שרשור "אני".

RenanaD

New member
איזה מגניב שהודו למורה שלך ../images/Emo131.gif

בספר! חחחחחחחח היא רעה? הספר טובע בסכיומטריה
שונאת את זה! המורה שלי אמרה שרק 5% מהתלמידים פותרים את השאלות בזה, אז זה די בזבוז לחזור על זה, לא?

אוי ואבוי, תרכובות פחמן...../images/Emo5.gif

כמה שאני לא סובל את זה! אני שנה ניסיתי פאקינג להבין מה זה ולא הצלחתי!

RenanaD

New member
אתה צוחק עלי?! ../images/Emo131.gif

זה הנושא שהכי קל לי. BTW-אתה בכימיה?! וואו, לא ידעתי. אתה עושה מחר את הבגרות?

THE HELL BOY

New member
../images/Emo87.gif שרשור "אני".

תכתבו מה אתם רוצים לעשות השבוע. (וכן- משעמם לי
)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהכי קל לך? ../images/Emo12.gif

תרכובות פחמן זה החומר הכי קשה... X___X טוב אולי כי המורה שלנו לא לימדה אותנו טוב שנה שעברה ודיי למדנו אותו לבד.. [למרות שחוץ מילד אחד בכיתה אף אחד לא בחר לעשות את השאלה של תרכובות פחמן..] בהצלחה לכל מי שעושה בגרות בכימיה מחר! אני עושה את ההשלמה [2 היחידות] כי את השלוש עשיתי שנה שעברה כבר :] מבנה וקישור וחומצות ובסיסים [שירד לכם אם אני לא טועה] רולז! *חוזרת לפולימרים שלה..* אגב, אם תרכובות פחמן קל לך, גם פולימרים יהיה לך קל... :]

RenanaD

New member
כן, אני מתה על הנושא הזה! ../images/Emo131.gif

נכון יש את הסכמה הזו של כל התהליכים בתרכובות פחמן? אני לא צריכה אותה, כבר זוכרת אותה בע"פ מרוב התרגילים שעשיתי
חומצות ובסיסים באמת ירד. חבל, זה גם נושא קל. מה זה פולימרים? לומדים את זה ב-י"ב אצלנו. תמיד אמרו לי שזה קשה, אבל אם את אומרת ההפך... אני סומכת עליך!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלעולם אל תסמכי על זרים..

חח
סתם.. פולימרים זה קשה למי שמתקשה בתרכובות פחמן גם.. אבל אמרת שתרכובות פחמן זה קל לך ואת אוהבת... אז גם פולימרים אמור להיות לך קל... :]

כן, רואים שמשעמם לך.

אני רוצה שתמצא לך תחביב. (הסרקזם הזה ימשיך ב-3 חודשים הבאים... אז אל תתלונן ושב בשקט.
)

Rachel47

New member
בנדה מאמי..../images/Emo15.gif

למה אתה נטפל אליו
לא במת...עד כמה הוא מציק לך
דיי עזוב אותו בשקט הוא בסך הכל מנסה לעזור לי להעיר את הפורום.. משפיק עם הציניות זה לא מצחיק... סבבע

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif אני עם רננה... כימיה זה איכסה../images/Emo5.gif, אבל נשאר רק היום ללמוד את זה, נפתור עוד איזה 4 בגרויות וזהו נמאס חלאס... ומחר+מחרתיים - ספרות ואז יש לי הפסקה שלי יומיים ואז שוב ללמוד לבגרות בתנך... זה כה מסריח../images/Emo122.gif

RenanaD

New member
יש לנו את אותו לוח הבגרויות! ../images/Emo131.gif

מחר כימיה, חמישי ספרות (שאין לי מושג בגרוש
), רביעי הבא תנ"ך... כשאת לומדת לבגרות מחר את פותרת בגרויות? אני חוזרת על החומר הכתוב בכל נושא, פותרת תרגיל-שניים מהספר ("הכימיה שבינינו", גם את לומדת אותו?), מסמנת X על הנושא ועוברת הלאה...
על סטכיומטריה את עוברת? לא נראה לי שאני אעבור. נראה אם יהיה לי זמן...

Rachel47

New member
גםלי יש תנ"ך ביום רביעי ../images/Emo15.gif

זה גם היום של הכנס

RenanaD

New member
כן

חשבתי לבוא עם האוטו (בשיעור), אבל אין מצב שזה יקרה. בכל זאת, זה יהיה כולה שיעור רביעי...

למעלה