שבוע ילדות ב"חומר מקומי"

radio101fm

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo28.gifשבוע ילדות ב"חומר מקומי"../images/Emo87.gif../images/Emo28.gif

לאחר פגרת הפסח ביום ראשון חוזרים ל... חומר מקומי עם מוטי פרנסיס והשבוע ב"חומר מקומי":
שבוע ילדות
בכל ערב נחזור אל שירי הילדות שגדלנו עליהם ותוכלו לזכות באוסף המחומש "שירי הילדים"-הגדולים בכל הזמנים! כולל: שובי דובי, ברבאבא, מכופף הבננות, ידידי טינטן, גינה לי, אדון שוקו, פרפר נחמד, מה עושות האיילות, תן כתף, כל הארץ דגלים, נתפייסה, גן סגור, גלי, אצא לי אל היער, פזמון ליקינטון, מיכאל, האוטו שלנו, איפה העוגה, ברווזים, אני נשאר אני, רכבת ארוכה, לילה טוב, מקהלה עליזה, אבא סיפור ועוד ועוד ועוד שבוע ילדות ב"חומר מקומי" השבוע, בכל ערב ב 20:00 ברדיו ירושלים 101FM

../images/Emo124.gifמה שיר הילדות האהוב עליכם?../images/Emo95.gif../images/Emo13.gif

שלא ננצל את זה לשרשור? פחח נראה לכם
יאללה שרשרו את השירים שהכי אהבתם

mekl

New member
תכלס, רעיון מעולה../images/Emo9.gif

אני גדלתי על שירי אריק איינשטיין אדון שוקו אני חושבת האהוב עליי, גברת עם סלים הבובה זהבה.. פשוט כיף לשמוע בכל גיל.

amitshilo

New member
גם אני, כמו נוגה

גדלתי על אריק איינשטין. ממש על השירים שהיא אמרה - "אדון שוקו", "גברת עם סלים", "שבת בבוקר" וכו' וכו'. יחד עם זה גדלתי גם על שירים מ"הכבש השישה עשר" ובגילאים יותר צעירים גדלתי אף על להיטי הקלטות "מקרנה לילדים 1" ו"מקרנה לילדים 2" שבוצעו ע"י דנה דבורין. מאז ומתמיד שמעתי בבית את קווין, פינק פלויד, דון מקלין, פול סיימון, ג'ניס ג'ופלין, וונדה שפרד, קרול קינג, , המכשפות, יהודית רביץ, קורין אלאל, סיוון שביט, רונית שחר, אתי אנקרי, שלום חנוך, מתי כספי, יוני רכטר ועוד ועוד...

mekl

New member
../images/Emo45.gifהכבש השישה עשר../images/Emo99.gif

וואו, חתיכת טעם יש לך שם ברשימה! מגוון, איכותי ומשובח. *סמיילי סוגד*

amitshilo

New member
האמת שזה ממש חלקי..

אבל בהחלט ממצה. תודה רבה, אני אמסור למשפחה שלי גם
מגיע להם קרדיט על זה...

אז שירים שגדלתי עליהם../images/Emo26.gif

מיכאל - אתי אנקרי [בגלל אתי אנקרי בתור ילדה אהבתי אותה] אדון שוקו כמובן!! איך אפשר שלא.. מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה - בביצוע משינה
אור הירח-אביב גפן כבר בגיל 5 שרתי אותו עברי לידר כמובן מגיל 10-11 הכבש ה-16 |כבשה| פפ צריך אייקון כזה
ואממ זה בעיקרון כמה שירי ילדות שעלו לי עכשיו

למעלה