סקר לתחילת הדרך בפורום

../images/Emo87.gif סקר לתחילת הדרך בפורום

למה לעזאזאל התחלנו לאהוב את בראד? בעקבות מה?
אני בכל אופן התחלתי לאהוב אותו ממממ מהפעם הראשונה שנראו קוביות הבטן שלו על המסך... הפטמות.... ואז הפרצוף.... ררררררררררררר
......

טוב אני התחלתי לאהוב אותו בגלל ש...

טוב חייבים להודות שהוא חתיך ענק למרות הגיל
יש לו אופי כזה חמוד
טוב כולם כאן כבר ראו את הגודל של הדבר הזה שיש לו(אני יודעת שאני לא אמורה לדבר על זה אבל הייתי חייבת לכתוב את זה...
)
טוב אנשים זה בראד פיט(המבין יבין
)
הוא התחתן עם אחת הנשים הכי כוסיות שאני מקירה בגיל הזה
וזהו

אממ...

תמיד הערצתי את בראד כשחקן... תמיד חשבתי שהוא חתיך עולמי והוא היה מהשחקנים האהובים עליי, אבל מאז אושן 11 לא ראיתי שום סרט איתו וכנראה הוא נשכח.. ואז הגיע טרויה ואהבתי דווקא את הסרט, אומנם זה אחד הסרטים הגרועים שלו לעומת אחרים...אבל אני התאהבתי בו בחזרה בגללו

karin byrne

New member
אמממ...בואו נראה...

אני זוכרת שמאז ומתמיד הכרתי את בראד...כאילו תמיד ידעתי שהוא שחקן טוב וחתיך עולמי...אז ככה שאני לא ממש זוכרת מתי התחלתי לאהוב אותו...מה שכן ראיתי די הרבה סרטים שלו ואני חושבת שהוא שחקן מצוין...וגם חתיך הורס ומושלם!!!!

NarihS

New member
אממ אני התחלתי לאהוב אותו

אחרי שראיתי אותו בתלמה ולואיז.. כי לפני זה ראיתי אותו מיליון פעמים בראיון עם הערפד אבל הוא לא עשה לי כלום משום מה, ואז כשראיתי אותו בתלמה ולואיז התאהבתי בו, ומאז כל סרט שראיתי שהוא היה זה היה סרט טוב, במיוחד בסרט 7 חטאים כשבסוף הוא בוכה כזה מדהים!!! כזה טוב ואמיתי! איך אפשר לא לאהוב אותו??

אניייי בגלל ש..

ראית איך הוא נראה??
סתם סתם האמת שראיתי "לפגוש את ג'ו בלאק"
ומה זה אהבתי אותוו עם החמאת בוטנים
איזה חמודדדדד ואממ זהו מאז
בעקבות המשחק שלו
וכי הוא חתיך כזה

tuty fruty

New member
ת'אמת שאני לא זוכרת למה...

ראיתי אותו במלא סרטים והוא שמחק מעולה.. וגם בגלל שהוא חתיך לא נורמלי וכייף לראות כזה דבר על המסך

מיצי007

New member
אוקי דוקי

אני אחלוק אתכם את הסיפור שלי... ראיתי אותו פעם ראשונה ברוחות של תשוקה,ואז לא יודעת למה הוא ממש ממש עצבן אותי. הוא כזה כולו בלונדיני יותר מידי יפה ומרוב העצבים שלי על היופי שלו שהיה יותר מידי לטעמי אז לא שמתי לב לסרט.
לאחר שנה בערך ראיתי את תלמה ולואיז ונזכרתי בו ואז הבנתי מאיפה הוא היה מוכר לי כשראיתי את רוחות של תשוקה ובעצם תלמה ולואיז זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותו
אוקיי הלאה,לאחר מכן ראיתי את פייט קלאב( אם אתם שמים לב זה לא הולך לפי סדר כרונולוגי אצלי
) ואז כבר הכרתי יותר טוב את "השם" של בראד פיט יותר מאשר המשחק שלו אבל אז בפייט קלאב קלטתי מה פספסתי שחשבתי שהוא סתם שחקן עם פרצוף יפה ומכיוון שפייט קלאב הוא הסרט האהוב עלי ביותר,בראד פיט הפך להיות בעיניי טיפוס מגניב ביותר כי גיליתי מי הוא באמת-טיפוס מטורף ופסיכופטי-בדיוק כמו שאני אוהבת
ואז כבר ראיתי את שבעה חטאים בדיוק,כי זה גם מאותו במאי שעשה את פייט קלאב וגם את 12 קופים שהיה פשוט מעולה! וזהו.... אני חושבת

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifאוקיי...אף פעם לא אהבתי את

בראד פיט....ולא ראיתי אף סרט שלו..... הסרט הראשון שראיתי הוא טרויה
באמצע הסרט אני כזה "אוי מיי גאד איזה מושלם" והתאהבתי
אחרי זה ראיתי סליפרס....ומאז אני מכחה שיבוא לטלויזיה עוד סרט שלו

ה אורחת

New member
אני שטחית, כבר לא!

הסיפור שלי דומה אבל יש לו המשך שונה עד Troy הוא לא ממש ריגש אותי, אחרי כן הרגשתי שונה לחלוטין, כנראה שהחצאיות עשו לי את זה ואולי סתם סצינות החצי ערום ו......... בכל אופן ראיתי תסרט שלוש פעמים ואין ספק שהוא הגבר הסקסי ביקום, רק חבל שלא מבינים שהוא יותר מזה ואת זה לפרט זה יותר מדי אני רק אומר שמסרט לסרט ההערכה שלי למר פיט מתגברת, וכבר הגוף המושלם שלו לא מחייב אצלי בסרטים, הוא פשוט כשרון, כשרון! :)

למעלה