דיון - כמה תשקיעו בGC ?

../images/Emo88.gifדיון - כמה תשקיעו בGC ?

בהמשך לשרשור הסחורה שהולך פה
מה הגבול שלכם בכל מה שנוגע למוצרי GC ? כמה אתם מוכנים להשקיע בסיכה \ פוסטר \ פאץ' וכו' ? האם אי פעם תחליטו ש- "מספיק זה מספיק" , ושיש גבול לכמות הכסף שאתם יכולים להוציא על מוצרים של להקה ? ומהו הפריט הכי מגניב של GC שאתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם ?

XnevermindX

New member
../images/Emo15.gif

מה הגבול שלכם בכל מה שנוגע למוצרי GC ? אממ, לא ממש יודעת. אם אני רואה דברים מגניבים אני פשוט קונה, כמובן שלא דברים שעולים בצורה מוגזמת.
כמה אתם מוכנים להשקיע בסיכה \ פוסטר \ פאץ' וכו' ? פוסטרים, כמו בעולים בתומר נראלי XD ויסכות ופוסטרים משהו כמו עד 15 XD האם אי פעם תחליטו ש- "מספיק זה מספיק" , ושיש גבול לכמות הכסף שאתם יכולים להוציא על מוצרים של להקה ? בררר ברור שכן, ראיתי סווטשירט של ג"ש בצרפת שעלה 32 אירו, אז ההורים שלי הורידו אותי מזה...
ומהו הפריט הכי מגניב של GC שאתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם ? כובע

ההורים שלך מסרבים לך ? ../images/Emo6.gif

אני חושבת שההורים שלי הפנימו שכשזה נוגע לGC, אני פריטי מאץ' מקבלת מה שאני רוצה .

../images/Emo13.gif

מה הגבול שלכם בכל מה שנוגע למוצרי GC ? הסכום הכי גבוהה ששילמתי היה 50 ומשהו... והוא היה על דיסק... כמה אתם מוכנים להשקיע בסיכה \ פוסטר \ פאץ' וכו' ? סיכה אני אהיה מוכן עד 15 שקל פוסטר השקעתי 45.... ופאצ' 35.... סכום די יקר לא? האם אי פעם תחליטו ש- "מספיק זה מספיק" , ושיש גבול לכמות הכסף שאתם יכולים להוציא על מוצרים של להקה ? לא
כשיהיה לי מספיק אני אולי אגיד את זה ומהו הפריט הכי מגניב של GC שאתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם ? מכונית שכתוב עליה GC בפונט המיוחד שלהם!!! ועכשיו למציאות- אני חושב אולי איזה פוסטר ייחודי

PerfectSP

New member
אניD: ../images/Emo190.gif

מה הגבול שלכם בכל מה שנוגע למוצרי GC ? עד כמה שהכסף חוסם אותי
כמה אתם מוכנים להשקיע בסיכה \ פוסטר \ פאץ' וכו' ? לא מעל 20 שקל לסיכה או פאצ'XD ולא מעל 50-60 לפוסטר או חולצה
כי אם זה מעל,אני אלך למקומות אחרים יותר טוביםן שאני מכירה
האם אי פעם תחליטו ש- "מספיק זה מספיק" , ושיש גבול לכמות הכסף שאתם יכולים להוציא על מוצרים של להקה ? ככל שיהיה לי יותר תקציב,ככה יהיו יותר מוצרים,בנתיים אין תקציב
ומהו הפריט הכי מגניב של GC שאתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם ? חח לא יודעתD:

I A m i t I

New member
:)

מה הגבול שלכם בכל מה שנוגע למוצרי GC ? תלוי בכסף שיש לי :) כמה אתם מוכנים להשקיע בסיכה \ פוסטר \ פאץ' וכו' ? אממ סיכה -15, פוסטר 45, פאץ'- 20..:\ האם אי פעם תחליטו ש- "מספיק זה מספיק" , ושיש גבול לכמות הכסף שאתם יכולים להוציא על מוצרים של להקה ? לא יודעת ומהו הפריט הכי מגניב של GC שאתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם ? אני חייבת חייבת חייבת משהו מDCMA COLLECTIVE אני כבר מתחרפנת!

דנדי 1992

New member
../images/Emo66.gif

מה הגבול שלכם בכל מה שנוגע למוצרי GC ? מאה שקל?..תלוי מה.. כמה אתם מוכנים להשקיע בסיכה \ פוסטר \ פאץ' וכו' ? סיכה -עד 20 , פוסטר - אם הוא ממש גדול אז עד 100 , פאץ' - אין לי מושג \: האם אי פעם תחליטו ש- "מספיק זה מספיק" , ושיש גבול לכמות הכסף שאתם יכולים להוציא על מוצרים של להקה ? אם זה יקרה אז רק בגלל ההורים , מצידי כל החיים לראות ג"ש מול העיניים...חח.. ומהו הפריט הכי מגניב של GC שאתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם ? אני ממש רוצה ת'שרשרת שיש לג'ואל ובנג'י אבל את המקורית שרשום DCMA (זאת המתנה הכי טובה שיכולה להיות:)

lilmama

New member
אאאאני עונה

מה הגבול שלכם בכל מה שנוגע למוצרי GC ? אין גבול D: כמה אתם מוכנים להשקיע בסיכה \ פוסטר \ פאץ' וכו' ? פוסטר -עד 100 שקלים חדשים. סיכה/ פאץ -עד 15 האם אי פעם תחליטו ש- "מספיק זה מספיק" , ושיש גבול לכמות הכסף שאתם יכולים להוציא על מוצרים של להקה ? מממ כן, בוודאי. יש דברים של להקות שאני בחיים לא אקנה . אני אקנה פוסטרים, דיסקים, כובעים, סיכות וDVDאים אבל פלאפון או אמפי כמו של ביונסה או טוקיו הוטל זה כבר מוגזם S: ומהו הפריט הכי מגניב של GC שאתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם ? אוה, כובע! אני כ'כ רוצהD:

Zaider

New member
../images/Emo19.gif

מה הגבול שלכם בכל מה שנוגע למוצרי GC ? אין ממש גבול, אם אני אוהבת ויש לי מספיק כסף אני קונה כמה אתם מוכנים להשקיע בסיכה \ פוסטר \ פאץ' וכו' ? ושוב, אם אני ממש רוצה אני ויש לי מספיק, אני קונה. האם אי פעם תחליטו ש- "מספיק זה מספיק" , ושיש גבול לכמות הכסף שאתם יכולים להוציא על מוצרים של להקה ? יכול להיות >< ומהו הפריט הכי מגניב של GC שאתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם ? קפוצ'ון שחור שמאחורה בגדול כתוב GC בלבן ומקדימה יש תמונה בשחור לבן

עונההההה ../images/Emo13.gif

מה הגבול שלכם בכל מה שנוגע למוצרי GC ? אין גבול
כמה אתם מוכנים להשקיע בסיכה \ פוסטר \ פאץ' וכו' ?לא הבנתי... כאילו כמה כסף הייתי משלמת? אז כמה שצריך אני ישלם.. אמרתי כבר אין גבול האם אי פעם תחליטו ש- "מספיק זה מספיק" , ושיש גבול לכמות הכסף שאתם יכולים להוציא על מוצרים של להקה ? לא בזמן הקרוב ומהו הפריט הכי מגניב של GC שאתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם ? סווצ'רט של הלהקה! וחולצות! פשוט חייבת!!!! וגם השרשרת הזאת שהם כל הזמן שמים.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותה ?

A Silent Murder

New member
האמת שאני לא כל כך בקטע של דברים של להקות.

כאילו- אין לי איפה לשים את הסיכות, ואין לי מה לעשות עם הדיסקים. עם חולצות של להקות אני כבר לא הולכת (אני חושבת לתפור מזה סווטשרט חח), אז גם חולצות אין לי טעם לקנות. DVDיז בד"כ משעממים אותי, וסווטשרט אני כבר מדפיסה של דה אקסיס ככל הנראה, וגם אם לא אז אני אדפיס של מיי כמ/RJA חח. פאטצ'ים אני לא שמה כי אין לי על מה, וזה לא הסגנון שלי לשים על בגדים. הדבר היחיד שאני רוצה שהוא בערך של גוד שארלוט זו השרשרת של מייד, שנראה לי אני אזמין מאיביי או משהו, כי כבר שנה וחצי בערך שאני מחפשת כאלו.

אני D:

מה הגבול שלכם בכל מה שנוגע למוצרי GC ? האמ.. אין ממש גבול.. אם אני רואה משהו שאני ממש אוהבת ורוצה.. ולא במחיר בשמים.. אני אקנה XD כמה אתם מוכנים להשקיע בסיכה \ פוסטר \ פאץ' וכו' ? סיכה
10,פוסטר
50,פאץ'
30 האם אי פעם תחליטו ש- "מספיק זה מספיק" , ושיש גבול לכמות הכסף שאתם יכולים להוציא על מוצרים של להקה ? לא
ומהו הפריט הכי מגניב של GC שאתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם ? קפוצ'ון DDD:

לא נראה לי שאני אשקיע הרבה../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif../images/Emo139.gif

נראה לי שהמקסימום זה 70 על דיסק, פאצ' ,סיכה,או פוסטר- סביר להניח שאני לא אקנה

למעלה