משחק פורום חדש!

yael ziv

New member
../images/Emo87.gif משחק פורום חדש!

משחק "התרגום ה'כשרוני' ביותר" יוצא לדרך! התנהלות וחוקים: אני אתן קטע קצר מהטרילוגייה (באנגלית כמובן), ואתם צריכים לתרגם אותו בלי להשתמש בספרים המתורגמים! אל תקחו את זה ביתר רצינות. המטרה היא לתרגם משעשע, מצחיק ויותר חסר כשרון מאשר כשרוני... בהצלחה לכולם! הקטע: "Yet when she spoke just now, you all listened, every one of you, and you kept silent and still. Again, why was that?" "Because it was true," said No-Name. "Because she spoke the truth. Because it was nourishing. Because it was feeding us. Because we couldn't help it. Because it was true. Because we had no idea that there was anything but wickedness. Because it brought us news of the world and the sun and the wind and the rain. Because it was true."

האבק

New member
אני אני ../images/Emo13.gif

"עדיין כשהיא דיברה עכשיו, אתה כולם הקשבתם, אברי אחד מכם, ושמרתם שקטים ולא זזים. שוב, למה זה?" "בגלל שזה היה נכון" אמרה לא-שם. "בגלל שהיא דיברה את הנכון. בגלל שזה היה נורישינג. בגלל שזה האכיל אותנו. בגלל שלא יכולנו לעזור לזה. בגלל שזה נכון. בגלל שלא היה לנו רעיון שיש משהו אבל רוע. בגלל שזה הביא לנו את העיתון של העולם ואת השמש ואת הרוח ואת הגשם. בגלל שזה נכון"

Fairywitch

New member
מנסה להצחיק../images/Emo3.gif

"עדיין מתי היא דיברה רק עכשיו, יו (הפנר) היה כולו אוזן, והוא שמר על שקט זקוף (!). שוב, למה מה?" "כי זה היה אמת", אמר אינשם. כי היא לא בילפה. כי זה היה מזין. כי זה נתן לנו אוכל. כי לא יכולנו לעזור לו. כי לא היה לנו שום רעיון, שום דבר מלבד "מרושעת" (מחזמר טוב!). כי התחילה מהדורת חדשות, ואח"כ מסע עולמי וגם פרק של "שמש". וכולם עשו רוח וירד גשם. כי זה היה נכון, באמ'שלי."

למעלה