אהמ אהמ -
חדש..

...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ענני אובך מכסים את הרקיע. רוח מזרחית יבשה ומאובכת. האדמה החומה חומה חומה מזדעזעת לפתע ומעלה סדקים. ......הר הבוץ מתעורר! שני הציפורים שישבו עליו מתעופפות לשמיים בבהלה, או שמחה? או, לא, בסך הכל משהו יוצא מתוכו. או לייתק דיוק מישהו. זקן עם מבט צעיר בעיניים, גב שפוף קדימה בבדחנות סתמית, קפצוץ לא מובן, ו... פנים מכוסות בבוץ. הרבה בוץ. (...עכשיו אין ספק למה קוראים לי רדגסט החום...) חזרתי. לא כמו שהייתי פעם, אתם יודעים, אדם צריך לבוד, אבל, בערך. אוקי. בגדול, כצת כואב לי על כל המירמור. אנשים הולכים פה מכות על מה? בוץ? אם "איזהו החכם - הרואה את הנולד", אזי קטונתי. war4ring היה משחק שחרג ממידותיו עוד ברגע הגאת הרעיון. נו, אז מה? דעו לכם, שכעת, כולכם כבר עמוק בהיסטוריה של משחקי התפקידים בארץ. וכדאי שתחשבו איך אתם רוצים להיזכר. בקשר ל´דבר-הבא´ - בקרוב יפורסם Home-Page לאתר בנושא.

../images/Emo88.gif אהמ אהמ - ../images/Emo157.gif חדש..

הריני לבשר חגיגית שאני מעבירה את שרביט ניהול הפורום ל-Radagast The Brown. המשחק ותפקידי בו הסתיימו, לא ברור עדיין איזה מקום אתפוס (אם בכלל) בגוף או בארגון לארפים בעתיד. אלו שפעילים כרגע בעניין מעוניינים בהמשך מקום אלקטרוני להדברות, והמקום ישאר כנראה כאן. נראה לי הכי מתאים להעביר את מקומי לרדגסט שממילא היה במידה רבה המנהל הפעיל של פורום זה עוד בהתכוננות ל-war4ring. אז המון בהצלחה ולחיי הימים השמשיים שבדרך.. שרה (´לה הולכים)

חברים יקרים - נתמקד

שחקנים יקרים, להלן War4Ring, בתפקידו החדש: פורום משחקי התפקידים החיים, מבוססי עולמות הפנטסיאה. מטרותיו של הפורום: 1) להוות מרכז אינפורמטיבי לשחקני משחקי-תפקידים חיים בארץ 2) לפתוח מרחב ביטוי לחיווי דעות על משחקי תפקידים שהיו ושיהיו 3) לסייע בארגונם של משחקי תפקידים חיים מבוססי פנטסיאה בפרט, או מת``ח בכלל 4) לשמש צינור תקשורתי לרשות השחקנים השונים ובעלי היוזמה השונים בארץ אנא, שמרו עליו נקי משיחות אישיות, לרבות *) התקפות אישיות *) ביטויי זילזול, עלבון, וחוסר כבוד *) שיחות חולין על בסיס פרטי שאינן אינפורמטיביות לרשות הכלל זכרו: פני הפורום הם פני קהילת השחקנים המשתתפים בו. בתודה...
Radagast the Brown

נץבץ: אעשה כל שביכלתי לשמור על מ...

אעשה כל שביכלתי על מנת לשמור על מרחב הביטוי של משתתפים, ומתוך מדיניותי האישית - אני נגד מחיקת הודעות וחסימת משתמשים. אני יותר בעד ´הכוונות´ פומביות. יחד עם זאת - ניסיתי וראיתי איך הכח הזה עובד. במקרים בהם יהפכו דפי הפורום למגרשי התכתשות שאינן לעניין, אאלץ לנקוט צעדים מרחיקי לכת כאלה. זכרו: אלה ימים הסטורים!

Ranger One

New member
מגניב!!!

ראדגאסט- ברכותיי הכנות והחמות על כניסתך לתפקיד! והנה רק יום בתפקיד והוא כבר עשה את הדבר הכי חשוב שאפשר, לסדר את הפורום. הוא לקח את כל העצים הקטנים ואירגן אותם תחת נושא אחד כולל. בראוו! *מחיאות כפיים סוערות*

<מצטנע>

נו... זה קל: מטאטא חדש מטאטא טוב. אבל אעריך עזרה מכם - אנא - תשרשרו.

למעלה