שאלה

L P rulez

New member
../images/Emo87.gifשאלה

יש את הסרט -צעקה- ויש את הסרט -מת לצעוק- אמרו לי שאחד הסרטים מצחיקים ואין לי מושג למה התכוונו... :| מישהו ראה, מה יותר מצחיק, או יותר מפחיד?

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif

"צעקה" זה סרט אימה עם כמה קטעים משעשעים. "מת לצעוק" זאת פארודיה על סרטי אימה, כמו "צעקה", "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון", "מגרש השדים" ועוד.

../images/Emo66.gifאישית אני חושבת

ששניהם מצחיקים... הסרט "צעקה" הוא בעצם פארודיה על סרטי אימה אך יש בו קטעים מפחידים (תלוי למי
). שאני אומרת פארודיה בסרט הכוונה שרוב הסרט מתרחש בכך שהם כאילו יודעים שהם בתוך סרט אימה (בגלל רנדי שיש לו ידע נרחב על סרטי אימה ויודע כמעט מה יקרה לכל אחד). סרט זה שייך לז'אנר האימה כי עדיין הסרט הוא סרט אימה שמדי פעם צוחק על חוקי סרטי האימה. הסרט "מת לצעוק" זה פארודיה מצחיקה שאין בה קטעים מפחידים ואינה נכללת בקטגרוית סרטי האימה (חוץ מיזה שהיא צוחקת עליהם). הסרט הראשון של "מת לצעוק", לפי דעתי, הוא הסרט הטוב מבין כולם. *מקווה שהבנתם למה התכוונתי*

DAN1EL

New member
ממ...לא פארודיה..

פארודיה זאת לא המילה הנכונה לצעקה. הז'אנר הוא אימה, עם כמה דיאלוגים קומיים. הז'אנר של מת לצעוק זה בהחלט פארודיה. בצעקה לא בדיוק צוחקים על סרטי אימה, זה לא הרעיון של הסרט הרי. אבל יש שם כמה דיאלוגים עם קריצות לסרטי האימה של האייטיז, והרעיון הוא שהבמאי של צעקה, ווס קרייבן, ביים בעצם את סדרת הסרטים המפחידים הכי מצליחה של שנות ה-80, "סיוט ברחוב אלם", ולכן יש כל מיני קריצות בסגנון: סידני (נב קמפבל): "ואם הרוצח עוד מסתובב חופשי?" טייטום (רוז מקגאוון): "אוי, סיד, אל תלכי לשם, את נשמעת כמו גיבורה בסרט של ווס קרפטנר או משהו.." (שילוב של שמות הבמאים של "ליל המסיכות" ו"סיוט ברחוב אלם")

kyle chandler

New member
הא? רוז מגוואן?../images/Emo168.gif

באיזה צעקה? פליז שיהיה 2!!! אגב תגידו, למה אי אפשר להשיג בשום מקום את סרטי הצעקה? זה נורא מעצבן, יס בכלל לא טורחים לקנות!!!!!

DAN1EL

New member
רוז מקגאוון../images/Emo99.gif (ספוילר לצעקה)

שיחקה ב"צעקה" הראשון, את טייטום. אחות של דיואי השוטר והחברה הכי טובה של סידני. היא אמנם לא שיחקה בסרטי ההמשך, אבל הופיעה כניצבת ב"צעקה 2", בתור נערה בספרייה. והנה תמונה שלה מתוך צעקה, בגלל זה הספוילר בכותרת.

DAN1EL

New member
רוז מקגאוון../images/Emo99.gif (ספוילר לצעקה)

שיחקה ב"צעקה" הראשון, את טייטום. אחות של דיואי השוטר והחברה הכי טובה של סידני. היא אמנם לא שיחקה בסרטי ההמשך, אבל הופיעה כניצבת ב"צעקה 2", בתור נערה בספרייה. והנה תמונה שלה מתוך צעקה, בגלל זה הספוילר בכותרת.

smgfan

New member
בשום מקום????../images/Emo4.gif

בטאוור רקורדס יש מלאאאא DVDים של צעקה 1, 2 ו-3!! (שלושתם ב-99 ש"ח) ב"יס" שידרו את צעקה 2 מלאאאא פעמים!! את צעקה 3 לא ראיתי ששידרו ב"יס" בחיים.

../images/Emo66.gifאולי "צעקה" לא מתאים../images/Emo58.gif

למונח של פארודיה אבל הוא בהחלט נועד גם הוא לצחוק על סרטי האימה. נתחיל מהעובדה שהם מודעים לכך שהם בסרט אימה והם יודעים בערך מה הפעולות הבאות של הרוצח בעזרת המומחה שלהם "רנדי". לא מספיק שזה היה מגוחך לראות אותו צועק לאנשים "אל תאמרו שאתם תכף תחזרו כי אתם לא" זה היה יותר מגוחך שהוא השאיר קלטת לסרט השלישי גם כן בו הוא חוזר על כל הדברים שהם לא צריכים לעשות. הגם הסוף של כל רוצח נגמר במשפט "הם תמיד חוזרים" ולכן צריכים לראות את סיד מנפנפת באקדח או חפץ חד למקרה שזה יקרה (ובטוח שזה יקרה). חוץ מיזה שיש כמה דיאלוגים מצחיקים ביותר בסרטי אימה כמו דבריו של מתיו לילארד בסרט הראשון שהוא כאילו לא יודע שרוצחים הולכים לכלא ואומר שההורים שלו יכעסו. בקיצור אולי הסרט לא עונה למונח אבל הוא בהחלט סוג של פארודיה על סרטי האימה.

למעלה