שתי שאלות קטנות:

AmiTutiT14

New member
../images/Emo87.gifשתי שאלות קטנות:

1. לדעתכם זה יפה לבת ללכת עם גופית כדורסל
(כמו בתמונה) 2. בנתיים אני לא מכירה בנות שהולכות עם נעלי כדורסל, אלא רק בנים. מה תחשבו על בנות שהולכות עם נעלי כדורסל

No BoDy1

New member
חח לא נראה שזה מתאים...

תלוי על איזה בת כמובן.. יש בנות גבריות כאלה חח :]

AmiTutiT14

New member
יש הבדל בין בנות שהולכות עם חולצת

כדורגל לבין כאלה שהולכות עם גופית כדורסל?

..........

כן, בתנאי שהחולצה יוצרה לבנות, והגזרה מתאימה. אבל לא לשלב עם זה מכנסי ספורט גדולים, כי אז זה יראה מגוחך.. עם ג'ינס זה יראה טוב
.

AmiTutiT14

New member
ולגבי הנעליים../images/Emo35.gif

אגב, אין גופיה כזאת בגיזרה של בנות. תכננתי להזמין כזאת מהאתר של הNBA, ומה שהם שולחים לי זה העתק מדויק של הגיזרה שאיתה השחקנים משחקים.

אלוש4

New member
כן כן כן.. ../images/Emo99.gif

אני אוהבת את הסגנון הזה של החולצות. אם הייתי מוצאת הייתי קונה גם (אם זה היה במחיר טוב חח). וזה יכול להיראות גם ממש טוב, במידה ואת יודעת להתאים את זה לבגדים האחרים שתלבשי

טוב, חפיף..

אני מניחה שזה יראה טוב גם לא בגזרה של בנות. בקשר לנעליים.. נעלי כדורסל זה לא משהו כזה יצורי ומוזר, ו"רק בנים נועלים אותן".. נעלי כדורסל הן בעיניי דומות לכל נעל ספורט אחרת, לכן- בתשובה לשאלתך- תנעלי נעלי כדורסל, זה לא יראה מוזר (לדעתי).

Man½Amazing½

New member
אם אתה רוצה אני מוכר..

של מייקל ג'ורדן בווישנגטון, הביאו לי אותה מתנה ולא לבשתי אפילו פעם אחת.. אני אקח מאה שקל פחות ממה שעולה באתר של הנ.ב.א

AmiTutiT14

New member
אה ועוד משהו... איזו קבוצה אתה אוהד

בליגה שאתה בעד צסק"א? (אני הפועל ירושלים)

דעתי

זה גברי .. לא הייתי רוצה חברה שהולכת ככה. אבל לפני שתרעיפו עלי את מטר העגבניות- אני סוגר ת'הודעה *פוף*

מסכים../images/Emo45.gif

לי אישית לא עושה את זה בנות שהולכות עם נעלי כדורסל.. חולצת כדורסל עוד יש מצב.. זה כמובן תלוי באיך שהחולצה יושבת על מי שלובשת אותה. אפשר פשוט לקנות חולצת כדורסל כמו שהיא, ללכת לתופרת ולשנות את הגזרה שלה כמה שאפשר..

למעלה