דיון - האם מיילי באמת מאושרת?

../images/Emo88.gifדיון - האם מיילי באמת מאושרת?

בעקבות השרשור-סכסוך שפרץ כאן בשבוע האחרון יצא לי להרהר ולחשוב - האם למרות כל ההצלחה והפרסום מיילי באמת מאושרת? האם באמת יש לה חברים שיתמכו בה לאורך כל הדרך? אני חושבת שהיא בודדה ומסכנה מאוד. למרות כל הפרסום והעושר,היא לא באמת מאושרת. איך אפשר להיות מאושרת שאי אפשר לצאת מהבית ולקנות פרוזן יוגורט בלי 900 פאפארצי מאחורייך? איך אפשר להיות מאושרת שכל פרידה שלך מרוחה על כל העיתונים? איך אפשר להיות מאושרת שאת צריכה לבחור את החברים שלך בקפידה ולא לסמוך על אף אחד כי לכל אחד יש אינטרס? איך אפשר להיות מאושרת כשאת לא יכולה להיות עצמך (כועסת,מדוכאת) אלא אם בחדרי חדרים,כשאף אחד לא רואה ואת תמיד צריכה לספק תדמית מושלמת נטולת שערוריות וסקנדלים ולהזהר לטעות למרות שזה מה שכל בני הנוער עושים,טועים ולומדים מהטעויות שלהם? איך אפשר להיות מאושרת שמוותרים על חיי חברה,חיי משפחה,בית ספר והכל כדי לעבוד מהבוקר עד הלילה? אפילו שהיא מגשימה את החלום שלה ואפילו שהיא ידעה לאן היא נכנסת,בסופו של יום היא מאוד בודדה. העמידה על הבמה,המעריצים והצילומים לטלוויזיה אמנם גורמים לה אושר,אבל אני חושבת שכשהיא מגיעה הביתה אחרי יום עבודה כביכול,היא מתבאסת שאין לה חברות אמיתיות לחלוק איתן את היום שעבר. אני חושבת גם שזו אחת הסיבות שהמשפחה שלהם מאוד קרובה. מה אתם חושבים? מאוד מעניין אותי לדעת

את צודקת ,

אבל בכל זאת מיילי ידעה טוב מאוד למה היא נכנסת יותר מכל אחד אחר בגלל שאבא שלה גם מפורסם , היא ידעה מזה שרודפים אחריך פפראצי , שיודעים עליך הכל , שאתה מרוח על כל העיתונים , שזה מעייף , ובעיקר כמה שזה קשה לעשות את מה שהיא אוהבת [ לשחק , לשיר .. ] בגלל כל התהילה ומה שנלווה לזה [ פפרצי שמועות וכו ' ] . אז אני חושבת שהיא נכנסה לזה כשהיא יודעת מה הולך להיות לה , אבל בכל זאת אף פעם אי אפשר להיות מוכן לזה , אף פעם אי אפשר לדעת איך זה עד שזה עובר עליך אישית .. אז בסופו של דבר אולי אין לה הרבה חברים אמיתיים והכל מעייף ומעצבן , אבל אני בטוחה שהיא גם נהנית מהמעריצים [ האלה שהם לא יותר מידי אובססיביים ] ומלעשות את מה שהיא אוהבת .

את די צודקת היא ידעה לאן היא ניכנסת

והיא רצתה את זה. היא לא אוהבת תמעריצים שלה אבל כן היא מתרגשת מהם. רוב החברים שלה חברים שלה בגלל מה שהיא ולא מי שהיא.. וזה עצוב. אני כשהכרתי אותה אז אהבתי אותה בגלל מי שהיא ואז כשהיא התחילה להתפרסם השד עלה לה לראש.. והחיים שלה ממש מעייפים..:(

הכרתי זתומרת כשפגשתי אותה פעם ראשונה

בקנדה.. היא הייתה פשוט בנאדם מדהים! אבל לאט לאט כשהתפרסמה וכשלא היה אדם ברחוב שלא ידע מי היא מיילי סיירוס. היא התחילה לחשוב רק על עצמה-במילים אחרות להיות אגואיסטית... ושנאתי את זה בה..

עדיין,כמות הפאפרצי שעוקבים אחריה

זו לא כמות שמישהו יכול להכין את עצמו אליה. מה גם שההצלחה של אבא שלה לא שווה אפילו למאית מההצלחה שלה. כמובן שהיא נהנית מהמעריצים ומכל הקטע של "להגשים את החלום",בקושי הזכרתי את זה כי זה באמת נכון. אבל על פניו אני חושבת שהיא הייתה מייחלת להיות הרבה פחות בודדה. היא כתבה לפני חודש בערך בטוויטר "אני רוצה ללכת לנשף ):". רואים שחסרה לה החוויה הנורמלית של גיל ההתבגרות. בצפר,נשף,טיולים שנתיים.

חסרים לה הרבה דברים שהרבה בני נוער עושים,

אבל היא זוכה לעשות הרבה דברים שמעט מאוד בני נוער זוכים לעשות. ככה שזה איכשהו מתאזן לדעתי. היא לא הולכת לנשף,אין לה חיי תיכון רגילים,היא לא עוברת חוויות שכולנו עוברים בגיל ההתבגרות,אבל מצד שני,היא הגיעה להגשמה עצמית,למעמד סוציו-אקונומי מאוד גבוה,יש לה קריירה חד פעמית,היא חייה את החלום,וכל זה בגיל מאוד צעיר.אז כן,יש פה נקודת איזון מסויימת. אני רק מקווה שהאיזון הזה יישאר.

את ממש לא צודקת..

אוף! כתבתי כאן את הדעה שלי, ונמחק לי! טוב, בכל אופן, דעתי היא שאת ממש לא צודקת. משחק זה החיים של הבן אדם! את לא נראת לי מהאנשים שרוצים את חייהם בעולם הזוהר (ככה שלעולם לא תביני מה גרם לה להגיע לאן שהיא הגיע עד היום). אבל את ממש לא יכולה לשפוט אותה, כי את לא יודעת מה זה משחק ושירה עבורה. יש ים מפורסמים, שיש להם חברים והמשפחה לצידם, והם ממשיכים לצאת איתם למרות כל הפפראצי, ובסך הכל הם מצליחים לחיות חיים רגילים! פשוט לא משתפים פעולה עם הפפראצי. טוב, האמת היא שאני לא יכולה כל כך להסביר לך, כי את לא יודעת מה זה משחק עבור בן אדם. אף אחד אף פעם לא יבין את זה, אלא אם כן זה היעוד שלו. יום נעים

אני דווקא כן רוצה את חיי בעולם הזוהר,תתפלאי.

את כנראה לא הבנת אותי נכון. אני לא באה נגד מיילי ולא מנסה להוציא אותה מסכנה,לגמרי להפך. נכון שצריך להקריב הרבה כדי להגשים את החלומות שלך ובעיקר בעולם הבידור. אבל השאלה היא איך מיילי מרגישה למרות שהיא מגשימה את החלום. אם באמת טוב לה למרות הכל. אני אישית לא חושבת. כי להגשים את החלום שלך זה משהו אחד,הבדידות שנוצרת כשהופכים לכוכבים בכזה סדר גודל זה משהו אחר.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo230.gifיש שני צדדים לעניין.

מצד אחד, תכל'ס היא לא מאושרת כמו שילדה בגילה צריכה להיות, היא לא חווה את מה שנערות בגילה חוות כמו נשף, טיולים, סתם לשבת בגינה עם חברות וכו'. מצד שני, אני בטוחה שבתור אחת שזה מה שהיא בחרה לעצמה כ"חיים", היא מאושרת...אולי היא לא נהנית מכל הפפראצי ומזה שכולם יודעים מה היא עושה כל יום, אבל היא אוהבת את מה שהיא. קצת מסובך כל העניין.
אגב, אנחנו בראשי.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo230.gifאה../images/Emo6.gif

באמת אף פעם לא הבנתי איך הודעות כאלו מגיעות לראשי- מציעים אותן לתפוז או שהנהלת הפורומים משוטטת ובוחרת שרשורים סוחפים וכאלה?

אפשר להמליץ על זה למנא"ש,אישית.

ואפשר להכניס הודעות לפורום מומלצים. (גם אתם יכולים) ומנאשי"ת בשם בתיה בוחרת משם את ההודעות שנראות לה הכי מתאימות לקידום. היא אמרה לי שזה אחלה נושא ד"א

sapirze

New member
את צודקת

מצד אחד, השירה בטח גורמת לה אושר מסויים, אך מתחת לפני השטח היא באמת נראית די בודדה, החברות שיש לה, לדעתי, נמצאות איתה רק בגלל הפרסום ולא בגלל מי שהיא וזה הדבר העצוב שפה. אין לה חיים אמיתיים של נערה מתבגרת, כל מילה שהיא אומרת מרוחה על מליון ואחד עיתונים, אין לה פרטיות, ולפי דעתי המקום היחידי שיש לה פרטיות בו זה רק בשירותים, כל מקום אחר רדוף בעשרות צלמי פפרצי שאין להם חיים. לסיום, אני חושבת שמיילי די אומללה, כולם חייבים לדעת מה היא עושה בכל רגע נתון וזה הדבר שבעצם גורם לה להיות לא מאושרת, וזה מאוד עצוב לדעתי.

May Tisdale

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo7.gif../images/Emo218.gif

כתבתי תגובה של בערך 15 שורות והכל נמחק לי \=

למעלה