ברכות ואיחולים!!!

karoleking

New member
../images/Emo88.gifברכות ואיחולים!!!../images/Emo57.gif

לניר נעים התותח!!! שעבר בהצלחה רבה את מבחני לשכת עורכי הדין!!! מעכשיו יש לנו נציגות משפטית בפורום!!! ניר היקר, מאחלת לך שתהייה דרכיך רצופת הצלחות כי נראה לי שלשם כך נועדת!!! אסנת והבנות היקרות!! מאחלת לכם רק טוב ואני שמחה להיות חלק משמחתכן!!! אוהבת, קרול (וגם המשפחה כמובן)

kobi12474

New member
איחולים וגם ברכות

ניר מזל טוב,על זה שעברת את מבחני לשכת עורכי הדין,עכשיו אנחנו יותר רגועים כאשר נסע איתך במכונית(בצחוק) כל הכבוד גבר,אתה יודע צריך לחגוג את זה באיזה שהיא דרך ........ אז בקיצור שיהיה במזל בכל אשר תפנה ותעשה מאיתנו:קובי ויעל והבנות(שאותם אתה עדיין לא מכיר)יהוד

נועה גו

New member
זה מצויין שיש כאן עורך דין.

בטוח אני אצטרך ייצוג משפטי באיזשהוא שלב.או עורך דין שיעזור לשחרר אותי מהכלא.

osnat51

New member
אנחנו בעננים../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

אז . . . אחרי חמש וחצי שנים, ניר עשה את זה ובגדול! תודה לכולם על הברכות החמות. שיהיה רק טוב! ניר ואסנת

ניר!!!נעים!! מזל טוב !

לא היה ספק שאתה עובר...רק שתדע. מזל-טוב שדרכך בעבודה תהייה מגוונת מעשירה ומהנה!! שמעכשיו יהיה לך רגוע יותר.....מבינה שלזה אתה זקוק אחרי המבחנים המטורפים האלה!! מזל טוב מאחלים מכל הלב ניצן, גל והילדים

../images/Emo268.gif../images/Emo24.gif|חיבו../images/Emo50.gif לניר נעים מזל טוב

הרבה ברכוות ואיחולים מכל הלב להצטרפותך למשפחת עורכי הדין נ.ב זרעתה קצרתה שתקצור הרבה פרנסה והנאה וכמובן לאוסנת ולבנות המקסימות אנחנו שמחים בשמחתכם מאחלים מירה וחיים שנק

../images/Emo140.gifשבוע טוב ומזל טוב לניר../images/Emo140.gif

ברכות להצרפותך והצלחתך בבחינות לשכת עורכי הדין מכל משפחת חיון

מזל טוב לניר

ברכות לסיום המסכת הארוכה של המבחנים והצטרפותך לשורת עורכי הדין ממשפחת בר

למעלה