אז מי אמר שהאוכל בבר אילן זול?? כנסו...

rachelp1

New member
העניין הוא איפה בוחרים להשקיע את הכסף מהתורמי

מהתורמים מחו"ל... לכל אוניברסיטה יש תורמים וההנהלה בוחרת מה לעשות עם הכסף. פיתוח, מחקר, תנאים וכו'...

abbacca

New member
../images/Emo88.gifאז מי אמר שהאוכל בבר אילן זול?? כנסו...

כנסו ותראו מה קורה בבן גוריון... שימו לב בעיקר למחירי הקפה והמנות העיקריות (בתחתית העמוד) ? ותגידו לי אם אני טועה, אבל לא נראה לי ששקית חלב בב"ש עולה זול יותר מהמרכז? ושכר מינימום הוא אותו שכר בכל הארץ..... עד מתי האגודה תתן לזה לקרות לה מתחת לעיניים????

abbacca

New member
../images/Emo35.gifמה ניתן לאכול ב18 ש"ח כנסו...

בבר אילן- 1. ספגטי לא טרי 2. חצי ארוחה בפפגאיו 3. סנביץ שהכינו אותו לפנות בוקר עם בקבוץ מיץ בבן גוריון- 1.בשר/עוף/גולש/הודו + 2 תוספות + מרק/סלט + כוס מיץ + 2 פרוסות אז מה אתה תעדיף?

abbacca

New member
אתם חושבים שיש תפקיד כזה מפקח על הזכיינים?

אהה סליחה לאגודה שלנו יש המון רמ"ידים,יור, ומנכלים וסגן מנכלים, ניצגים עובדי דלפק. או שמא הם כבר עסוקים בגיוס כספים לבחירות הבאות, ששכחו שהם צריכים לטפל גם בסטודנים בדרך! ואף אחד מהם עדיין לא הבין שצריכים לסיים את ההתקשרות עם מפעילי מכונות צילום...

אבאל'ה, סחתיין על האכפתיות...

בס"ד אבל למי יש כוח לעבור עכשיו לבן גוריון? בגלל זה מביאים סנדוויצ'ים מהבית והכל סבבה!

rachelp1

New member
בר אילן מתעניינת ביהדות ולא בסטודנטים.

מה הקשר לעבור לבאר שבע?! למי שלא הבין, או שאולי אצל רובכם שגרים אצל ההורים זה לא ככה, אבל... ציבור הסטודנטים נחשב ציבור עני!!! זה שבבאר שבע 99% גרים בשכירות ואין להם כסף מיותר, לא אומר שסטודנט שבחר ללמוד במרכז צריך לשלם פי שתיים על אותו הדבר, בשביל זה יש אגודת סטודנטים, לעזור לסטודנטים. דוגמא נוספת, זה שבבאר שבע, מנוי שנתי לחדר כושר + בריכה (_מדהימה)+ חניה שנתית צמוד לאוניברסיטה, עולה 250 שקלים ועוד 50 שקלים פיקדון שמוחזרים בסוף השנה. לעומת בר אילן שמציעים מנוי לחדר כושר ב 1000 שקלים, והחניה שם לא תעזור לכם להגיע לאוניברסיטה... מה דעתכם על מכונות צילום בכל מיסדרון בכל קומה בכל בניין, מחשבים ומדפסות בכל בניין. אם נתקעתם ושכחתם איפה השיעור, או שממש חשוב לכם לבדוק משהו, לא תצטרכו לרוץ לספריה - בבר אילן זה לא קיים. וגרוע מזה, כמה פעמים הלכתם לספריה ולא היה מחשב פנוי?? למה? שלא יספרו לכם על תקציב, כי כל התקציב פה הולך רק ליהדות. זה למה!!!

מי רה לה

New member
ההשוואה לבאר שבע

בהרבה מהתחומים שצויינו, מאוד לא הוגנת. כפי שכבר ציין כאן מישהו - יוקר המחייה באיזור המרכז לעומת באר שבע גבוה מאוד. תוכל לומר את כל הדברים (חדר כושר, ארוחות ועוד ועוד) על כל תושב בבאר שבע לעומת תושב ת"א או גבעת שמואל... תשווה קודם את היוקר הכללי של המחייה, ואח"כ תוכל להשוות קצת יותר בין האוניבסיטאות. ד"א, כן, בר אילן משקיעה יותר בלימודי יהדות, זה הכיוון שלה, זה בראש סדר העדיפויות שלה. מה לעשות, ככה האוניברסיטה בחרה, וכנראה לדעתה זו ההשקעה האמיתית בסטודנט. אתה לא חייב להסכים - אבל אתה גם לא חייב ללמוד בה.

rachelp1

New member
מה הקשר??? - למה יש איפה ואיפה?

יוקר המחיה במרכז לא רלוונטי כי לא מדובר בשכר הדירה. וכמו שאמר זה שפתח את הנושא - חלב עולה אותו דבר בכל הארץ.

opelpopel

New member
רחל

קודם כל - מדוע בחרת ללמוד בבר אילן אם כל מה שיש לך לומר זה דברים שליליים? ודבר שני אני רוצה לשאול אותך שאלה לדוגמא - כמה פעמים ראית בטלוויזיה שמראיינים מרצים מבר אילן (או מת"א) לעומת מרצים מב"ש? אני לא אומר שהמרצים בב"ש פחות טובים, אבל כנראה שמי שנמצא במרכז מקבל יותר חשיפה וכסטודנטית במרכז זה כנראה מגדיל במידה מסוימת את הסיכוי שבעתיד, כשתהיי ב"ה פסיכולוגית, לקבל יותר חשיפה אני לא אומר שזה בסדר, אבל כנראה שזו המציאות (ואגב אני מאמין שבכל העולם האוניברסיטאות המוכרות ביותר ממוקמות במרכז אך אני מודה שלא בדקתי לעומק) ולגבי יהדות - אני לא יודע איך את קובעת שכל התקציב הולך ליהדות אבל גם אם זה נכון אז מה, בטכניון למשל כל התקציב הולך למדעים

rachelp1

New member
אופל פופל

אין לי רק דברים רעים להגיד- אוניברסיטת בר אילן נתברכה במרצים מדהימים! פרופ' קרסו, ד"ר תומר עינת, ד"ר רבינוביץ' שנקר... אלו אנשים שאני יושבת בשיעורים שלהם פעורת פה מהחכמה והאינטיליגנציה ורוחב האופקים. לא זילזלתי ברמת ההוראה,חלילה. גם בבאר שבע יש מרצים משכמם ומעלה... למדתי שם ואני מכירה מנסיון כמה מרצים שלא היו מביישים אף אוניברסיטה במרכז. אין קשר בין מיקום האוניברסיטה לרמת המרצים. גם במכללות יש מרצים מצוינים ועובדה שהמרכז הבינתחומי " גנבו" לנו כמה... למה עברתי לבסוף ללמוד בבר אילן ולא נשארתי בבאר שבע, אני בוחרת שלא לפרט פה, זה לא עניין של אף אחד. אני חושבת, שמכל המאבקים שהמרצים שבתו על שכרם והסטודנטים נגד העלאת שכר הלימוד, וכולי וכולי... לא דאגו לאינטרסים הבסיסיים ביותר שלנו והם לשרוד את התואר הזה בשלום, כי עתיד ההשכלה הגבוה על הפנים, ותפקידם של אגודת הסטונטים הוא להגן על האינטרסים שלנו בכל התחומים - לימודיים וכלכליים. במקום להדפיס אלפי דפים של הדרשה השבועית שהולכים לגניזה! זה במקרה הטוב אם אנשים שלא יודעים שזה דברי קודש משליכים אותם לפח... שיעשו מכרזים להוריד את המחיר של הסנדוויצ'ים. כזה מוגזם לבקש שהמחשבים בחדר המחשבים יעבדו כשבאים לשיעורי סטטיסטיקה? שהמחשב לא ימחוק לך עבודה שכתבת אחרי 3 שעות עבודה, סתם כי השם יודע מה יש לו?! שאם בטעות נגמר לך הכרטיס צילום באמצע, כשאתה בספריית פסיכולוגיה ואין לך אשראי, לא הגיוני שתהיה מכונה למלא אותו בכל ספריה ולא רק במרחק 15 דקות?? אני מדברת על התנאים שלנו. אז לא לקחת את זה אישית בבקשה

opelpopel

New member
רחל, לא לקחתי אישית

אני לא מנסה לסנגר על בר אילן אלא להבין למה את כעוסה ואם את מסתכלת על התמונה כולה טוב אם למדת בב"ש כנראה שיש לך נק' מבט רחבה יותר משלי אני גם לא מבלה המון זמן באונ' כך שעוד לא יצא לי להכיר מקרוב את הבעיות שאת מדברת עליהן אבל בינינו למה לך ללכת כל הזמן לכיוון של היהדות? לא קשה לשמוע שאת לא בעד הנושא אבל זה לא רלוונטי כי לכל מוסד מותר להחליט על האוריינטציה שלו (אפילו אם זה מתבטא בהדפסת דרשות שבועיות) ואגב זה שנמחקה לך עבודה מהמחשב קרה לדעתי משום ששמרת אותה על ה-DESKTOP וכנראה מוגדר שם למחוק אוטומטית בסוף כל יום את תכולת ה-DESKTOP (כי אז כל סטודנט ישמור את הקבצים שלו ויהיה בלגן שלם) ודבר אחרון - את יכולה לקרוא לי אורן :)

למעלה