דיון - שיתופי פעולה עם להקות\אמנים .

../images/Emo88.gif דיון - שיתופי פעולה עם להקות\אמנים .

בעיקרון, השבוע הנושא הוא שיתופי פעולה של גוד שארלוט עם אמנים אחרים .
מה אתם אומרים על שירים שיוצאים משיתופי פעולה כאלה ?
האם אתם חושבים שGC היו מצליחים להחזיק את השיר לבד ושהוא היה יוצא אפילו יפה יותר, או שכל צד מביא את שלו ורק כך השיר נהיה מה שהוא ?
האם היה איזשהוא שיר שGC עשו עם אמן\להקה , שפשוט חשבתם לעצמכם - מה לעזאזל הקשר ביניהם ?!
שיתוף הפעולה הכי מוכר שיש לGC עם להקה אחרת הוא הסינגל הראשון שיצא מGMR - דה ריבר. מה אתם אומרים על השיר ? אתם חושבים שהגירסה החלופית שלו , בה A7X לא מופיעה, טובה יותר ?
ולסיום כמובן - עם מי הייתם רוצים לראות את GC בשיתוף פעולה ? למי שמתקשה להזכר, הנה כמה שיתופי פעולה שעולים לי בראש : Good Charlotte Feat. Avenged Sevenfold - The River Good Charlotte, Mest & Goldfinger - The Innocent Mest Feat. Benji Madden - Jaded J.Kwon Feat. Joel Madden - No More Crying N.E.R.D Feat. Good Charlotte - Jump Simple Plan Feat. Good Charlotte - You Don't Mean Anything טוב זהו, זה מה שעולה לי לראש
תהנו

גאד. אני מכירה מפה רק 2 שני שירים!

דווקא כשחשבתי שאני מכירה את כל השירים שלהם. למישהו בא לשלוח לי את ארבעת האחרונים? :)

המשך -

את דה ריבר אני מניחה שכולכם מכירים , ואני לא מוצאת ביוטיוב שום גירסה של השיר עם סימפל פלאן אבל אני יודעת שהם הקליטו את השיר מחדש עם GC בשביל הסיבוב הופעות המשותף שהיה להם .

LunacyFringe

New member
המ,

אני אוהבת את זה. אני אוהבת לשמוע דברים שגוד שאלרוט עשו עם להקות אחרות. יו, נו אני לא יודעת מה לכתוב. ממתי אני לא יודעת מה לכתוב?! אני חופרת בד"כ. אוף נו.

Zaider

New member
../images/Emo19.gif

אין לי כוח לענות על הכל. בקיצור, אני אוהבת שהם משתפים פעולה עם אומנים אחרים, אבל לא הכל אהבתי, זה תלוי בשיר ובמי שהם שרים איתו. נגיד עם מסט ממש אהבתי את The Innocent ואת Jaded.
ואמ, יש לי את כל מה שברשימה ועוד כמה על המחשב, אז מי שרוצה אני ישלח לו במסר את המסן שלי ואני ישלח לו שם.

EleVaTioN

New member
אני אוהבת שילובים../images/Emo129.gif

במיוחד שזה עם להקות ואמנים שאני אוהבת. אני אוהבת במיוחד את The innocent שזה שילוב של אפילו יותר מלהקה אחת, יצא שיר ממש מוצלח, עם מסר משמעותי גם. האמת שאת The river אהבתי יותר בגרסא הם הבחור ההוא, למרות שבתכלס ההבדל ממש ממש מזערי, איכשהו הקול השונה הזה שלא רגילים ממש לשמוע עושה את ההבדל הקטן הזה.

מבחינתי הגירסה הכי טובה של דה ריבר תהיה ותמיד

תשאר הגירסה האקוסטית שבאה כבונוס מאייטונס . פשוט גירסה ענקית לשיר, כל כך שונה מהשיר הרגיל, ובפעם הראשונה יש הבדל ממשי בין הקול של בנג'י בבית השני לבין הקול של ג'ואל בבית הראשון . מי שרוצה, אני אחפש קישור לשיר.

דנדי 1992

New member
החלפתי כינוייי

הייתי dana9j9j כל השבוע בלי מחשב..!! פירסמו ת'מכתב שלי בראש1...אבל הם לא שמו תמונה :(

דנדי 1992

New member
תודה :)

תראו... מצאתי אתר חמוד שיש בו כל מיני דברים על ג"ש ומלא קיטעי וידאו שג'ואל ובנג'י שרים באקוסטיק ניראה לי \: זה האתר... http://gcatitude.unblog.fr/acoustic/ תראו את השיר Seasons... הם מזה חמודים שמה...הם כמעט בלי קעקועים...זה מוזר לראות אותם ככה..חח..

fat lip

New member
יאא לא ידעתי שהם עשו עם מסט את ג'יידד!!מאוהב|

אני מתה על מסט
ובכלל לא היה לי מושג על you don´t mean anything עם סימפל כאילו הכרתי רק את הגירסה שלהם לא ידעתי שיש גם גירסה עם ג"ש. בכל מקרה שילובים זה אחלה... וכן כל צד מביא את מה שיש לו ובסוף יוצא משהו מדהיםםם אבל שוב תלוי מי שני הצדדים..בואו ניקח שילוב מוצלח- גוד שארלוט ואוונג'ד סוונפולד
שיצא מדהים בסופו של דבר.. ושילוב מעפן
אבריל לאבין וליל' מאמא [מה הקשר?!?$?#@] שיצא סתם רמיקס פאקצי מעיק ו..ורדרד. אהממ אני חושבת שהשילובים של ג"ש עם אמנים אחרים דיי קשורים כאילו אולי חוץ מעם N.E.R.D שזה פארל וויליאמס וזה היפ הופ יותר.. אבל לא יודעת לא שמעתי עוד שוב ממש אהבתי את השילוב עם אוונג'ד סוונפולד בדה ריבר והוא ממש ממש תרם לדה ריבר עצמו אני חושבת שהוא היה מצליח פחות אם זה היה רק גוד שארלוט אוונג'ד סוונפולד תרמו לו הרבה.. ג"ש עם מי בשילוב?? אמממ... סאם 41!! חחחח אהבתי את הדיון

../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

הרמיקס של אבריל וליל מאמא מזוויע
הן פשוט לא קשורות אחת לשניה מבחינת סגנון וזה יצא דיי מוזר S: וגוד שארלוט בשיתוף פעולה עם סאם ? זה יכול להיות מדהים

וואי בשילוב עם סאם 41 ../images/Emo99.gif

אבל אני ראיתי הופעה שלהם ביחד כזה דריק צעק בקול הפקאצי שלו good charlotte !!!! דיי אני חולה עליו

למעלה