דיון - הסינגלים !

../images/Emo88.gifדיון - הסינגלים !

והנושא השבוע לדיון הוא בחירת הסינגלים מכל הזמנים של GC . בעיקרון - קחו את זה לכל מקום שתרצו, אבל הנה כמה נקודות למחשבה :
מהו הסינגל המועדף \ פחות מועדף עליכם ?
האם אתם חושבים שכל הסינגלים שיצאו לGC הינם מוצדקים ? או שיכול היה להבחר שיר אחר מאותו אלבום שיצליח יותר ?
האם הם היו יכולים לעשות קליפ יותר מוצלח לאחד מהסינגלים ?
וכמובן - מבחינת הקליפים, מה אתם חושבים על הלהקה ? האם הם משקיעים בקליפים ? האם הם לא מקפידים לקחת את הקליפים למקום הנכון והמתאים מבחינת השיר ?
הכל לגבי הבחירות שלהם לסינגלים ראשונים מכל האלבומים, ובמיוחד מהאלבום החדש. לנוחיותכם - רשימת הסינגלים מכל אלבום . Good Charlotte:
The Little Things
The Motivation Proclamtaion
Festival Song The Young And The Hopeless:
Lifestyles Of The Rich And The famous
The Young And The Hopeless
Boys Ans GIrls
The Anthem
Hold On The Chronicles Of Life And Death
Predictable
The Chronicles Of Life And Death
We Believe
I Just Wanna Live Good Morning Revival
Keep Your Hands Off My Girl
The River
Dance Floor Anthem
Misery

spring92

New member
../images/Emo122.gif

מהו הסינגל המועדף \ פחות מועדף עליכם ? KYHOMG הוא הסינגל הפחות מועדף עלי, השיר נחמד וכנראה מבחינת פרסום הוא מתאים אבל משהו עדיין לא מסתדר איתו אצלי
והסינגלים המועדפים: ג"ש-ליטל ת'ינגס יאנג-דה אנת'ם או לייפסטייל, אני עדיין מתלבטת כרוניכלס-פרדיקטבל
גמ"ר- דאנס פלור אנת'ם האם אתם חושבים שכל הסינגלים שיצאו לGC הינם מוצדקים ? או שיכול היה להבחר שיר אחר מאותו אלבום שיצליח יותר ? נראה לי שהם היו מוצדקים, אני לא מצליחה לחשוב על תשובה נורמלית עכשיו
האם הם היו יכולים לעשות קליפ יותר מוצלח לאחד מהסינגלים ? לKYHOMG הקליפ די משעמם
וכמובן - מבחינת הקליפים, מה אתם חושבים על הלהקה ? האם הם משקיעים בקליפים ? האם הם לא מקפידים לקחת את הקליפים למקום הנכון והמתאים מבחינת השיר ? אני מאוד אוהבת תקליפים, הם מעניינים ומושקעים, לא סתם רואים אותם מנגנים ושטויות כאלה בכל הקליפים
בואו נדבר קצת על גמ"ר- לדעתי אם הם החליטו להוציא את KYHOMG הם לא היו צריכים להוציא אותו כסינגל ראשון, דווקא בגלל שהוא שונה משאר השירים שלהם זה נתן רושם לא כל כך טוב על האלבום, אם הם היו מוציאים אותו מאוחר יותר זה כבר היה מסתדר לי יותר טוב, אבל זאת רק הדעה שלי. דה ריבר- אני אוהבת, ועוד עם A7X=אחלה שיר דאנס פלור אנת'ם- הסינגל הטוב ביותר שהוציאו מהאלבום לדעתי, אני ממש יפה וקופצני ומאוד...אממ, גוד שארלוט-י כזה
קיצר אהבתי שהם הוציאו אותו, אחד ה-שירים מיזרי- די אותה דיעה כמו על דפ"א, השיר ממש יפה הסוף!

דעתי, בגלל שהפורום יבש ואין משהו אחר לעשות

חוץ מלהגיב לדיון של עצמי
אז ככה , הסינגל שאני הכי אוהבת הוא We Believe ו- The Motivation Proclamation. אין לי הסברים ממש למה דווקא אותם, במוטיבשיון הם כל כך צעירים ובו בזמן כבר רואים את הפוטנציאל הענקי שהיה להם עם השיר המדהים הזה, ו- ווי ביליב ... מה יש לי לומר עליו ? שיר מדהים, הקליפ שעשו כל כך יפה ומושקע , והיי! כתוב שם בעברית
הסינגל הפחות מועדף עליי .. לא יודעת . אני אוהבת את כולם
האמת היא שאני תומכת בכל הבחירות שלהם לסינגלים, חוץ מהאלבום הראשון . I heard you, I dont wanna stop או - waldorf worldwide היו יכולים לצאת בקלות כסינגלים (במקום פסטיבל סונג, נגיד) . רק בגלל שהם ככ קליטים ומגניבים בעיניי . בכלל מבחינתי האלבום הראשון שלהם מלא בלהיטים קאצ'יים כאלה. הבחירה של Hold On כסינגל אחרון הייתה מבחינתי הדרך המושלמת לסיים את TY&TH, ולתת קדימון לאלבום הבא, שהוא יותר בסגנון . גם הקליפ שלו מדהים. בTCOLAD היו לגמרי צריכים להוציא את I Just Wanna Live כסינגל ראשון ולא את פרדיקטיבל . אני לא מוצאת סיבה ממשית למה, פשוט נראה לי שככה הסינגל היה מצליח יותר. כמו כן , הם היו יכולים להוציא עוד סינגל אחד (SOS, Walk Away) שיסיים את האלבום . בניגוד לכולם, אני חושבהת שלהוציא את KYHOMG כסינגל ראשון היה רעיון טוב . נכון שזה לא הסגנון שלהם והרבה נרתעו מהשיר , אבל אם חושבים על זה, זה שיר מדהים וקליט . אנשים בכלל לא זיהו שזה GC, וזה מה שהם חיפשו. זה נורא נחמד שהם מסוגלים לשנותא ת עצמם מהקצה אל הקצה ככה. מיזרי כסינגל רביעי.. קצת מוזר לי בהתחשב שהמעריצים שלהם מכל העולם מתים על BHP, אני אישית אוהבת יותר את מיזרי, לא יודעת כמה הוא מתאים להיות סינגל . נחיה ונראה :] כמובן שהם משקיעים בקליפים שלהם, אפילו אם זה לא נראה ככה (כמו בKYHOMG). הם תמיד לוקחים את השיר למקום שהוא צריך להיות בו מבחינת הקליפים. קחו לדוגמא את HOLD ON, הם עשו מהשיר המדהים הזה סינגל אפילו יותר מרגש בעזרת הקליפ . זהו ? וואו חפרתי. שיהיה

XnevermindX

New member
אני מסכימה איתך בנוגע ל

זה שבאלבום הראשון אם היו מוציאים את IHY או את IDWS כסינגלים זה היה יכול להיות ממש נחמד, אני מאוד אוהבת את השירים האלה. וגם ב-TCOLAD, אס.או.אס ו-Walk away יכולים להיות סינגלים שמאוד מתאימים לאלבום.

טוב יאללה

מהו הסינגל המועדף \ פחות מועדף עליכם ? הכי מועדף- בויז אנד גירלז
הכי פחות.. ממש אין לי מושג אבל בטח מוטיביישן.. לא היה לי מושג עד עכשיו שיש שיר כזה בכלל..
האם אתם חושבים שכל הסינגלים שיצאו לGC הינם מוצדקים ? או שיכול היה להבחר שיר אחר מאותו אלבום שיצליח יותר ? כן מאוד מוצדקים, הם יודעים לבחור סינגלים :)
האם הם היו יכולים לעשות קליפ יותר מוצלח לאחד מהסינגלים? ממש אף אחד. כל קליפ שלהם מדהים ומתאים בדיוק לשיר.
וכמובן - מבחינת הקליפים, מה אתם חושבים על הלהקה ? האם הם משקיעים בקליפים ? האם הם לא מקפידים לקחת את הקליפים למקום הנכון והמתאים מבחינת השיר ? משקיעים מאוד ועושים אותם מתאימים מאוד! אחת הלהקות עם הקליפים הכי יפים שראיתי.

XnevermindX

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לי אותו פעמיים כי המחשב שלי החליט שמתחשק לו לשבור אחד

XnevermindX

New member
../images/Emo15.gif

מהו הסינגל המועדף \ פחות מועדף עליכם ? הכי מועדפים עלי [אין לי רק אחד
] הם TA ו-IJWL, ופחות מועדף... Festival Song. האם אתם חושבים שכל הסינגלים שיצאו לGC הינם מוצדקים ? או שיכול היה להבחר שיר אחר מאותו אלבום שיצליח יותר ? הם מוצדקים, לדעתי מהאלבום הראשון היו צריכים להוסיף לסינגלים את 'IHY' וב-GMR את BAHH
האם הם היו יכולים לעשות קליפ יותר מוצלח לאחד מהסינגלים ? לא. וכמובן - מבחינת הקליפים, מה אתם חושבים על הלהקה ? האם הם משקיעים בקליפים ? האם הם לא מקפידים לקחת את הקליפים למקום הנכון והמתאים מבחינת השיר ? אין לי כ"כ מה לכתוב, לפי דעתי הם משקיעים בקליפים והם מאוד מתאימים לשירים.

../images/Emo109.gif

מהו הסינגל המועדף \ פחות מועדף עליכם ?The Chronicles Of Life And Death האם אתם חושבים שכל הסינגלים שיצאו לGC הינם מוצדקים ? או שיכול היה להבחר שיר אחר מאותו אלבום שיצליח יותר ?אני אהבתי את כל מה שיצא.למרות שיש כמה שהייתי רוצה לראות כסניגלים האם הם היו יכולים לעשות קליפ יותר מוצלח לאחד מהסינגלים ?אני לא חושבת וכמובן - מבחינת הקליפים, מה אתם חושבים על הלהקה ? האם הם משקיעים בקליפים ? האם הם לא מקפידים לקחת את הקליפים למקום הנכון והמתאים מבחינת השיר ?הם עושים את זה מתאים לשיר,אני אוהבת את כל הקליפים ורואים שמשקיעים בהם.

למעלה