איזו סצינת מוות הכי השפיעה?

smgfan

New member
../images/Emo88.gifאיזו סצינת מוות הכי השפיעה?

במהלך סרטיה של שרה דמויותיה נרצחו לא פעם אחת. השאלה שלי היא: איזו סצינת מוות השפיעה עליכם הכי הרבה?? דרגו ותפרטו גם מה הרגשתם. אהבתם, הייתם במתח, היה צפוי או לא, העציב?, היה מעניין? הסצינות:
אני יודע מה עשית בקיץ האחרון
באפי, קוטלת הערפדים - עונה ראשונה Prophecy Girl
הצעקה 2
באפי, קוטלת הערפדים - עונה שלישית The Wish
באפי, קוטלת הערפדים - עונה חמישית
הטינה 2

אליעד699

New member
אמממממ ברור ש..

אני יודע מה עשית בקיץ האחרון... אני לא יכול לראות את הקטע הזה... אני תמיד מעביר את הרצח...לא יכול..

smgfan

New member
הדירוג שלי....

מהנמוך ביותר לגבוה!! 6) באפי, קוטלת הערפדים מהעונה הראשונה - במיוחד בגלל שהיא קמהמ לתחייה כמה דקות אחרי. וידענו שזה יגמצר בטוב.
5) הצעקה 2 - סצינה סטנדרטית בסרטי ה"צעקה", מותחת, מבהילה, אבל כבר ידענו מה יקרה בסופה... 4) באפי, קוטלת הערפדים מהעונה השלישית - טכנית זה היה עולם מקביל, אבל זו עדיין היתה סצינה מותחת ומצויינת!! הקטע היה כל כך חזק! אהבתי מאוווד!
3) אני יודע מה עשית בקיץ האחרון - היה לי נורא חבל! כ"כ היה לי קשה כשהיא בסוף מתה, שלא שמעו יותר את הצעקות שלה ושנגמר המאבק והיה רק שקט...
זה היה כזה כבד! כאב לי הלב, כי אהבתי את הדמות מאוד! ואחרי כל הפעמים שהיא התחמקה ממנו בגלל שטות קטנה הכל הלך... וחבל... 2) פה היה לי קשה, נורא!!! אבל אני בוחרת ב"הטינה 2" - אני חייבת להודות שמאוד הצטמררתי לראות את שרה שוכבת ככה על הרצפה עם המבט החסר אונים שלה. היה הרבה כוח בסצינה הזו. קשה! אין לי מילה אחרת פשוט קשה! 1) באפי קוטלת הערפדים מסוף עונה חמישית! אולי הסצינה הכי מרגשת ומעלת דמעות בכל הסדרה!! כואב! המוזיקה והטקסט והכל היה מושלם! ועד הרגע האחרון לא ידענו ממש מה הולך לקרות!! זה כאב! זה היה ממש סצינה מושלמת! וקשה... וזה הדירוג שלי! מה איתכם?

בבאפי היא כל הזמן מתה ../images/Emo6.gif

אז אני כבר לא מתרגש חחחח.. ושתיים מהסצנות לא ראיתי בכלל חח..
בהחלט אני יודע מה עשית בקיץ האחרון
משחק מדהים , סצינה מחרידה במיוחד.. נחרטת עמוק בזיכרון לפחות לשבוע של לילות. אישית לא בדיוק ישנתי.. השם יודע איך השלמתי את השיעורים
גמני יודע מה עשיתי בקיץ האחרון - חרשתי לבגרות במתמטיקה

Aspen

New member
בלי דירוג

באפי בסוף עונה חמישית. זה המוות היחידי מבין כולם שממש בכיתי בו.

למעלה