דיון - טאלנט בלעדי של הלווין?

gal255

New member
../images/Emo88.gifדיון - טאלנט בלעדי של הלווין?

למי ששמע או לא שמע, יס רוצים להחתים את רן על חוזה טאלנט. "רן דנקר מועמד לככב בדרמה המוזיקלית החדשה שכותב אורי גרוס, "דני הוליווד" (שם זמני), שמיועדת לשידור ב-yes לקראת תחילת השנה הבאה. ל"פנאי פלוס" נודע עוד כי בחברת הלוויין שוקלים להחתים את אליל הבנות על חוזה רחב היקף (חוזה טאלנט) שיבטיח את השתתפותו גם בפרויקטים נוספים של החברה. "דני הוליווד", שנמצאת בשלבי כתיבה מתקדמים, היא טלנובלה בת 100 פרקים העוקבת אחרי ארבעה צעירים, זוג ועוד שתי חברות, היוצאים למסע בזמן ונתקעים אי שם בסיקסטיז. במרכז העלילה רומן בין צעירה, במאית של סרטי תעודה, הפוגשת זמר מצליח בתל אביב של שנות ה־60, ובין השניים מתפתח קשר רומנטי. אם המגעים בין דנקר לבין הלוויין ישאו פרי, אזי צפוי השחקן להצטרף לכוכבת נוספת אחרת שאף היא חתומה על חוזה טאלנט, האקסית נינט טייב. הסוכנת של דנקר, זוהר יעקובסון, העדיפה שלא להגיב על הידיעה. " מה אתם חושבים על ההצעה הזו? האם אתם חושבים שהיא תקדם את הקריירה של רן? או שלא? אתם חושבים שהוא צריך להיענות להצעה ולהפוך לטאלנט בלעדי של יס ולהופיע רק בהפקות שלהם? למה? מה אתם חושבים על התפקיד שמיועד לו ב"דני הוליווד"? האם ההשתתפות בעוד טלנובלה תועיל לרן? מה אתם הייתם מציעים לרן לעשות? ומה הייתם עושים במקומו? אני מבקשת מכם לשתף פעולה, לכתוב את דעתכם (מגילות יתקבלו בברכה) שיהיו דברים קצת יותר עמוקים ומעניינים בפורום מאשר כל העדכונים והמשחקים שיש פה (לא שזה רע, זה פשוט לא מספיק).

Meytar 888

New member
אני חושבת שזה משחק לכל דבר,

אבל כמו שאנחנו שומעים ורואים,רן רוצה לעשות מוזיקה כרגע,ולא משחק/תאטרון וכ'ו. כמובן שיש את הסרט "חסר מנוחה" שאמור לעלות בקרוב,אבל חוץ מזה הוא מתעסק במוזיקה [דיסק,הופעות,יחסי ציבור וכ'ו] אני חושבת שאם רן ילך על החוזה הזה לא יהיה לו רע בואו נגדיר כך. "יס" זאת חברה מצליחה,ובדיוק כמו שהוא היה חתום אצלה לכל העונות של "השיר שלנו" זה לא מנע ממנו לעשות פסטיגלים במימון של "הוט". אז בקשר לדברים אחרים-הוא בטוח יעשה. אבל שוב,אם הוא מעוניין להתעסק אך ורק במוזיקה,ולפתח את הקריירה שלו כזמר,אני חושבת שצילומי הסדרה [הכוונה לימי הצילום הארוכים] וסיבוב יחסי הציבור ימנעו ממנו לעשות את מה שהוא אוהב-וזה מוזיקה. כל יום צילומים לוקח לפחות הופעה,אם לא שתיים. וזה בטוח לא יעשה טוב לאלבום. אבל באמת חשבנו שזה לא יקרה? הוא חשב שזה לא יקרה? אני בטוחה שהוא ידע,הרי רן עשה את "השיר שלנו" בשתי העונות האחרונות,והוא אם לא ה-כוכב של "יס". אגב,רן סירב לעשיית "פסטיגל 2007",וכמו שהוא ידע מה טוב יותר בשבילו לגבי הפסטיגל,אני בטוחה שהוא ידע מה לעשות כרגע. ומה שבטוח-כל דבר שהוא יבחר,אני אהנה ממנו

gal255

New member
הוא לא היה חתום ביס בזמן "השיר שלנו"

אם הוא היה חתום ביס, הוא באמת לא היה יכול לעשות את הפסטיגל. כמו שיהודה חתם עם שיר נולד לפני שהוא חתם עם הוט. ובקליפ של שיר נולד ששודר ביס חתכו את הקטעים של יהודה. וכשהייתה אפשרות להזמין של שיר נולד ביס, חתכו את הסולו של יהודה ואת הדואט של יהודה ונינט. כי הוט לא אישרו שישדרו את זה.

gal255

New member
אני מאוד נגד.

אני לא חושבת שרן צריך לחתום עם יס לבלעדיות. אני לא חושבת שהיא תקדם את הקריירה של רן בגרוש, או שהיא תלך אחורה או שהיא תישאר במקום. חוזה בלעדיות עם יס בעצם יגרום לרן להשתתף אך ורק בפרויקטים של יס. לכן הוא לא יוכל להשתתף בסדרות או בסרטים שלא קשורים ליס - וזה דבר לא טוב. רן הוא אכן הכוכב הגדול של יס ולכן אם הוא יחתום אצלם הוא בוודאי ישתתף בטלנובלה. המשחק בעוד טלנובלה לא יתרום לרן. הוא כבר לא לרמה של זה. אם הוא ישחק בסדרה איכותית (מה שלא נראה לי) אז זה יהיה יותר טוב. אפשר כדוגמא לראות את מקרה יהודה לוי והוט: יהודה חתם חוזה עם הוט ל3 שנים. בשביל ה-מון כסף, וכשאני אומרת ה-מון כסף אני מתכוונת לה-מון המון כסף. אבל כל מה שהוא עשה ב3 שנים האלו היו שתי עונות של האלופה (שלא גרמו לו להיות שחקן מוערך יתר על המידה), המיני סדרה "בסימן ונוס" שגם לא זכתה לביקורות מי יודע מה. והבורר. תאמינו לי שאם יהודה לא היה חתום עם הוט ב3 שנים האלה, הוא היה מספיק בקריירה שלו הרבה יותר וגם לא היה מוגבל בפרויקטים שהוא בוחר לעצמו. אני הייתי מציעה לרן לא לחתום על החוזה עם יס. עדיף שהוא יעשה את "דני הוליווד" ולא יחתום עם יס, מאשר שיחתום עם יס ל3 שנים ויצטרך להשתתף כמעט בכל פרויקט מקורי שלהם. רן לא צריך את חשיפת היתר הזו.

צודקת..

לא יודעת עם זה דוגמא טובה אבל בכל זאת.. יהודה לוי חתם חוזה עם הוט.. לא כל כך נראה שזה קידם אותו. אני מקווה שאף אחת מהפורום לא רוצה שהוא ייתקע במקום. לדעתי רן צריך גם להיתקדם בחיים שלו ולא ליהשאר תקוע...

יוב101

New member
דעתי...

אני חושבת שאם הוא יחתום על בלעדיות ליס זה יחסום אותו לדברים שונים. ברגע שהוא לא בלעדי לאף אחד הוא פתוח להכל ובנוסף זה נותן לו גם הצצה לדברים חדשים ולא רק (בלי להעליב) סדרות יומיות של יס. חוץ מזה אם הוא יהיה בלעדי ליס איך אני אראה אותו?

למעלה