דיון לכבוד החג

sivan449

New member
../images/Emo88.gifדיון לכבוד החג../images/Emo139.gif../images/Emo137.gif

סתם שאלה שחשבתי עליה בזמן האחרון... כש/אם אתם עונים, אפשר לקשר את זה ללילה ואפשר גם לא! איך לדעתם צריך להיות דיסק טוב? איך אתם מגדירים אלבום שהוא "וואוווו"? זאת הגדרה קבועה או שזה משתנה מפעם לפעם? תרשמו מה שאתם חושבים אם בא לכם
חג שמח

A t z a

New member
לדעתי..../images/Emo80.gif

קודם כל שזה יהיה דיסק מושקע...אני חושבת שאי אפשר להוציא שני דיסקים בשנה שעל כל אחד מהם השקיעו חצי שנה מהירה מהירה-העיקר לסיים ת'עבודה... המממ...שיהיו עיבודים טובים ממש
הרבה אנשים מגוייסים לדיסק
סוגים שונים של לחנים ושל נושאים לשירים
הפקה מוצלחת של בנאדם שמבין בזה הרבה
שכל דבר הוקלט 80 פעם עד שהוא הוקלט בצורה הטובה ביותר
כל פרט קטן חשוב..אפילו החוברת מילים..יש אמנים שלא שמים אחת כזאת..רק תודות...אני חושבת שצריכה להיות חוברת מילים+תודות+השקעה של התמונות בה
או העיצוב שלה
. וכו'

B E N 55443

New member
הגעתי למסקנה

זה >>
>> הוא התחליף שלך לפסיק!!!!!! (,)
ועכשיו ברצינות: הסכמתי גם עם זה וגם עם הגיוון שאלה באמת הדברים הכי חשובים. ... שתי שפות זה טוב! (לילה
)

A t z a

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחח נכון../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אפילו לא שמתי לב

רק אני מכורה לפסיקים ?!

אני תוקעת אותם גם במקומות שלא צריך
אני מתה על פסיקים ,,,,,,,,,,,,,,,,
!!

lia122

New member
מגניב..הממ..

כל מה שכבר נאמר ואני מוסיפה דבר שלדעתי הכי חשוב (ולילה יקירתנו עמדה בזה ובכל שאר הדברים בצורה מדהימה
) והכוונה שלי היא לג-י-ו-ו-ן!! לפעמים אני מוצאת את עצמי מאזינה לאלבום שכל השירים נשמעים לי אותו דבר. קודם כל לא חייבים ללכת על סיגנון אחד בדיסק ואפשר לגוון וגם לשנות קצת כל פעם זה יוצא מגניב!

טוב, זה קצת ייצא ארוך ומגילתי..

אבל לא נורא. יכול להיות שחלק מהדברים שאני אכתוב לא תסכימו איתי, אבל זה מה שאני חושבת.. ובתור פנאטית של דיסקים, כבר צברתי ניסיון לגיבוש דיעה...
שונאתתתתתתת דיסקים שמתקמצנים בשירים! זה מחרפן אותי! למשל 10 שירים בדיסק, אפילו 12, זה מעט מדי. עוד, עוד, עוד
. 15-18 זה המספר האידיאלי לדעתי.
אני מוסיפה קצת לעניין הגיוון, שהוא גם לדעתי מאוד חשוב
: -עם כל הכבוד לשירי אהבה
(כן, כן, יש הרבה מאוד כבוד), זה הכי מעצבן בעולם שדיסק שלם מדבר רק על שיברון לב ואיך היא עזבה אותו ואיך קשה לו בלעדיה ובלה בלה בלה. ברור שצריך שירים כאלה בדיסק, אני לא אומרת שלא, אלה דברים שקורים בחיים וצריך אותם-אבל שוב, לא ש12 שירים יבלבלו ת'מוח על הנושא הספציפי הזה בלבד! סליחה אם הצטיירתי כחסרת רגישות, זאת לא הייתה הכוונה
. באמת שגם אני אוהבת שירי אהבה
.. הייתי יותר שמחה אם היו שרים בדיסקים על אהבה בצורה יותר אופטימית, אבל לא חשוב, זה כבר עניין אחר. 4-5 שירי אהבה בדיסק, זה באמת באמת באמתתתת מספיק! (ברור שתלוי כמה שירים יש סה"כ בדיסק). יאמר לזכותה של לילה שהיא הייתה מצויינת בקטע הזה
והשירים היו מאוד מגוונים!
בכל דיסק לדעתי צריך שיהיה לפחות שיר אחד שמח, מקפיץ ומאוד אופטימי. השירים האלה תמיד הופכים במוקדם או במאוחר לאהובים עליי. זה פשוט כיף לשמוע שיר שהוא שמח, אין מה לעשות. יחד עם זאת, ברור שצריך גם לפחות 2 שירים מרגשים נורא שיגרמו לנו לבכות
. אני גם מאוד בעד הומור בשירים. צריך את זה... זה כיפי... הומור ושנינות בשיר זה שילוב מצויין, וזה לא קל בכלל לכתוב שיר בשילוב הזה. נשאיר את זה למוכשרים
.
עם מה שאני אומרת עכשיו, אתם באמת יכולים לא להסכים: - ל-א ס-ו-ב-ל-ת מ-ו-ז-י-ק-ה מ-ז-ר-ח-י-ת !!! אני יכולה לספור על כף היד שלי את מספר השירים בסיגנון הזה שבאמת משאירים רושם. עד עכשיו כל מה ששמעתי-הכי רדוד בעולם!!!! אני בעצמי לא כזאת עמוקה, ואין לי בעיה עם שירים קצת יותר קלילים-לא הכל צריך להיות הכי חכם ועמוק בעולם, אבל כל השירים האלה פשוט מטומטמים, שוב, לדעתי. שירי דיכאון
..זוועת עולם, אני אפילו לא רוצה להיכנס לזה. זה אותם הזמרים ששרים מוזיקה מזרחית, רק שהם רוצים להיות חכמים פתאום-אז הם בוכים ושרים את השירים הממממממאאאאוווווודדדדד מזעזעים האלה! (רק אני או שקצת חרגתי מהנושא
?). טוב, אני חושבת שאלה הם הדברים הכי חשובים לדעתי. אתם יכולים לא לחשוב כמוני, בעיקר בגלל שהרשתי לעצמי לפסול סיגנונות בכיף
...

mooma4

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

"זה אותם הזמרים ששרים מוזיקה מזרחית, רק שהם רוצים להיות חכמים פתאום-אז הם בוכים ושרים את השירים הממממממאאאאוווווודדדדד מזעזעים האלה!"
גם אני לא אוהבת את הסגנון.. יש כמה שירים נחמדים.. הרוב באמת רדודים מאוד.. בעניין הדיכאון אני חושבת בדיוק כמוך.. מסכימה איתך

A D A R 444

New member
כבר אמרת את כל הדברים שאני חושבת

ועוד כמה שלא ידעתי שאני חושבת אבל מסכימה איתם

איכס שירי דיכאון../images/Emo5.gif../images/Emo69.gif../images/Emo45.gif

מגילה מצויינת
צריך לשלוח את זה לזמרים לפני שהם מוציאים דיסק

../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif!!!!

righhhhhtttttttttt

למעלה