סכמ"ש ספורטיבי

veredmp

New member
../images/Emo87.gif סכמ"ש ספורטיבי ../images/Emo87.gif

אני מושפעת מהמשחק אתמול, תסלחו לי
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אוהבים את הרעיון שמירי מופיעה גם הופעות גדולות/קצביות וגם הופעות קטנות/אקוסטיות, או שהייתם מעדיפים שהיא "תדבוק" רק בסוג אחד של הופעות בסיבוב? שיהיה לכולם סופ"ש מהמם במיוחד! ותזהרו לא להירטב מדי בגשם שמפחידים אותנו בו כבר שבוע.......

veredmp

New member
שחורציאניטיס עולה עולה עולה

מסכמ"שת ממש בתמצית
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אף אחת", "ילדה שהתבגרה", "מה עשית" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "נערה במשקפיים" של גידי גוב סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עולה-עולה-עולה שאלת בונוס: אוהבים את הרעיון שמירי מופיעה גם הופעות גדולות/קצביות וגם הופעות קטנות/אקוסטיות, או שהייתם מעדיפים שהיא "תדבוק" רק בסוג אחד של הופעות בסיבוב? זה נראה לי מגניב שיש שני סוגי הופעות. חלק רועש יותר, חלק אקוסטי. מה יכול להיות רע?
מעניין אם היא תשנה את העיבודים של האקוסטי הקודם, ואילו שירים חדשים היא תוסיף מהדיסק השלישי.....

yafit1305

New member
כי ככה זה לאהוב את עצמך

שמעתי את השיר היום ברדיו בביצוע של מירי וכ"נ שמחתי - אני זקוקה להופעה וכמה שיותר מהר שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כי ככה זה לאהוב את עצמך תמונת/פליקס השבוע:האחיינית שלי איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אירגנתי להיום יום צילומים של ילדים - החל משעות הצהריים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום הולדת של האחיינית שלי,פגישה עסקית בתל אביב,עבודות צילום.

yafit1305

New member
היה מושלם - הפירוט בפנים

היה היום יום צילומים מאוד מוצלח וקיבלתי תגובות מדהימות מאמהות (צילמתי 10 משפחות עם ילדים - היה מתיש אבל כייף לא נורמלי) מצ"ב חלק מהתגובות: "יפית, איזה מקצוענית...מומלץ לכולם להתנסות." "יפית תודה על הצילומים היה נפלא" "מומלץ בחום!!! אני הייתי עם הילדים היה כייף ליפית המון סבלנות עם הילדים וצילום אומנתי מדהים..." תגידו לי מי צריך יותר מזה? ואיך כמעט ושכחתי השבוע פנו אליי מאיגוד השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל וראו תמונות שצילמתי וביקשו לפרסם אותם כולל המתכון של אמא שלי - מצ"ב קישור http://icpa-israel.co.il/141846/קובה-ביצים

sp400

New member
פורום של עצלנים

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): נובמבר שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):Don't You Wanna Stay תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:RED סרט אדיר איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:היה שבוע נחמד אבל אתמול היה יום מוצלח ++ משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא היה יותר מדי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:חתונה של בת דודה שלי סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מ ע ו ל ה שאלת בונוס: אוהבים את הרעיון שמירי מופיעה גם הופעות גדולות/קצביות וגם הופעות קטנות/אקוסטיות, או שהייתם מעדיפים שהיא "תדבוק" רק בסוג אחד של הופעות בסיבוב?אהבתי את הגיוון :)

ofree15

New member
סכמ"וש ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אם זאת האהבה שלך, תודות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אם, צליל מכוון תמונת/פליקס השבוע: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162841340403240&set=t.1531190015 תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אל תפיל את המיליון, לרדת בגדול, הראל סקעת- שובר שתיקה ציטוט/י השבוע: "נעל קרוקס זאת לא נעל סגורה, אם במקריות פספסתם את כל החורים שבה!" המדריכה עושה לנו תדריך על נהלי מד"א
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: סיור ביום שלישי בבי"ח וולפסון משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כאבי ראש כאלה..
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הכרת אמבולנס סופסוף האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: רפואי שאלת בונוס: אוהבים את הרעיון שמירי מופיעה גם הופעות גדולות/קצביות וגם הופעות קטנות/אקוסטיות, או שהייתם מעדיפים שהיא "תדבוק" רק בסוג אחד של הופעות בסיבוב? אני אוהבת את הגיוון

מסכמת../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מאמי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): my love ו - taking chances של סלין דיון תמונת/פליקס השבוע: תמונות מהטקס אתמול. אני אעלה אחת אולי מאוחר יותר פשוט אין לי אותן על המחשב הזה... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חסמבה דור 3 ציטוט/י השבוע: "קוראים לי פז ולאמא שלי קוראים אלונית!" חחח שיעור תעבורה, לא נראה לי שתצליחו להבין...
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: רביעי וחמישי. אני לא יודעת אם אתם יודעים או אם חלקכם זוכרים אבל בסוף שנה שעברה כתבתי סיפור ושלחתי אותו לתחרות. ביום רביעי הודיעו לי שאני בין 20 המצטיינים של הפרויקט הזה. זאת אומרת מתוך 150 עבודות שנשלחו, הסיפור שלי בין ה-20 הנבחרים. זה היה ממש מפתיע אני הייתי בשוק וממש התרגשתי. וביום חמישי היה הטקס בערב בו קיבלנו תעודות הוקרה כאלו על ההצטיינות. היה ממש מרגש ומכובד. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הצטננתי מסתבר... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מתחילים רובוטיקה. האם פגשתם את מירי השבוע? לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מפתיע! שאלת בונוס: אוהבים את הרעיון שמירי מופיעה גם הופעות גדולות/קצביות וגם הופעות קטנות/אקוסטיות, או שהייתם מעדיפים שהיא "תדבוק" רק בסוג אחד של הופעות בסיבוב? נשמע לי מגניב לאללה, אבל שבכל אזור תופיע את שני הסוגים!! שבת שלום!!

shay keran21

New member
עונה+שאלה....שיהיה שבת שלום

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הוכחה כבר לאנחשב..כי זה כמו אוכל בשבילי לשמוע את השיר...אחד ואומר טיול לילי:p:p האמממ ורד? קניתי! חחחחחח שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): קרן,אורטל..ואם כבר עסקנו בשיר שבוע..יצא שלשום לשרית סינגל חדש..מזעזע פשוט..... תמונת/פליקס השבוע: עצלן תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אמממ בעיקר חיים אחרים...מאסתי בתכניות הריאלטי למינהם...כמובן שכוכב נולד זו אהבת חיי ציטוט/י השבוע: אתה לא רק מדהים אלא מבריק! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אממממממ שאלה קשה....כל השבוע היה פצצה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ריב טפשי עם אחת המעריצות של שרית...מאסתי בהם מכל הכיוונים..מתחרט שהכרתי אותם משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אממממ.....אין.... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לצערי לא..חחחח א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כמעת מצוין..למרות התחושה הטובה שהיה השבוע שאלת בונוס: אוהבים את הרעיון שמירי מופיעה גם הופעות גדולות/קצביות וגם הופעות קטנות/אקוסטיות, או שהייתם מעדיפים שהיא "תדבוק" רק בסוג אחד של הופעות בסיבוב? וזו השאלה:) אין לי כ"כ מושג מה זה אומר הופעות אקוסטיות....מישו יכול להסביר לי מה ההבדל? זה אומר שאם נגיד בשיר טיפה טיפה שעשו לו עיבוד מדהים ובלוזי..אז בהופעה הזו היא תשיר את השיר בקטן ובמקור...??? והגשם? אני מתפלל שארטב....אין לי ממה לחשוש....מהדבר שאתה אוהב ומחכה אין ממה לחשוש...מאוהב בחורף..כל כולי זורח בחורף

veredmp

New member
בגדול ההבדל הוא

שבמופע האקוסטי אין תופים, והעיבודים טיפה יותר שקטים. לא יודעת להגיד לך בדיוק מה יעשו לכל שיר ושיר, את זה נדע אחרי ההופעה הראשונה..... בטח ליינאפ השירים יהיה קצת שונה בין ההופעה ה"רגילה" ל"אקוסטית".

shay keran21

New member
תודה על התשובה מאמוש../images/Emo24.gifבהחלט מסקרן

נראה לי אבוא להופה של מירי בזאפה..בדצמבר יש לא?

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר של מירי :נטלי לא של מירי חור בלבנה רוקפור תוכנית טלוויזה מחוברים משהו שעשה קריוקי ,ארוחה משפחתית במסעדה הוריד אנשים קטנים ושקרנים מצפה בשבוע הבא באולינג ,סטאנד אפ במילה האחת השבוע בינוני ואפילו טיפה פחות מה שנקרא יותר מדי צפיות והאכזבות די גדולות... לדעתי רעיון מגניב לשלב כמה סגנונות השאלה גם זה אומר גיוון בשירים

Music4Life

New member
../images/Emo86.gifאם כבר ספורטיביות....עונההה../images/Emo13.gif

ולעבודה ומלאכה
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר לשירה, נטלי, מה עשית, ברכת המלך שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
צליל מיתר (אייל גולן) תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
טוב זוכרים את הסרט שראיתי ואמרתי שאמליץ עליו? ובכן ...אני לא ממליצה!
הוא קשה לצפייה....אז תשכחו מזה (הוא נקרא 24 גרם) ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
זה שאני בזוגיות חדשה ומאד טוב לי.... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
אין מצב!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פשוט
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
השבוע לא ראיתי את מיריל'ה...אולי כשאחזור מחו"ל, ב4 לדצמבר אקפוץ להופעה שלה...אני שוקלת... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מדהים, אוהב ומלא ריגושים........ שאלת בונוס: אוהבים את הרעיון שמירי מופיעה גם הופעות גדולות/קצביות וגם הופעות קטנות/אקוסטיות, או שהייתם מעדיפים שהיא "תדבוק" רק בסוג אחד של הופעות בסיבוב?
לא לא אני אוהבת את שתיהן, מגיע לה להתארח גם בהופעות גדולות, לא רק מסוג אחד...למה להנעל? וכמובן- טפו טפו קיסריה
בע"ה...אבל לא יעזור, אני הכי אוהבת את ההופעות הקטנות והאינטימיות, לתופה זה הרבה יותר כיף וחוויתי. עם זה אין להתווכח .... סופ"ש מופלא לכולם...

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת,באה אליכם. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל הציפורים-הראל סקעת,אלבום לילות לבנים-אביב גפן,קצת אחרת-רוני דלומי,מבול ורצה הביתה-קרן פלס. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:אל תפיל את המליון... התמכרתי:S אבל לפעמים נרדמת לפני שמתחיל.. ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול חתונה של אחת המטפלות מהגן,היה ממש כיף... :) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כמעט עמדתי לחתום על חוזה לגבי השכרת דירה וברגע האחרון לא חתמתי בגלל שלבעל הבית היתה בעיה שנכנס אחרי ה1 לנובמבר... :/ והתקררות שהתחילה מהיום בבוקר.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:משכורת:) חחח... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:אפצי! שאלת בונוס: אוהבים את הרעיון שמירי מופיעה גם הופעות גדולות/קצביות וגם הופעות קטנות/אקוסטיות, או שהייתם מעדיפים שהיא "תדבוק" רק בסוג אחד של הופעות בסיבוב? אני אוהבת גיוונים,אבל מעדיפה את ההופעות האקוסטיות.

למעלה