כדורסל נשים יום ה - 2100 |כסל

נערות הישוב מוזמנות גם הן.

תבואו קבוצה ונעשה טורניר
: נערות, בוגרות, קשישות. רק שתדעו שמי שרצה מהר מקבלת עבירה טכנית.

זה בסדר

הן יתנהגו יפה. מורן תשגיח עליהם. אנחנו רוצות קירוב לבבות ואת/ה מתעקש/ת על פרובוקציות?

מפגין

New member
רגע רגע רגע..

מה זאת אומרת זה בסדר. זה בסדר שהבנות ישחקו.. והבנים... שישארו בצד. אני חושב שסגרתם את המגרש לכול הנוער ועם זה לכול הנוער זה אומר שגם "לנערות" אני צודק..

נירית, ועד הישוב קבע ענישה לכל

הנוער נערים ונערות. איך את "שוברת את המילה" והסמכות של הועד ומעודדת נערות שמועבר להם מסר חיובי ע"י סגירת המגרש, לבוא ולשחק ולשים פס על מה שהועד מצא לנכון לקבוע? מה המסר שאת שולחת להם?

זו לא הכוונה

הכוונה פשוטה: אם ישחקו איתנו יהיה גורם אחראי (אני מקווה) שישגיח .מהדיונים בפורום עולה "ריח" של מתח ועימות בין הנוער והבוגרים וחשבתי שאפשר גם קצת לנסות לנטרל ע"י פעילות משותפת עם הנערות.זה המסר שרציתי לשלוח.אני חושבת שגם זה מסר חיובי. אני לא "שוברת מילה" של אף אחד אני מנסה לגלות קצת יוזמה , כפי שהתבקש, ולאפשר לנערות להשתלב בפעילות שלנו. זה הכל.

1גידי

New member
מצא לנכון לקבוע

ואת ממרה את פיו? מר אהרון כהן וועד יקרים אתם יוצרים אנטגוניזם ברמות אני חושב שכדי לרדת מהעץ ולמצוא את הדרך לאתר ולהעניש את המבצעים

השורקים

New member
לרדת מהעץ

נכון מאוד , גם אני חושב כך, לכל ה "בוגרים" שמשחקים במגרש אפשר לאמץ את גישת הנשים ולהזמין ילדים לשחק איתם "למען ילדינו" .

tomkuh

New member
המגרש

זה לא בסדר שמענישים רק את הבנים,הבנות הם גם חלק מהנוער

למעלה