דיון על נוהלי הפורום

a e q u i t a s

New member
../images/Emo88.gif דיון על נוהלי הפורום ../images/Emo88.gif

כחלק מתהליך בניית הפורום ישנם הרבה מאוד סוגיות שדורשות תשומת לב, כמו למשל האם יש מקום לפוליטיקה ישראלית בפורום פוליטיקה עולמית, אם כן אז בשרשור אחד או בכמה
האם צריכים לפתוח שרשור של מדיניות פנים וכו... איזה שירשורים צריכים לפתוח בפורום, ומה צריכים לשרשר שם, האם חדשות טובות או מצחיקות מעולם יש להם מקום בפורום ועוד סוגיות כאלה....
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, על מנת להפוך את הפורום למקום טוב יותר, מסודר יותר ומעל לכל פעיל יותר

O r c h i d

New member
תראה,

בגלל שהפורום הוא פורום "פוליטיקה עולמית" אני מניח שעדיף שנדון יותר על מה שקורה בעולם, מה גם שיש יותר דברים שקורים בעולם מאשר דברים שקורים בארץ. אם יהיו ידיעות מעניינות/דחופות מהארץ, אני מניח שנוכל לפתוח עליהן דיון, אבל לא לעשות את זה כל הזמן. הפורום, לפי שמו, אמו לעסוק בפוליטיקה. אם הוא היה עוסק באקטואליה בכלל היה מקום לידיעות מצחיקות ומעניינות שלא קשורות לפוליטיקה. מכיוון שהפורום עוסק בפוליטיקה, אני מניח שאין לחדשות מסוג כזה הרבה מקום כאן, אבל כמו בקטע של הפוליטיקה הישראלית, ניתן לפתוח נושאים כאלה מדי פעם.
בהמשך ניהול הפורום

עד כמה שידוע לי..

אנחנו עדיין חלק מהעולם, כך שאני לא רואה סיבה ממשית לא לדבר על הפוליטיקה הישראלית פה בפורום. חדשות מצחיקות או טובות מהעולם.. אם אין קשר לפוליטיקה, לדעתי אין להם מקום בפורום.

תמיר1991

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

פוליטיקה מכל העולם, כולל ישראל - צריכה להתקבל פה בברכה. אבל, מה שלדעתי צריך לעשות, הוא לנסות למנוע את "השתלטות" הפוליטיקה הישראלית על הפורום, על חשבון העולמית - כדי שהפורום ישרת את מטרתו ונמשיך לדון פה בעולם הגדול, ולא במחוזותינו הצרים. תמיר.

trigotrigo

New member
בטח שיש מקום לישראל

אבל, כמובן, בענייני השוואה, או בהשפעה על מדיניות חוץ וכו'.

למעלה