אני בשלבי סיום של הפרק השני!

משוש30

New member
../images/Emo88.gif אני בשלבי סיום של הפרק השני!

להערכתי תוך יום או יומיים הוא גמור. הוא קצר יותר מהראשון (הראשון 120 עמודים וזה 65), אבל צריך להשאיר גם מקום למסמכים שאני אמורה למצוא בארכיונים באנגליה ובאיטליה. מכל מקום גם בצורתו הנוכחית נראה לי שהוא לא רע בכלל. עברתי עליו עכשיו ונראה לי שהוא גם מעניין וגם מחדש בחלקו הגדול. אני מרוצה
נכון שלפני כחצי שנה כשהתחלתי לכתוב שאלתי אם אפשר לסיים דוקטורט תוך חצי שנה. ריאלית היה לי ברור שזה לא יקרה. הנחתי שיש סיכוי סביר לסיים את שני הפרקים הראשונים מתוך השלושה כאן ואני שמחה שעמדתי במשימה למרות כל הקשיים.

מי ייתן ובקרוב

כל חברי הפורום יוכלו לומר "אני בשלבי סיום הפרק השני או השלישי או בכלל לקראת סיום הד"ר" שיהיה לך המון המון בהצלחה ועצמאות שמח

I Was Hoping

New member
בחצי שנה? מדהים!

זה כולל חיפושי חומר, קריאה וכתיבה? כל הכבוד לך! הלוואי על כולנו

משוש30

New member
לא לא! בעיקר כתיבה. כמובן במקביל גם חיפשתי

עוד חומר וקראתי עוד כמה עשרות מאמרים וספרים לצורך העניין, אבל את מרבית הספרים והחומר הארכיוני קראתי בשנה שלפני כן. ביחד זה כמעט שנה וחצי של עבודה על הדוקטורט.

משוש30

New member
../images/Emo41.gifסיימתי ושלחתי ../images/Emo178.gif עכשיו הולכת ללמוד

למבחן הסופי בלטינית וזהו! לא רוצה לחשוב על לימודים עד יוני

מברוק! ההספק שלך מרשים מאד

הסמסטר שלי נגמר אתמול, וכמוך, אני לא מסוגלת לחשוב על לימודים עד יוני. בינתיים יש מאמרים לשפצר, דאטה לקודד, בית לארגן (המגירות סודרו כבר הבוקר, שלושה שקי ניירת הושלכו החוצה, והיד עוד נטויה).

אין עליך../images/Emo47.gif

את ואבן - ממש שוברות שיאים כאן בהספק שלכן אילו רק היתה לי משמעת עצמית גבוהה כמו שלכן.... כל הכבוד!

d a p h n a

New member
ואני הגשתי את הסמינריון שלי....

ובכך סיימתי רשמית את המטלות שלי כתלמידה לסמסטר הזה. עכשיו רק נותרה לי ערימה של בחינות לבדוק, וכשאסיים אותן אסיים גם את תפקידי כעוזרת הוראה לסמסטר זה, וסוף סוף השנה הארוכה והמוזרה הזו תגמר. כמובן שכבר יש לי רשימת מטלות ארוכה ומייגעת לקיץ, אבל אני חושבת שמלבד דבר אחד שאני חייבת לעשות לפני סוף השבוע הבא - שאר הרשימה תחכה עד אחרי שאני אחזור מהביקור בארץ.

d a p h n a

New member
ביום ראשון הבא

(כלומר לא עוד שלושה ימים אלא שבוע לאחר מכן)

משוש30

New member
יאללה תגמרי עם המבחנים וקדימה להנות ../images/Emo13.gif

תעשי חיים בארץ

d a p h n a

New member
באופן מצער הם כל הזמן תוקעים אותי

אתמול גיליתי ששני סטודנטים רימו בבחינה וכתבו תשובות שהן אותה תשובה בשינוי חלק מהמילים. הם עשו עבודה עד כדי כך גרועה שהיו אותן שגיאות הקלדה במשפטים מסויימים, מה שרק חיזק את הטענה שהם אכן רימו ולא סתם "למדו ביחד" או משהו כזה. עכשיו אני צריכה להתמודד עם הסיפור הזה.

zehava d

New member
יפה! ואני סיימתי לכתוב את ההקדמה

זוכרים שהתייעצתי בנושא? בסופו של דבר מבנה ההקדמה שלי היה: ציטוט פרובוקטיבי (נניח
) דוגמא שמגדימה את הבעיה הטיעון בקצרה ומתודולוגיה מאד כללית - כל זה 3 עמ סיקרת הטיעון ובחירת מתודולוגיות - כאן כתבתי מה אני עושה בכל פרק. ניסיתי לקצר, אבל כיוון שאני מרגישה שהטיעון שלי מורכב, יש צורך במורה נבוכים על מנת לראות איך כל החלקים מתקשרים יחד. אני חושבת שזה יתרום לקריאה. - 6 עמודים תרומת המחקר - 2 עמ' ועוד עמוד שמסביר את השימוש הלא אורתודוקסי בשפה (במושגים מסוימים בתחום). זהו! יצא 12 עמודים. יש למישהו הערות על המבנה? ההצעות שלכם מאד עזרו - בין היתר להתחיל עם משהו קצת פיקנטי, מה להכניס וכן הלאה.

zehava d

New member
עדיין אין

אני עכשיו כותבת סיכום, ואת הביבלוגרפיה והערות שוליים אעשה בסוף, אחרי שאקבל הערות מהמנחה. תודה!

למעלה