בנות, קוראת אתכן לסדר!

talytal

New member
../images/Emo88.gif בנות, קוראת אתכן לסדר!../images/Emo88.gif

באופן כללי אין לי שום בעיה עם שירשורי אוף-טופיק ועם דיבורים שלא נוגעים לנשוא הפורום, אבל הכל בגבול הסביר. ביומיים האחרונים יש כאן שירשוריפלצת ענקיים שמכילים בעיקר שיחות אישיות. מבינה את הנוסטלגיה לפורום קשת, אבל כאן זה יוצר המון המון בלאגן. מה שהתאים לפורום קשת שהתנהל כמו חדר צ'אט, או לקומונה קטנה, לא בהכרח מתאים כאן. אתן יודעות שאני לא אוהבת לקבוע כללים נוקשים או למחוק הודעות, ואני מעדיפה לתת לפורום להתנהל באופן טבעי כל עוד אפשר, אבל אם יש בשרשור עניין פנימי בלבד, וקוראים מבחוץ לא יכולים להבין על מה מדובר, מקומו במסרים אישיים או בטלפון. מצטערת להיות כל כך מנהלתית, אבל מה לעשות, לפעמים לתפקיד הזה יש גם צדדים פחות נעימים.

rifkin1

New member
טלוש, אין לך על מה להתנצל

את עושה עבודה מצויינת ואת צודקת בהחלט

rootteem1

New member
אי אי הגברת מנהלת! ../images/Emo150.gif

באמת השרשורים בזמן האחרון הפכו ללא נגמרים חח.. אני מתנצלת בשמות החמרות המנומשות על ההצפות שלהן... חמרות לכו תעמדו בפינה תעשו **** בעמידה עם הגב לכיתה!!! אתן לא מקבלות שום דבר מהדיוטי! סתם סתם אל תמחקי את ההודעה שלי בבקשה יש מצב שאת ההודעה הבאה שלי תראי רק באנגלית.. זה יהיה בסדר אם אני אפתח בעוד כמה ימים הודעה חדשה שלא קשורה לג'קו? מאורלנדו... אם אני אמצא מחשב נורמלי... מקווה... טוב לילה טוב אחרון... חזרה לפרפקט.... ביושששש

למעלה