ליום הזכרון הזה. אתה תעשה מה שאתה תמצא לנכון לעשות. את חוסר הרגישות שלך כבר הפגנת.
ציפיתי לתגובה כזאת בלי לדעת מי אתה ציפיתי לתגובה כל כך לא רגישה, ואני מקווה שהיא לא אופיינית. אז לידיעתך מרבית משפחתי הושמדה בשואה ויש לי רגישות מיוחדת ליום הזכרון הזה. אתה תעשה מה שאתה תמצא לנכון לעשות. את חוסר הרגישות שלך כבר הפגנת.
ת תמרשובל New member 28/4/03 #5 תגובה בלי לדעת מי אני ובלי לדעת דבר על משפחתי יש לך את החוצפה לבקר אותי ולהגיד לי מה נכון או לא נכון לעשות. ומה לעשות אתה באמת מגיב על כל דבר, ענינך או לא.
תגובה בלי לדעת מי אני ובלי לדעת דבר על משפחתי יש לך את החוצפה לבקר אותי ולהגיד לי מה נכון או לא נכון לעשות. ומה לעשות אתה באמת מגיב על כל דבר, ענינך או לא.
ל לארי New member 28/4/03 #7 רבותי,נראה לי שכדאי לעצור את הדיון בשלב הזה. בואו לא נגלוש להשמצות אישיות.
S steve11 New member 30/4/03 #8 תגובה לילדים "סורגים" יפה יפה שני אנשים בוגרים מתנהגים כמו ילדים בגן. ואחר כך אומרים שהנוער של היום דפוק *תסתכלו על עצמכם לפני שתשפטו אותנו*
תגובה לילדים "סורגים" יפה יפה שני אנשים בוגרים מתנהגים כמו ילדים בגן. ואחר כך אומרים שהנוער של היום דפוק *תסתכלו על עצמכם לפני שתשפטו אותנו*