איך לנצח את הבירוקרטיה

../images/Emo88.gif איך לנצח את הבירוקרטיה

מנסיון ארוך, לפעמים זה כל כך פשוט. כל מה שצריך לעשות זה להתעקש ולנצח. והנה דוגמא טרייה : קופת החולים שלי נתנה לי טופס 17 בחודשים הראשונים ללא כל בעיה. כל פעם אישור ל-6 טיפולים/ביקורים. אבל לקראת גיל שנה התחילו לעשות קשיים. בהתחלה ביקשו להביא מכתב מהרופא בבית החולים המנמק למה הטיפול רק בבית חולים. הבאתי. קבלתי אישור ל-6 ביקורים. ואז הסכימו לאשר לי רק ביקור נוסף. התרגזתי. אז נתנו 6 אבל הודיעו לי שלא רק שאני שוב צריכה להביא מכתב הסבר מבית החולים אלא גם מאורטופד הקופה. התרגזתי עוד יותר. ישבתי וכתבתי מכתב לרופא המנהלי שנפתח במשפטים האלו - שתי עובדות שצריכות להיות ידועות למעורבים בק"פ : 1. הטיפול בק"פ נעשה בבתי חולים בלבד. 2. הטיפול בק"פ נמשך עד גיל 18. ואז פרטתי את הסיפור של תותוש, שאינו שונה מטיפול בכל ילד ק"פ. ושאלתי מדוע הם צריכים להוסיף לי על הקושי בטיפול בילד עם בעיה על ידי טרטורים חסרי טעם, והאם הם מתכוונים לטרטר אותי עד גיל 18. למחרת קיבלתי אישור קבוע ל-3 ביקורים בשנה (זה מה שצריך מעל גיל שנתיים). נצחון ההגיון על הבירוקרטיה

ממכבי? לא יכול להיות! הם כאלו קשים

באמת כל הכבוד
אנחנו העברנו את אושרי למכבי ממאוחדת אחרי תחינות ובקשות ומכתבים והסברים.

אז גם לנו היה סיפור דומה

אבל כל הכבוד על העקשנות, היא משתלמת גם אנחנו נתקלנו בקשיים מצד מכבי וזה לא בגלל גיל שנה אלא בגלל העובדה שלא כל בתי החולים בשנה הנוכחית חתמו על הסכם עבודה עם מכבי, כך נאמר לי במכבי בכל זאת, אז כמו אצלכם, גם אנחנו קיבלנו לחד פעמי ואתמול כתב הרופא שתמיר צריך להיות במעקב פעם בכמה חודשים, ונקווה שיעזור, אם לא, אעתיק את המכתב שכתבת!!!
אורית

מנסיון ארוך עם מכבי השורה התחתונה

היא שחשובה - לפעמים הם קצת מציקים עם בירוקרטיה אבל לבסוף אנחנו מקבלים את הטיפול שאנחנו צריכים. אז אני בסך הכל ממש מרוצה מהקופה הזו.

טאניוש

New member
תעשו לי סדר בבלגן בבקשה ../images/Emo4.gif

נורא קשה לי כי בירוקרטיה אפילו ברמה של למלא דף נוכחות בסוף חודש מעצבנת אותי. אם ילד במכבי והרופא בבית חולים של מכבי עדיין צריך טופס 17 כי זה בית חולים? אם ילד בכללית והרופא בבית חולים של כללית צריך טופס 17?

אם הילד שייך לאותה קופת חולים של

האורטופד- בית החולים שיהיה מטופל בו- אין צורך בשום טפסים, שום התחייבויות, שום ניירת!!

למעלה