אוי וויר זמייר?

זיקן

New member
מנהל
../images/Emo88.gifאוי וויר זמייר?

ילדים וילדות מה קרה לכם? רבים על שטויות ומתחילים לקלל ניכנסת לפה בחורה ומוציאה פנינים (לא במרכאות) מהפה ואתם מיתנפלים עליה זה פורום "שיחת גברים" תצדיקו את השם לאף 1 אין פה מונופול בבקשה קבלו את כולם ללא הבדל צבע מין או דת. להתפלסף ולהיתווכח מותר אבל דחילקום לא לרדת לרמת גן ילדים..

Jesuscrist

New member
אני מציע שתפסיק עם ההערות האלה

לא יודע איזה הנאה אתה מפיק מההערות הילדותיות האלה אבל אתה מתחיל פה עוד ויכוח שיגמר בחסימה,חלאס.

goldy

New member
תבהיר להם שזה שהם גילו משהו חדש על עצמם

זה לא אומר שהם הראשונים אי-פעם שזה תקף. לא תחסום הם ימשיכו להפוך פורום זה לפורום חטיבת הביניים.

goldy

New member
מבחינתי פורום זה שקול לפורום סקס../images/Emo216.gif

בפורום סקס לא מדברים על סקס, אלא בתולים ומי שלא זיין לפחות עשר שנים מתאחדים במקום אחד כדי לפרסם את הפנטזיות שלהם. גם כאן, למרות שם הפורום, אין גברים: רק בנים בחטיבה שעסוקים בלהתנצח עם ילדה מפגרת ברמתם. מזה מספר ימים שאני חושב לעזוב, ועל ה ז שלי מה שאתם חושבים על זה.

Matsman

New member
עזוב אותך גיסנו, אתה מחרטט

בפורום סקס יש כמה טרולים שעושים הרבה רעש ומלל והם עונים להגדרה שלך, אבל יש שם כמה כותבים רציניים שבהחלט מתעסקים בסקס תדיר. שלא לדבר על כמה בעלי(ובעלות) ניסיון רציני ביותר, עם חלק נפגשתי. לגבי הפורום הזה, בעיקרון אני מסכים עם מה שכתבת, אבל בוא תחשוב ככה- מה אתה תרמת לפורום הזה ? אני אוהב את הכתיבה שלך בד"כ(חוץ מהקטעים שאתה מתחיל לכתוב בעברית לא ברורה), אבל אתה לא מפרסם פה שום דבר עצמאי.

פנומן 72

New member
סקס תדיר ?

מי שעושה סקס תדיר לא מוצא זמן להתיישב מול הפורום ולספר סיפורים. הוא עסוק בלזיין. מי שנמצאים שם הם גיקים זבי חוטם שהכי קרוב שהם היו אי פעם לבחורה זה כשהם מצאו את הפלייבוי של אבא שלהם. תעשה לי טובה...

עוד פעם מסע הפחדה

מה בגלל שלכם אין אומץ להכנס ולהשתתף בפורום הזה בגלל הקונוטציה שלו ובגלל מה שאתם מדמיינים שזה אומר עליכם אז אתם רוצים לצייר אותם כלא בסדר זה כמו שנשמע איזה ערס שלא מבין במחשבים אומר לנו שמחשבים זה לחנונים מפגרים ופורומים זה לכוסיות תפסיקו לפחד כבר, גם ככה יש לי זין יותר גדול מלכולכם פה, אז אתם יכולים לנוח כי אין על מה להלחם תהנו ממה שיש לכם ואל תציקו לאחרים

פנומן 72

New member
../images/Emo4.gif עוד פעם אתה עם הזין שלך ?

זה מזכיר לי איזה מערכון של בני היל, קומיקאי בריטי עליו השלום. הוא ניסה להתחיל עם בחורה והיא אמרה לו שהיא כבר יוצאת עם ג'ק. הוא מאוכזב ושואל אותה - למה ג'ק - מה יש לו שאין לי ? אז היא אומרת לו - יש לו שיער בריא ושופע. הוא אומר: אז מה, גם לי יש שיער בריא ושופע. היא: והוא גבוה. הוא: אז מה, גם אני גבוה. היא: ויש לו שיניים צחורות. הוא: אז מה, גם לי יש שיניים צחורות. היא: והוא שרירי וחזק ויש לו זין גדול. הוא חושב שניה ואז עונה: אז מה, גם לי יש שיניים צחורות. אותו דבר אתה, כל פעם שאתה מבין כמה שאתה ריקני ודביל, אתה אומר: אז מה, יש לי זין גדול. אז דחוף אותו בתחת שלך ותרגיע את עצמך.

Matsman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה כ"כ לא נכון, אני אומר לך - יש שם שניים שנפגשתי איתם ובהחלט ראויים לכינוי רב-שגל, ועוד כוסית אחת שקח את הניסיון המיני שלך, תכפיל בשישים אלף ותקבל את שלה. זה כמו שתגיד שלמי שמזיין אין זמן לראות טלויזיה. אם אתה באינטרנט זה אומר שאתה לא מזיין ? נו באמת. וכן, סוקרטס עשה יותר בנות משאתה כנראה אי פעם תחלום, ויאמר לזכותו שהוא לא מתרברב ומשתחצן, וגם אין לו בעיה להודות כשלא הולך לו. סה"כ איש מאוד חמוד ומגניב, מתחת לירידות ביניכם אני בטוח שאתה אוהב אותו.

נכון נראה לפעמים שגם אפשר למתוח את זה קצת...

ולא לפחד להגיד שהוא גם נמשך אלי מינית ? אתה רואה פנומן, אני לא היחיד שחושב שאתה דלוק עלי עוד 3 מתשתמשים ופותחים קבוצה בפייסבוק

yeti asx

New member
באמת אתם ילדים.

וואו אז הוא מזיין, בימנו כל אחד יכול לזיין. זה כבר לא משהו שמתלהבים ממנו ילדים מעל גיל 16. גם אתה משווה את הקלות שבחורה ועוד כוסית יכולה לתפוס זיון לעומת גבר?

זיקן

New member
מנהל
../images/Emo88.gifחברה ביקשתי שתפסיקו../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

שום דבר לא ייצא מהאשמות ההדדיות האלה בסוף לישו לא תהיה ברירה או שהוא יחסום את כולם או שלא יוכל להיתמודד עם זה ויתפטר ובכל מיקרה כולנו נפסיד אני לא מבין אותכם דיברתי ודיברתי כמו לקיר כל פעם יש מישהו שמדליק אחרים ... וגם אתה ישו אשם לא עושה כלום לא מעורב והעיקר לא שומר על בבת עינך (הפורום) איפה השותף שצריך להיצטרף אלייך ואמור לעזור לך? בבקשה ממך טפל בעניין במהירות אחרת חברים ינטשו את הפורום. ולעזעל למה אני צריך לעשות את העבודה השחורה הזאת????????????

למעלה