דוכן הדיונים

AC LoVeR

New member
../images/Emo88.gifדוכן הדיונים../images/Emo88.gif

+
והפעם על הסרט
"טרויה" שסרט שאני ממש א-ו-ה-ב-ת
ושאלותיי
האם הליהוק של בראד לתפקיד היה מוצלח??
איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?
איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות?
מה הייתן מוסיפות לדמות?
תנו ציון על המשחק של בראד מ-1 ועד 10 בדמות זו
איזה שחקן הייתן מלהקות לתפיד המשני לצד בראד?
תשובותיי
האם הליהוק של בראד לתפקיד היה מוצלח?? כאילו דהה
איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? כלוםם אני ממש אוהבת את השיער שלו ככה, ואת זה שרואים לו את הגוף כמעט מכל כיוון
איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? אממ..לא זוכרת משהו שממש הפריע לי.. :-S
מה הייתן מוסיפות לדמות? כנ"ל.. רק שלא הרגשתי שמשהו היה חסר לי..
תנו ציון על המשחק של בראד מ-1 ועד 10 בדמות זו
100
איזה שחקן הייתן מלהקות לתפיד המשני לצד בראד?
אממ דווקא אהבתי את הליהוק של כל השחקנים האחרים
שיהיה דיון מוצלח

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

האם הליהוק של בראד לתפקיד היה מוצלח?? אני חושבת שמאוד!
איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?אממ.. כלום
איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות?אלים מדי לנשים חח
מה הייתן מוסיפות לדמות?שהיה יותר עדין לנשים חח
תנו ציון על המשחק של בראד מ-1 ועד 10 בדמות זו9.92 אין שלמות חח
איזה שחקן הייתן מלהקות לתפיד המשני לצד בראד? מאוד אהבתי את שאר הליהוק.. במיוחד את של אריק באנה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Im Invisible

New member
אני! ../images/Emo3.gif

האם הליהוק של בראד לתפקיד היה מוצלח?? זאת שאלה רצינית???
איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? ש-ו-מ-ד-ב-ר-! אהבתי לראות את חצי הגוף שלו.
איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? כלום,הדמות מושלמת,כמעט כמוהו!
מה הייתן מוסיפות לדמות? אהמ....יותר רומנטיות? לאדעת,השאלה הזאת לא רלוונטית לגביי.
תנו ציון על המשחק של בראד מ-1 ועד 10 בדמות זו =1,000.
איזה שחקן הייתן מלהקות לתפקיד המשני לצד בראד? כולם היו נהדרים,אהבתי את ההתאמה של כל שחקן ושחקן.

punky brewster

New member
אחלה דיוןןןןןןןןןן

האם הליהוק של בראד לתפקיד היה מוצלח?? לדעתי ליהוק מעולה אני לא רואה עוד שחקן בהוליווד (חוץ מדני דה ויטו חחחח) שמתאים לתפקיד אכילס איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? כלוםםםםםםם איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? אני דווקא אהבתי את הדמות מה הייתן מוסיפות לדמות? חח אולי עוד סצינות שמדגישות את הגוף המושלם (ובנות אל תשחקו אותה כי המחשבה הזאת עברה בראש של כולןןןןןן) תנו ציון על המשחק של בראד מ-1 ועד 10 בדמות זו 10 איזה שחקן הייתן מלהקות לתפיד המשני לצד בראד? האמת כול שחקן היה מישני כי מי יכול עליו?

Mayuchkita

New member
עונהה

יש יש יש ! זה פשוט דיון מעולה
אני מודה לך מאוד, ושמחה שפתחת אותו!
אגב טרויה זה גם סרט שאני מאוד מאוד אוהבת של בראד.. בין הסרטים האהובים עליי בכלל.
אז ככה .. האם הליהוק של בראד לתפקיד היה מוצלח ? לא היה מישהו שהתפקיד יותר התאים לו מבראד.. פשוט התפקיד היה תפור עליו בול. הוא עשה הכל כמו שצריך. ממש התאים לו
איזה תכונה חיצונית הייתי משנה בדמות ? כלום כלום! כל כך אהבתי את המראה שלו בסרט הזה, בעיקר את השיער הארוך והג'ינג'י בלונדיני, כל כך התאים לו!
תכונה באופי שהייתי משנה ? ממ.. יותר רחמן, ככה הוא לא היה הורג את הקטור, ופאריס לא היה הורג אותו .. גררררר
מה הייתי מוסיפה לדמות ? שום דבר
ציון על המשחק של בראד בסרט : 10
ועכשיו לא סתם, כי זה באמת מגיע לו הוא שיחק שם פשוט מצויין לדעתי ! באמת כל הכבוד, הוא עשה את הדמות פרפקט ואין מישהו שהיה עושה אותה יותר טוב בחירה מושלמת לתפקיד. שחקן לתפקיד המשני ? אהבתי את הליהוק של כולם

../images/Emo58.gifמעליי, והיי- מי צייר

את זה?
מגניב
אל תשכחי לסמן
בכותרת, להבא, לפני שאת מגלה לנו מי הרג את מי

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifחחח באמת מגניב../images/Emo6.gif

אני חייבת לנסות לצייר את בראד פעם
אני בשוק שלא ניסיתי

המממ טרויה ../images/Emo99.gif

שלא תטעו, אני אוהבת את הסרט מאוד
אבל בין הסרטים של בראד הוא דווקא מהפחות אהובים עליי. זאת אומרת, הוא לא יכול להתחרות ביצירות מופת כמו "פייט קלאב", "נהר זורם ביניהם" (שאני מתכננת עליו ביום כיפור
), "ראיון עם הערפד" ועוד... האם הליהוק של בראד לתפקיד היה מוצלח?? בהחלט
הרי אכילס הוא בראד פיט של הימים ההם, אם חושבים על זה
איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? איזו שאלה
איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? הוא קצת שחצן מדיי מה הייתן מוסיפות לדמות? זמן מסך
אבל לא בגלל ההורמונים, אלא כדי להכיר את הדמות יותר לעומק תנו ציון על המשחק של בראד מ-1 ועד 10 בדמות זו 10
איזה שחקן הייתן מלהקות לתפיד המשני לצד בראד? אריק באנה היה אחלה, לא ממש אהבתי את אורלנדו בלום (את פיך)... הייתי מלהקת במקומו אחד כמו מאט דיימון,או אלייז'ה ווד

Shiri from the block

Active member
עונה האם הליהוק של בראד לתפקיד היה מוצלח?? בהחלט. איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? פחח מבחינה חיצונית? הלוו זה בראד, האיש הכי מושלם בעולם, אין מה לשנות בו חיצונית../images/Emo99.gif איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? ממ כלום.. מה הייתן מוסיפות לדמות? לא יודעת :X תנו ציון על המשחק של בראד מ-1 ועד 10 בדמות זו: 9 איזה שחקן הייתן מלהקות לתפיד המשני לצד בראד? לא יודעת.. רגע אני רוצה לתת הערה משלי- שתדעו לכן, שאני לא מסוגלת לצפות בסרט הזה!! קשה לי לראות את בראד מת../images/Emo7.gif וזה רק בסרט הזה, בשאר הסרטים זה לא משפיע עלי ככה, אבל פשוט בסרט הזה איך שהוא נהרג זה כזה.. לא יודעת, קשה../images/Emo7.gif

ה אורחת

New member
וואו שאלון!!! כמה זמן!! טוב אז ככה:

האם הליהוק של בראד לתפקיד היה מוצלח?? כן, כמובן! איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? אממ כלום כמובן, אולי אבל היה יותר ראוי (תאמינו או לא) שהיו חושפים קצת פחות בשר.. בראד הוא כל כך הרבה יותר מזה ואז הדגש על המשחק היה מובהק יותר. איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? באכילס או במשחק של בראד? אני אתייחס לזה כאכילס: אם הוא היה פחות דואג למוניטין שלו הוא היה יכול לנצח ולהישאר בחיים! אבל איך היה לנו אפוס אם לא?..
מה הייתן מוסיפות לדמות? יותר אנושיות תנו ציון על המשחק של בראד מ-1 ועד 10 בדמות זו 10!
איזה שחקן הייתן מלהקות לתפקיד המשני לצד בראד? יו ג'קמן?.. או ויגו מורטנסן

אני ../images/Emo3.gif **בהתלהבות** ../images/Emo6.gif../images/Emo221.gif

האם הליהוק של בראד לתפקיד היה מוצלח??ללא ספק
איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?עוד שרירים?
איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות?שום דבר מיוחד, בכ"א, זו דמות *-8 מה הייתן מוסיפות לדמות?כמה סצנות...הממ...
נמ
תנו ציון על המשחק של בראד מ-1 ועד 10 בדמות זו- 10
איזה שחקן הייתן מלהקות לתפיד המשני לצד בראד?מה רע באריק?

למעלה