אחרי שנים של פיתוח!

../images/Emo88.gif אחרי שנים של פיתוח!

שנים של בדיקות תיאורתיות, יצור ואז נפילה בבדיקות המעבדה, כולל דור אחד של כשל מערכתי כולל, הנה הוא כאן, לפניכם, המפרט המדויק לגבר שלי. מועמדות נא להגיש ב- 3 עותקים ישר לתיבת המסרים של..... של..... טוב, נו, לא שלי. אין לי סבלנות למיונים....
בכל אופן, בלי יותר מדי ברבורים, ניגש ישר לעניין:
שיהיה פלספן או עם נטיה לחטט בנשמה.
בטוח בעצמו- אבל לא עד כדי אטימות לדיעות אחרות.
סובלני לחוסר בטחון ולשוני.
כזה שבילדות היה נחשב ל"שוליים" (מה שנקרא, שלא היה "מקובל בכיתה", ילדות נוחה מדי היא מתכונת בטוחה לאטימות בבגרות...)
מודע לעצמו ומצליח להמנע בד"כ מלשקר לעצמו.
מלא נסיון מיני, ושלא יתעורר לי פתאום בעוד 10 שנים בתחושה שהוא לא חווה את הרווקות עד תום.
יודע לעשות שמח במיטה. בעל ליבידו חזק.
כזה שמבין שההבדל בין גבר לאישה הוא לא לחיוב ולא לשלילה, ושההבדל הזה קיים אבל לא גורם (או לפחות בעולם נכון לא אמור לגרום) להבדלי כוח או מעמד.
שומע מוזיקה איכותית. לא משנה איזו, העיקר שתהיה איכותית (כן כן, כל אחד בטוח שהמוזיקה שהוא שומע היא איכותית, אז זו לא דרישה קשה- אם הוא שומע מוזיקה, כנראה שהיא איכותית).
גבר שלא מרגיש צורך מתמיד להוכיח את זה לעולם.
אבל גבר (לא, לא מניאק, לא מאצ'ו, לא חרא, פשוט גבר. משהו חזק קצת מבחוץ. משדר גבריות, כח).
אבל עם רוך.
לא חייב להיות יפה בכלל, יכול להיות מכוער. ואם יפה- אז לא מדי, ושלא ירצה כוסיות- כי אני לא הייתי ולא אהיה לעולם.
שיאהב בעלי חיים עד למאד.
גם חתולים!!!!
בעיקר חתולים!!!!
(טוב, נו, מספיק שהוא יהיה מוכן שיהיו לו 2-3 בבית
)
גבוה ולא צר. קצת ספורטיבי- אבל לא שרירן...
עדיף בלי שיער בכלל (על הראש, בגוף לא משנה) ואם יש בכל זאת- אז רק אם באמת מלא, ולא "דליל"...
עדיפות גדולה מאד למזרחי (
גם ספרדי זה בסדר) ואם לא אז רוסי (
אבל שבטוח יהודי
ההורים שלי חרדיים
) למה? פשוט אני בחורה חמה, ואני מאד אתבאס להיות עם מישהו שאינו חם כמותי. חיבוקים ונישוקים הם הרבה מעבר לסקס. לא ככה?
זהו?!
אה, ועוד דרישונת פצפונת:
שיהיה מסוגל להביא הביתה קצת כסף
(לא בטלן או סטודנט נצחי...) צר לי אם מישהו נפגע מהנוסח או מהדרישות, זה בסדר- כי אני בטוחה שאז גם הוא לא יהיה מאושר איתי, אז אין מה להתבאס
הנסיון מראה שבכל פעם שניסחתי מסמך דרישות- הבא בתור שקיבלתי ענה עליו במדויק, אז אם הפעם זה גם יצליח- אני על הסוס הנכון!

אגב, לכל בולי העץ קשי היום שבינינו

(נראה לי שכמה עשו אוסמוזה מהפורום השכן) ההודעה, מטרתה לפתוח איזשהו דיון עקרוני אודות הדרישות הספציפיות של נשים בעידן הזה, ואודות הקונספט הכללי של דרישות, ולא באמת להגדיר את המפרט האישי שלי (אצלי יש עוד כמה סעיפים שלא כתובים כאן
). אני לא מאמינה שאני צריכה להסביר את עצמי ברמה הזאת, אבל אני חושבת שזה יכול להיות נכון רק בגלל שיותר מדי אנשים בתפוז לא חצו את הגיל המשמעותי של 23 שנים. זהו, תהיו לי בריאים.

אפשר גם 2 חלב ולחם?

אולי את באמת הולכת אחרי הדרישות וגם מוצאת אותם, אישית אני לא מאמינה ברשימת מכולת. אני יותר בסגנון של "אף פעם אל תאמר אף פעם". כלומר, אין לי שמץ של מושג מה יקרה מחר. בן הזוג שלי הפוך בכל כך הרבה דברים ממה שעולה לי בראש כאידאלי עבורי, ובכל זאת הוא האידאלי עבורי. דרך אגב, יש דרישות שלא תוותרי עליהן?

duduamar

New member
למה מכריחים אותי להסכים עם ילדת

הכוכבים??
בגדול - ברור שיש לי דמות בראש של איך תהיה אשת חלומותיי, אבל במציאות - אפשר להתאהב עד מעל לראש דוקא בבחורה שמאוד רחוקה מזה. בקיצור - אסור להיות נעולים על רשימות מכולת ולתת ללב דרור להרגיש.

בייבי ווגי ילדה כוכבת וגם כל השאר..

לא אמרתי שמי שיתאים לרשימה יהיה איתי (ואגב, אם זכור לי נכון, אתה זה שדחה אותי באותה פעם שבה חשבתי בכיוון שלך
), אני לא איזה פרס, והחיים מורכבים מהרבה יותר מחוקים (חוצמזה, אתה חצי אשכנזי, לא? ועל זה אני לא מתכוונת לסלוח לך
) נטולי רוח. חוצמזה כבר כתבתי שיש אצלי עוד כמה חוקים שלא מופיעים כאן.... ילדונת- אני חושבת שלא הייתי מוותרת על המודעות העמוקה ועל גבריות חמה. השאר- נו, אפשר לתמרן... בכל אופן, גם אני לא באמת חושבת שרשימת דרישות תביא אותי אל מתחת לחופה בדרך קלה מדי, אבל אני מוכרחה להודות שיש איזה קסם בלבחור לעצמך מסננת- במיוחד שבסופו של עסק מסתבר שאת בכלל לא מסננת

voguemaster

New member
איך אני אוהב להתגרות בך ../images/Emo3.gif

חחחח, לא אמרת שמי שיתאים יהיה איתך ? וואלה נכון, אני גם לא אמרתי שאני מתאים
את תשגעי אותי, אני כבר יודע
עכשיו ברצינות, מה הקשר לפרס ? ואני לא חצי אשכנזי!!! יא שתויה אחת, אמרתי לך את זה כמה וכמה פעמים כבר
קטעים איתך... אפילו על קשר לא שומרת

אורזמן

New member
חזזית, זה מה שאת מחפשת

עכשיו תורך, ספרי איזה מעלות יש לך כדי שהג'ינדו ידע אם את לטעמו

חזזית, וכל המגיבים

וכל מי שלא מגיב ועדיין מעוניין... מזמינה אותכם (אם אתם מעל גיל 18 ועדיף 21) לקרוא בבלוג שלי רשומה שנקראת: "הגבר מהפנטזיות" (או שם דומה) זו התגובה שלי להודעה הנ"ל...

למעלה