סופ"ש מדריד - מכבי VS סיינה

יו45

New member
הפיינל פור כבר כאן

אחרי שעברנו עונה הפכפכה עם נגיעה בפסגות ואחריהן צניחה ושוב עליה ושוב צניחה, הגיע הזמן לקצת נחת. שני משחקים זה כל מה שנדרש כדי להחזיר את הגביע לתל אביב ולהוציא עשרות אלפים לחגיגות. ביום שישי בשעה 19.00 מכבי תפגוש את סיינה בחצי הגמר הראשון ( המשחק משודר בערוץ 10 ). בשעה 22.00 יפגשו טאו וספאחיה את צסקא ומסינה. יאללה שפכו הכול הערכות, חששות , תקוות , מקום שבו תראו את המשחק, מי לדעתכם הם שחקני המפתח, את מי חשוב לעצור בסיינה , מי לדעתכם יעשה את ההבדל בשביל מכבי.

Carmelo Anthony

New member
דייייי, למה אני לא אראה את זה?!?!?

I cant wait any more !!!!!!!!!!!!! אני מקליט את המשחק ורואה אותו במוצ"ש, רק שלא יהיה לי שבץ עד אז.... אני מתפוצץ!!! מי יעשה את ההבדל למכבי לדעתי? אני לא חושב שיש משהו יוצא דופן, זה יהיה שוב יותם, השחקן הכי חכם במכבי שגם צריך לשמור את מקנטייר.

אידי32

New member
אני לא אראה את המשחק בשידור חי...

אני גם לא בטוח שאדע את התוצאה עד מוצאי שבת. לגבי המשחק אני מאוד חושש בעיקר מהגבוהים שלהם. למרות שעל הנייר למכבי יש יתרון גדול. אבל מכבי אף פעם לא מסתדרת עם גבוהים מהסוג של לברינוביץ` ואת שמו של הפרוורד השני אני לא זוכר. (לא אזה). בקיצור אני מאוד רוצה שמכבי תנצח אבל לדעתי סיינה תנצח. מי שיעשה את ההבדל זה כמו תמיד מוריס יותם וניקו. כשהם טובים מכבי מנצחת בדרך כלל. ואם גם ביינום יהיה בפוקוס אז בכלל יהיה נחמד...

מיטלוש8

New member
אוף, כמה שזה מבאס...../images/Emo4.gif

אני גם לא אוכל לראות את המשחק בשישי
בכל אופן, קשה לי להמר מה יקרה, עד היום הסתובבתי בהרגשה שאין לנו סיכוי להגיע לגמר, אבל עכשיו אני מתחילה להאמין שאולי יש סיכוי, קלוש, אבל קיים, ואם באמת נגיע לגמר- משם כבר הכל יכול להיות... מי שחקני המפתח? אני מניחה שיותם, וויצ'יץ ביינום ושארפ (אם הוא יחליט לשתפו...
) נקווה שיהיה טוב... בהצלחה!

Carmelo Anthony

New member
פסימיות מיותרת....

מכבי קבוצה ממש טובה השנה שראויה להיות השנייה ואפילו הראשונה באירופה.

מיטלוש8

New member
לאור היכולות שראינו במשחקי הליגה האחרונים...

מכבי קבוצה טובה, אבל יש טובות ממנה, וזה בעיקר תלוי איזה יום היא תתפוס, ולא פחות חשוב- איזה יום סיינה תתפוס...

Carmelo Anthony

New member
לא מסכים איתך בכלל

אין קשר בין הליגה לאירופה, באירופה מכבי מגיעה הרבה יותר מפוקסת ומכוונת, בליגה היא מגיעה רגועה לסתם עוד מטרד, את לא יכולה להשוות חצי גמר פיינל פור אירופאי למשחקי ליגה זניחים.

יו45

New member
הדבר היחיד שאפשר לומר על מכבי 07/08

הוא שאי אפשר לומר עליה כלום. באיזשהו מקום יש בזה משהו מיוחד , אתה מתיישב לראות את מכבי ואין לך מושג איזה מכבי תקבל , בואו נקווה כולנו שנקבל את מכבי של מדריד . גם אני לא אוכל לראות את המשחק בגלל השעה המזורגגת , יש פה מישהו שכן רואה ?

יו45

New member
גם אצלי זה משפחתי

הבעיה היא שזה נכנס לתוך שבת .

מיטלוש8

New member
בוודאי שמכבי תגיע יותר מפוקסת..

אבל זה לא משנה, העניין הוא שאתה באמת לא יודע למה לצפות ממכבי השנה, לא אמרתי לרגע שמכבי קבוצה לא טובה, היא קבוצה טובה, השאלה היא איך היא תופיע מחר בערב... הלוואי שהשחקנים שצריכים להגיע יגיעו לשם...

tchai

New member
המשחק וצביקה...

לצערי,לא אוכל לראות את המשחק באמת שדי מעצבן שאחרוע השיא של הכדורסל האירופי בימים כ"כ לא מתאימים למה א"א בשלישי וחמישי,או חמישי ומוצ"ש?ולענין שהתכנסנו... מכבי קבוצה יותר מנוסה ללא ספק רק הבעיה היא ליד הקוים נכון צביקה הביא אותנו עד הלום כמו שאומרים.... אבל במעמדי פיינלי פור,לא הצליח כמו שאומרם בצורה אופטימלית כמו"כ לא לשכוח וויצי'ץ לא בשיא הכושר בלשון המעטה,בטיסטה מוגבל ויכולותיו ידועות,דרק מוקפא על הספסל משום מה גרסיה טוב בהגנה והתקפה זה לפי קריזות בכל מקרה נחזיק אצבעות,וכמו שחנוך דאום כתב היום בעיתון אחינו החילונים ביום שישי כשאתם רואים דתי הגידו לו את התוצאה בלא שישאל היו יהודיים....
שבת שלום וצהוב עולה

Thierry Henry

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo104.gif סופ"ש מדריד - מכבי VS סיינה

ביום שישי, שעה 19:00 מכבי ת"א תעלה למשחק חצי הגמר נגד סיינה. במידה ותעלה נמשיך אל גמר היורוליג ואולי נחזיר את התואר לישראל. כל מה שיש להגיד, פרשנויות, דעות לפניי המשחק, האימונים, הציפיות - הכל לשרשר לפה. למשחק יפתח שרשור בנפרד. בהצלחה מכבי! תביאו לנו גביע!

שומו

New member
../images/Emo41.gifשרשור חמישיות להערב../images/Emo41.gif

החמישיה שלי: יותם, וויל הדביל, גארסיה, בלות'נת'אל, וויצ'יץ'. ומה איתכם
מהי החמישיה שלכם

למעלה