תחרות מילון המונחים יוצאת לדרך..

Thierry Henry

New member
../images/Emo87.gif תחרות מילון המונחים יוצאת לדרך..

טוב, דחינו את התחרות יותר מידי, זהו, הגיע הזמן לפתוח אותה! ב22 הימים הקרובים תתחרו אחד נגד השני על הידע שלכם במכבי ת"א ובכדורסל. מטרת המשחק : לכתוב בכל יום את כמות המושגים הגדולה ביותר. כל יום תחרות יינעל ב18:00 ויתחיל בשעה הזו או כשעה לפניי גג. היוזר עם כמות הנצחונות הכי גדולה בסיכום 22 האותיות יזכה בתחרות! בעוד מספר דקות אני משרשר לפה את האות א', עליכם לכתוב את מספר המוגשים הגבוה ביותר הקשור למכבי ת"א או לכדורסל בכלל באות הזו, בסיום התחרות אני יערוך את כל התוך פינת מילון המונחים. זה הכל.. שיהיה בהצלחה

Thierry Henry

New member
בטח שצריך להסביר.

חוץ מזה שהמונח הזה כבר נקבע. כל מונח או מושג חייב להגיע עם פירוט של 2-4 שורות לפחות.

parker36

New member
ב'

בורשטיין טל... שחקן מכבי ת"א הרבה שנים ואחד האנשים הפחות מוערכים לפי דעתיי במכבי... למשל ב-2 הזכיות הרצופות של מכבי בירוליג כולם זכרו את הטריו (שאראס פארקר ובאסטון) ואת ניקו... כמעט אף אחד לא הזכיר את טל שנתן לא מעט רגעים ענקיים עם כמה סלי ניצחון יפים.

יו45

New member
תשמור את זה לאות ב`

עכשיו צריך לחפש מונחים שמתחילים באות א` , ולהסביר אותם. (זה לא בשביל העצבים שלי לעת עתה אז אני אתן מילים , מי שרוצה להשתתף שיסביר אותם) הנה כמה לדוגמא אולסי פרי(האיש והסמים), אברהם שניאור(אחד מראשוני השחקנים באימפריה המתהווה), אליפות (לא פחות מ47 אליפויות,רצף של 23 אליפויות) אליפות אירופה, אסיסט(אפשר להזכיר שמכבי מחזיקה בשיא האסיסטים ביורוליג במשחק המדהים, גמר הפיינל פור 04), ארל וויליאמס (אפשר להזכיר את האירוע שבו הוא התפרץ לעבר הקהל) ועוד ועוד.

י ו ת ם ם

New member
די נווו בחייכם אנשים..

ממש ירדתם לזנות בשביל לנצח בתחרות הזאת.. הרצון שלכם לנצח והמכביסטיות היתרה שאתם מגלים כאן לא לעניין לדעתי... מנהלים תנו הגדרות מה נחשב למונח כי אם לא, לא יהיה כאן סוף וזה יהפך לבדיחה... אם כל מה שרץ כאן היום שווה מונח אז קבלו את שלי.. 1)
אהוד אולמרט
ראש הממשלה שניחם את פיני לאחר ההפסד בגמר.. 2)
אריאל שרון
ראש הממשלה לשעבר שהתקשר לפיני לאחר הנצחון במוסקווה.. 3)
אמא של וויל ביינום
האשה שהגיעה לבקר את וויל לאחר שנחשד בדריסה.. 4)
אחחחחחח
שחקנים משמיעים תאותיות האלה לאחר שכואב להם עקב חסימה\הורדת זקיף\או סתם כשהם מנסים להשים גוף מול מרקוס פייזר... 5)
אאוץ
שחקנים מסוגו של יותמית הלפרין משמיעים תמילה הזאת לאחר שכואב להם עקב חסימה\הורדת זקיף\או סתם כשהם מנסים להשים גוף מול מרקוס פייזר... 6)
אמא של מרקוס פייזר
האשה שהביאה לעולם את מרקוס פייזר... 7)
אוווו ניקולה.... ניקולה... ניקולה.... עולה עולה....
שיר ששרים לניקולה וויציץ... 8)
אבא של אלכס גארסיה
האיש שממנו יצא אלכס גארסיה שמשחק היום במכבי... 9)
אבי כהן
בטוח יש למכבי אוהד שקוראים לו ככה... 10)
אחות של אבי כהן
אחות של אבי כהן שאוהד את מכבי... 10)
אנתוני פארקר עולה עולה עולה.. עולה עולה עולה..
שיר שהיו שרים לאנתוני פארקר... 11)
אבי נימני
וכל מילה מיותרת
... 12)
ארז כץ
השחקן ששיחק בבני השרון כשהיא העיפה את מכבי בחצי גמר הגביע... 13)
אנתוני פארקר
השחקן שלא שיחק בבני השרון כשהיא העיפה את מכבי מהגביע.. 14)
איציק זוהר
היה השבוע בהיכל נוקיה במשחק מול ציבונה, הוא אף נקלט במצלמות הטלויזיה צועק יש לאחר שלשה.. 15)
אני
אוהד מכבי וכותב מדי פעם בפורום הזה.. 16)
אחותי
לא אוהדת מכבי.. ולא כותבת בפורום הזה.... לקחתי תתחרות היום? או שאני ימשיך? בחייכם אנשים.. העיקר כאן זה שיהיה לנו ולמי שיבוא לבקר בפורום מילון מונחים יפה, מגניב, ומושקע, עזבו תתחרות הזאת! בכל מקרה לא הולכים לקבל כאן פרס ראשון בטוטו.. בשביל הרמה של הפורום והתחרות תעשו טובה לפני שאתם מעלים מונח, תהיו בטוחים שזה באמת באמת קשור למכבי ולא סתם בשביל לנצח בתחרות... דרך אגב ממש לא התכוונתי לפגוע כאן במישהו..

trigotrigo

New member
../images/Emo6.gif

אתה תכתוב מה שנראה לך, אחר כך נגיד לך אם מותר או לא

כמה שאלות.

א. אם 2 קבעו את אותם מונחים? ב. אם 2 בחרו באותו מונח, איך תוכיח שהשני לא העתיק? 3. מותר לכתוב למשל אלן אייברסון? הרי שמות השחקנים לא נגמרים... ד. אני יכול גם לכתוב ``אכילס``- הגיד שפגע בבורשטיין בעונה שעברה. מבין אחי? צריך כללים ברורים יותר.

Thierry Henry

New member
מי שהעלה ראשון, המונח שלו..זה נראה לי די פשוט

3. לא, כי אין לו שום קשר למכבי ת"א ואכילס זה שריר, לא מושג בכדורסל. אתה יכול אבל להכניס את הפציעה שלו כדוגמא לפציעות קשות - שזו יכולה להיות קטגוריה בפ'. הכללים ברורים, מושגים שקשורים למכבי ת"א = שחקנים ואירועים מיוחדים. מנהלים, מאמנים וכיוב'. כדורסל - תחרויות ,חוקים, מושגים. שחקנים בהקשר הגדול של כדורסל כמובן לא יתקבלו, אלא רק בהקשר של מכבי.

עוד 2 שאלות.

אם כתבתי בורשטיין טל, אוכל להשתמש בזה בט` ? ב. אם כן אז מה שצריך לעשות זה לשרשר אחורה ולגנוב. ואם לא, יגיע מצב שכבר א``א יהיה להשתמש כמעט בשמות...?

trigotrigo

New member
לא, זה לא תקף.

אני אדבר עם רז ונחליט גם על נוהל רישום שמות, כלומר אם מושג נכנס בשם המשפחה קודם או בשם הפרטי. לגבי המושגים שכבר נרשמו - זה לא יהיה תקף, והם יתועדו לטובת מי שרשם אותם.

זה לא יהיה פייר אחרי שכבר זה נרשם.

בכל אופן אני מחכה לתשובה בקשר של להשתמש פעם בשם הפרטי ופעם במשפחה כדי לנצל אופציות שניצלתי .

trigotrigo

New member
ציטוט מההודעה הראשית:

"היוזר עם כמות הנצחונות הכי גדולה בסיכום 22 האותיות יזכה בתחרות!"

י ו ת ם ם

New member
בקיצור מי שעל המחשב

בשעה הזאת, יקח את כל הקופה. ומי שבלימודים או בעבודה לא רלוונטי בשבילו המשחק הזה..

Thierry Henry

New member
זה שטויות,

כי כמו שאתה רואה עברו 3 שעות מאז שזה פורסם ולא עלה עדיין מושג אחד.. מעבר לעובדה שאין סוף מושגים שאפשר להכניס ולא לכל אחד יש את אותו הידע כמו לשני.

י ו ת ם ם

New member
אלכס גארסייה../images/Emo99.gif

מספר 12 במכבי.. שחקן עם המון המון נשמה ומלחמה.. שחקן שאין אצלו פשרות בהגנה.. וגם בהתקפה הוא מראה שאין לו אלוקים.. דבר שגרם ל"יד אליהו" להתאהב בו מיד, ולהכתיר אותו ליורש של דרק שארפ.. לאלכס יש עבר בנ.ב.א. בקבוצות סן אנטוניו, וניו אורלינס.. הוא משחק גם בנבחרת ברזיל.. גארסייה בן 28.. הגובה שלו 191 ס"מ..

י ו ת ם ם

New member
אסטבן באטיסטה

מספר 15 במכבי.. הגיע העונה למכבי מאטלנטה בנ.ב.א. האורוגוואי הענק ניצל את פציעתו של וויציץ כדי להיכנס עמוק לרוטציה במכבי.. באטיסטה לוחם ואגרסיבי מאוד מתחת לסלים ובמלחמה על הריבאונד.. באטיסטה בן 25.. הוא משחק בנבחרת אורוגוואי.. ומתנשא לגובה של 208 ס"מ..

למעלה