כדורסל וקצרים בתפוז

../images/Emo87.gif../images/Emo151.gif כדורסל וקצרים בתפוז

רצועת הספורט היום ברצועת הספורט של הבלוג TV וערוץ 5 יתארח הכדורסלן אנדרו קנדי. האירוח ישודר live בשעה 20:00 ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום כדורסל לאירוחים נוספים מרצועת הספורט ובכלל, ארכיון האירוחים בקישור: http://www.tapuz.co.il/guests/
עוד היום בשידור חי, שמוליק לוי מתכנית הטלוויזיה המצליחה "קצרים". לוי יתארח בשידור חי בפורום הרשמי של הסדרה, היום בשעה 22:20, מיד בתום שידור הפרק היום בערוץ 2. עוד על האירוח ועל שמוליק לוי, כאן
על אירוחים ואירועים נוספים בתפוז, בלוח האירועים

RJlake

New member
אנשים מחר מקבלים תעודות!!!!!!

בירושלים לפחות מחר מקבלים תעודות ואז יש חופשת חורף עד יום ראשון!! איזה אושר!!!!!!!!!!!!!

כן גם אצלנו מקבלים....

אבל אני לא הולכת מחר להספת הורים.. אין לי כוח וגם אין לי מה לעשות שם! ידברו על מגמות וינסו לשכנע אותנו להישאר בתיכון של רמת יוסף(אני בחטיבה) ואני לא נישארת שם... אני מעיפה ללכת לחוג ריקוד שלי ולקניון לקנות נעליים! מה זה חופשת חורף??? אצלנו אין!!
ואני ממש לא רוצה לקבל תעודה!!!!
ירדתי בציונים נראה לי!!

RJlake

New member
חופשת חורף זה חופשה שיש אחרי

שמקבלים תעודות! אני קיבלתי אתמול תעודה והיום ומחר ומחורתיים יש לי חופש!!!!!!
וזאת הסיבה שאני כותבת בפורום בשעה 10:21!!!! חחחח בכול בית ספר זה שונה יש מקומות שזה יום אחד ויש מקומות שזה כמה ימים ויש מקומות שאין בכלל!!!

וואלה,איך התעודה?../images/Emo13.gif

לי היה היום מבחן במתמטיקה והלך ממש טוב :] וקיבלתי 95 בתנ"ך
ייאי

RJlake

New member
התעודה טובה תודה ששאלת!../images/Emo3.gif

חחחח יש לי ממוצע 95 ואני מרוצה!!!!

RJlake

New member
ממוצע 90 לא 95 חחח אפילו לא שמתי לב

שרשמתי 95 אני מתחילה לדמיין..
אבל אני עדיין מרוצה!!!!

קיבלתי היום תעודה!!!

אוףף אני לא מרוצב ממנה...... יש לי ממוצע כמעט 90.... אוףף היה לי שנה שעברה ממוצע 95 היתדרדרתי!
אבל יש לי עד פסח לשפר... אני מקווה שזה יעלה.... חוץ משתי 70 התעודה טובה... תספרו על התעודות שלכם....!

RJlake

New member
חחחחחח חמודה!!!

אמממ כמו שכתבתי למעלה יש לי ממוצע 90 ואני די מרוצה!! הכי נמוך זה 75 במתמטיקה שזה מעולה כי אני שונאת מתמטיקה ופשוט לא מבינה כ-ל-ו-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובכול שאר המקצועות הכול מעל 90!!
אבל הכי אני מרוצה: שקיבלתי בכימיה 100!!!!!!!!!

למעלה