דו"ח מצב

Fish in the sea

New member
../images/Emo88.gifדו"ח מצב

קצת יותר מ-24 שעות לפני ההופעה,והפאזל הולך ונשלם. ככה זה נראה בינתיים:
באים: פולי (עם דגל?), יונתן לוינסון (הלוינסון?),*Jeane* (עם החולצה של המתחבקים),melatonin (החזיר לשעבר),aphrodisiac,בוקי, power play הצפוני,Fish in the sea,מישהי מהסביבה (שלא כותבת יותר מדי אבל היא חברת פורום לכל דבר
),אי שפיות (כמעט בוודאות) ונראה לי שגם שיר דויטש וVul2re יעשו מאמץ ויגיעו.וגם אדון-שוקו כמובן.
מתנדנדים: I might be wrong(תלוי בה),lazy(תלוי בחברים), man-o-war שמחזיק אצבעות לאילנדיל,שכמובן נכנס בעצמו לקטוגריית המתנדנדים ו- karma
ש"מתנדנד בפראות".
לא באים: מייג'ור ט'ום(פולי תביאי מצלמה),משה נוסבאום,טומי הבאר-שבעי בעל האקדח,n0nick והאילתי החדש,עקב בעיות לוגיסטיקה אני מניח... כל מי שלא מוזכר פה סימן שלא הראה את פרצופו בימים האחרונים בפורום ולא השתתף בדיסקוסי ההופעה. לסיכום: למרות מה שהיה נראה,צפויה נוכחות מכובדת בהחלט. אי אפשר היה לצפות ליותר. נתראה...

power play

New member
../images/Emo31.gif

לא אהבתי את תיאורי.. :\ וגם סופר-לא-ידוע אולי יגיע,לפחות הוא הודיע שאם כן אז הוא ישאר אלמוני. אני מניח שיגיעו עוד מהפורום והם פשוט לא מצאו לנכון לשתפנו.

Fish in the sea

New member
סורי,לא התכוונתי למה שאתה חושב.

צפוני כי אתה פשוט בא מחלק צפוני יותר של הארץ,זה הכל. מצטער אם זה הובן אחרת. וסופר-לא-ידוע-1 לא מגיע,לפי דיווחים אחרונים שקיבלתי. יאללה,שי ודרור.

Superunknown1

New member
סופר-לא-ידוע-1

נעלב על כך שלא קיבל איזכור לשמו בהודעה, למרות שהשתתף בדיונים האחרונים, גם על ההופעה. נסלח. וכן, אני לא מגיע עקב בעיות הסעה.

Fish in the sea

New member
אהה גם לזה יש הסבר!

כתבתי אותך במתלבטים ותוך כדי זה אמרת לי שאתה לא בא.אז מחקתי ושכחתי כנראה להוסיף אותך לקטגוריית הלא באים.עמך הסליחה. וגם סולג'קר הוסיף את שמו לבאים.(אני מקווה שכתבתי את זה נכון...)

polyethylene

New member
the beastie girl גם כן מגיעה../images/Emo45.gif

עם הלוינסון, בוקי ואנוכי באותו הרכב. לא יוצא לה כל כך לכתוב עקב חוסר נגישות לאינטרנט. פולי

lazy

New member
עדכון

דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שהוא ידע רק מחר ב21:00... ואני מניח שזה גם לא כל כך עקרוני. לאף אחד לא אכפת ממני אם אני אבוא או לא

lide

New member
טוב...

אני מניח שיהיה לכם מפגש מהנה, הכל אופן אני קצת מנותק מהמחשב בימים האחרונים בגלל עבודה ממושכת.

גם אני לא יבוא

אבא שלי שיחד אותי היטב בשביל למנוע ממני ללכת
היהודים- סמי

Esmena

New member
לא באה,(ומתחילה להצטער על זה) ../images/Emo10.gif

( רק שלא אגזול גם את זה מפיו של הקארמה:)

למעלה