סקר סוף שבוע (3)- סקר מיה

../images/Emo87.gifסקר סוף שבוע (3)- סקר מיה../images/Emo87.gif

והסקר השבועי הפעם הוא לא אחר מאשר
סקר מיה
המשפט המפורסם של מיה בסדרה הוא כמובן: "כמה קשה להיות אני"
והשאלה אליכם היא
האם אתם חושבים שגם לכם נכון להגיד את המשפט הזה
נא נמקו מדוע ולמה
(לובשת הזברה פיג'מה
)

חחחחחחח עונה...

אחלה סקר לסוף שבוע!!! אהבתי... ולא נראה לי שאני יגיד פעם משו כזה על עצמי... זה יותר מדי לאהוב את עצמך ואני לא כל כך אוהבת את עצמי ברמות כאלה כאילו לדעתי אין דבר כזה קשה להיות אני כל אחד איך שהוא... בקיצור לדעתי זה מתנשא מידי...

סוכריה16

New member
כן.. זה מתנשא מידי

חח. "אויי כמה קשה להיות אני או סאהההההה אבל מיה לא אומרת את זה רק בגלל שהיא מהממת.. אלא בגלל המצבים והאנשים שהיא צריכה לראות ולריב איתם ואז היא אומרת שזה קשה להיות היא. אבל עדיין אני לא אומר את זה סתם ככה.

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

אממ לדעתי כל אחד יכול להגיד שקשה להיות הוא.. אני מאז שאני מכיר את הדמות "מיה" אני אומר את זה לעצמי הרבה אחרי שקורים לי מכל מיני דברים,או סתם דוגמא קשה לי לבחור במשהו אחד ספציפי
ככה זה.. אחלה סקר

סוכריה16

New member
חח והאמת.

שעקב מושפעות מאנהי
יצא לי לאמר תמשפט בספרדית כמה פעמים .. חח ואז חברות שלי המשיכו לי כי חזרתי עליו דיי מלא פעמים! אבל... אבל.. לא בכוונה של סנובית... סתם נגיד לא מצליחים לי דברים.. או שהיה לי חםמידי חחחחחח כאלו.. ובתקופת ג'סי תמיד הייתי עושה "נו סוי לוקההההההההההההההה" ובמיה זה "או סאה קה הורור!" חח... אני אוהבת שהיא עושה את זה אני פשוט אוהבת אותה ונדבקת לכל המפשטים שלה..

ג ב ש ו ש

New member
חח דיקלה צודקת../images/Emo45.gifד"א דיקלה../images/Emo88.gif

אני צריך לדבר איתך בדחיפות על נושא שאת תאהבי מאוד אז כנסי למסן כמה שיותר מהר

סוכריה16

New member
רשמתי לך הודעה ולא ענית יא סנוב!

אבל חיחי אוקיי כבר נכנסת! ואז עפה לביצפר.. כן כן.. לביצפר צריכה לקחת משם כמה דברים

soy rebelde

New member
עונה חח

לא יצא לי להשתמש במשפט הזה ברצינות, כי לא הרגשתי ככה.. ואם כבר להגיד אותו, אז בספרדית זה נשמע יותר טוב
אחלה סקר אלמוג!!

Dulce Maria13

New member
עונה

האם אתם חושבים שגם לכם נכון להגיד את המשפט הזה
האמת אמת אמת... לא

למעלה