דיון: אנטישמיות

havlaz

New member
../images/Emo88.gif דיון: אנטישמיות

זה הזמן שהעולם מוכיח באמת מה הוא חושב עלינו בצורת התמיכה. צרפת כבר הוכחה כמדינה אנטישמית שהיתה שמחה אם היינו נעלמים מהמפה ולאט לאט מצטרפים אליה. בלי קשר לסכסוך הישראלי פלסטינאי, האינטישמיות, במיוחד ברשת גוברת יאהו החליטו לא לאסור מכירה של מזכרות נאציות, ובקלות אפשר לקנות ביאהו ספרים המסבירים את תורת הגזע, ספרים הטוענים שהשואה היא המצאה של ה"עם הנחות" ושאר פרטים נאצים. ושלא נדבר שבהוסטריה עד לא מזמן כיהן שר אנטימי מובהק. ולא רק, כאדם שמסתובב הרבה ברשתות IRC, הרבה "שרתים" נסגרו בפני פתאום שהצגתי את עצמי כישראלי. מדוע שונאים אותנו? במה הזקנו לעולם?

numerw

New member
...

מצטער על צורת הכתיבה אבל זה נושא רציני שמאוד חשוב לי אישית.. אנטישמיות מודרנית היא דבר שקיים כבר עשרות על עשרות שנים. הצרפתים מאזד ומעולם היו אנטישמים (פרשת דריפוס). אתה צריך לזכור שבחוץ לארץ רואים דברים אחרת לא תמיד הדבר קשור לאנטישמיות אלא יותר לאי הבנה, גם המידע בארץ הוא לא תמיד אוביקטיבי בעצם חצי מהזמן הוא לא ואין הרבה אנשים שמוצאים מהמידע הזה את מה באמת קורה.

havlaz

New member
לאחרונה אבל, זה ממש מתגבר

צריך לחלק את האנטישמיות כיום ל2 ניאו-נאצים, שקיימים מאז ומתמיד ולאחרונה מגבירים פעילות ואנטישמיות בעקבות הסכסוך הישראלי פלסטינאי למען האמת בשניהם אשמים משרד החוץ (ובראשם... הרממממ) ממשלתינו, במקום לפעול נגד אתרים כמו יאהו, לשלוח מכתב רשמי ממשלת ישראל שיסביר לתאבי הבצע שם קצת על השואה ולהתחיל ללמוד מהפלסטינאים מזה מלחמת הסברה!

matan sh

New member
אהמ...משהו "קטן" להגיד

אני נוטה שמאלה (ולא מה שאתם חושבים- תהיו רציניים...) למרות שתמיד אחרי פיגועים אני מנסה לחשוב איזו דרך תשמיד הכי טוב את הערבים אבל המחשבות האלה תמיד נובעות מזעם ועוברות אחרי שאני "נרגע"... אני לא דוגל באלימות, לא כלפי הצד שלנו ולא כלפי הצד הערבי אבל אני יכול להבין מאיפה בא התיסכול הזה שלהם. עם זאת אני לא מצדיק בכלל את הדרך שלהם להשגת המטרה ואני חושב שהיא נוראית ולא משרתת בכלל את מטרתם. כידוע לכולנו, דעת העולם בקשר למתרחש בארצנו הקטנטונת משתנה מפעם לפעם אך בדרך כלל נוטה לכיוון הערבי הרי הם נמצאים תחת כיבוש ואנו עושים להם כביכול עוול (למרות שלדעתי לפני האינטיפאדה המצב שלהם היה הרבה יותר טוב)אך הם נלחמים על עצמאותם כפי שאנו נלחמנו על עצמאותנו. האנטישמיות כמובן מתגברת ויש לה כעת יותר צידוק וכמו שהאידיאולוגיה הנאצית טוענת אנחנו פשוט גורם שמאיים על העולם... בנוסף, לדעתי האנטישמיות מתבטאת כתוצאה מלחץ. ניקח לדוגמא את צרפת: הערבים מהווים חלק נכבד מאוכלוסיית צרפת והנבחרים חייבים את קולם... טוב, אני חושב שסיימתי...תגיבו...

havlaz

New member
בכלל, שחושבים על זה שוב

אירופה מושפעת לא מקהל ערבי, אלה ממניע כלכלי לאירופה אין בארות נפט, כמו לאמריקה את הנפט שלה היא מקבלת מארצות ערב ואוי ואבוי לה אם תצא נגדם, היא תישאר ללא נפט אז האם אפשר לכלול מדינות וארגונים שכאלה בארגונים כמו אום? הרי לא מדובר פה על הבעת דעת המדינה בנושא, אלה דעה תוך כדי לחצים..

Argentino

New member
לדעתי צריך דיון על משהו יותר אופטימ

י כמו... אהבה, חברה, מקומות בילוי, מוווווזיקה!!! רכילויות!!!!!!!!

dolphina

New member
תמיד ידעתי שארגנטינאים מדברים יותר

מידי שטויות:) עכשיו תשתוק שום אהבה זו בעיה של מדינתו תגיד למה שמתן אמר לדעתי הוא מאוד צודק אל תבוא לי עם אהבה יא ארגנטינאי בילוי ומוזיקה זה לא הכל בחיים במיוחד אם אתה גר במדינה של שנאה ומוות

Argentino

New member
מתוקה, את קצת חוצפנית.....

אבל אני נעים הליכות (שלא ככל הארגנטינאים) לכן לא אגרר לרמתך!!!

Argentino

New member
אני מסכים בהחלט עם מתן, יתרה מזאת

לדעתי הבעיה הגדולה היא שאין מקום מסויים ממנו יוצאים מחבלים, אחד מפה אחד משם, יש כאלה מאירגונים מסוימים וכאלה הפועלים על דעת עצמם. הבעיה הגדולה היא שכאשר אנחנו מנסים לסכל פיגועים אנחנו נכנסים לכפרים שבהם שוכנים בין היתר חפים מפשע, נכנסים אליהם לבית, הורסים דלתות קירות והכי חשוב, כבוד!!!!! ככה יוצא שבית של משפחה פלשטינית תמימה ושוחרת שלום, הופך ליצרן של מחבלים שרוצים להחזיר את הכבוד הנדרש וזה סוג של אנטישמיות שאפשר למונע וצריך למנוע כי אנחנו הוא הגורם היחיד לה

למעלה