דיון - מעמדות בלהקה ?

../images/Emo88.gif דיון - מעמדות בלהקה ? ../images/Emo2.gif

בקצרה, השבוע אני רוצה לשמוע את דעתכם על המעמדות שיש בלהקה . אני בטוחה שכולכם שמתם לב שלמרות שGC מורכבת מחמישה חברים, בנג'י וג'ואל הם אלה שמקבלים את רוב החשיפה . מצד אחד - הם אכן גרעין הלהקה (סולן, גיטריסט ראשי) וכותבי השירים העיקריים מצד שני - פול, בילי ודין הם גם חלק חשוב מהלהקה , ומסייעים לעיתים בכתיבת השירים והלחן (רק לצורך הדגמה- בילי כתב את Mountin ו - Ghost Of You מTCOLAD) ץ אז מה אתם אומרים ? הייתם רוצים לראות את שלושת החברים האחרים ולשמוע מהם יותר ? או שאתם חושבים שהלהקה במצב טוב כמו שהיא ? יאללה, חפרו
אבל יש לי בקשה - שתפו פעולה הפעם. הפורום באמת חייב להתחיל להיות על נושאים שקשורים יותר לגוד שארלוט|סהדגש| במקום על אוף טופיקים ומשחקים . תהנו

מקפיצה - כי יש אנשים שלא יודעים

כי יש אנשים שלא יודעים לנצלש להודעות תפוז

fat lip

New member
מהה בילי כתב??O: מוכשר!!../images/Emo99.gif

ארארר מאונטיין 3>> בכללל מקרההה אני שונאת בכל להקה שנותנים תשומת לב לרק אחד מקסימום שניים מהם מה הם מיוחסים??
אני מבינה שלא כולם מוכרים וזה לא ממש -הכרחי- להכיר אותם כל עוד הלהקה לא בדיוק מעניינת אותך ואתה מכיר איזה 2-3 חברים מהם גם אני לא הייתי מתה להכיר את כולם אחד אחד מלהקה שאני שונאת
אבל כל עוד שחברי הלהקה עובדים לא פחות קשה מהפרונטמנים של הלהקה (במקרה שלנו בנג'י וגו'אל) זה ממש לא פייר שלא נותנים להם את התשומת לב שמגיעה להם
למרות שמי שמכיר את הלהקה יודע טוב מאוד למי שאר הקרדיטים הולכים
לסיכום-היה נחמד אם שאר האנשים היו מבינים שבנג'י וגו'אל הם לא היחידים בגוד שארלוט ובטח לא היחידים שעושים את כל העבודה

XnevermindX

New member
../images/Emo15.gif

הייתי רוצה לשמוע יותר מבילי, פול ודין כי הם גם חלק מאוד חשוב מהלהקה. כללי, זה מה שיש לי לכתוב

Zaider

New member
../images/Emo19.gif

האמת שהייתי רוצה לשמוע מדין בילי ופול יותר. ומדין בכלל ... חוץ מאיזה 2 ראיונות שהוא אמר 2 מילים מקסימום, לא שמעתי את הקול שלו
אממ וזהו אין לי כוח לחפור D:

SainTonix

New member
בילי גם כתב והלחין את WWWBN.

הוא למד לבד לנגן על אורגן וזה השיר הראשון שהוא כתב שהוא מבוסס על אורגן. ואם אני לא טועה בילי הוא זה שכותב וכתב את רוב המוזיקה של הלהקה בזמן שהתאומים כתבו את רוב הליריקס.

אכן .

בילי הוא גם זה שלימד את בנג'י לנגן בגיטרה לפי מה שאני הבנתי . הקטע עם WWWBN , הוא שראיתי המון המון הופעות בהן בנג'י מבצע את השיר לבד אקוסטית, ובכמה מהם הוא אמר שהשיר הזה חשוב לו מאוד כי הוא מוקדש לסופי
מההתחלה כבר נודע שבילי כתב את השיר, מה פתאום בנג'י מתרברב כאילו הוא שלו ?
אין ספק שבילי מוכשר. גם הציורים שלו מדהימים .

LunacyFringe

New member
מה?O:

אני שמעתי בראיון אחד (לפני איזה שנתיים חחח) שבילי אומר שהוא ראה פוסטר או משהו כזה שיש הופעה לגוד שארלוט, והיה שם את התמונה של בנג'י וג'ואל מנגנים על אקוסטית, ובגלל שהוא חשב שכל שאר הלהקה הן בנות (good charlotte חח) הוא הלך להופעה.
אז זה אומר שבנג'י כבר ידע.O:

lilmama

New member
נו, מה, ככה זה.

אבל לא הייתי קוראת לזה מעמדות. XD וזה לא נכון, כן שומעים ורואים את בילי ופול, מדינו היה נחמד לשמוע קצת יותר. אם הוא נגיד היה.. אה.. עושה קלטת לוהטת ... גררר..XP

Zaider

New member
../images/Emo19.gif חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחלה רעיון

למעלה