דיון!

3has3

New member
../images/Emo88.gif דיון! ../images/Emo88.gif

נראה לי פעם בכמה ימים נפתח כזה... אם יהיה בשביל מה D:
הדיון
לפני יומיים, יום שישי, התפרסמה כתבה על משרד החינוך ועל מה שהם קבעו לגבי "אנשים שלובשים שחור, צובעים את השיער ושומעים מוזיקת רוק הנקראת 'אימו'". הם הגדירו את טוקיו הוטל בתור להקת 'אימו' - מה שלא נראה לי נכון בכלל. השאלה שלי היא כזאת - מה לדעתכם יקרה עם שאר הלהקות? אם טוקיו הם אימו, אז אני לא יודעת איך להגדיר להקות אחרות שאני שומעת. מה איתכם? חוץ מזה, הממשלה מנעה מהביטלס להיכנס לארץ [פעם], להופיע. הם טענו שהם מדרדרים את הנוער [תקנו אותי אם אני טועה בכל זה]. ולפני כמה ימים או אפילו שבועות הם התנצלו על זה והזמינו את מי שנשאר לארץ. אז מה לדעתכם יקרה עם שאר הלהקות שאנחנו כל כך רוצים שיגיעו לארץ? בניהן פאניק, ביי דה ווי. -הודעה זאת נפתחה באישורה של יערה D:
-

DontWakeMeUp

New member
אוקי../images/Emo69.gif

על מה שיש לי להגיש שזה הדבר האחרון שהן צריכים להתעסק בו כי יש דברים יותר חשובים.. סתם מזלי שכל. וגםםםםםםםםם אם הם מונעים ממישהו כמו פאניק או להקה אחרת שאני ממש אוהבת את זה אני הולכת להרוג שם אחד אחד.. חצופים
למה מי הם בכלל?!?! אם זה יקרה אני ימות!! ונסיים בנימה נעימה: כל להקה שיש רגש במילים של נקראת אימו מתוך המילה אימושן.. פראנקי
והוא צודק
אז אם הם אימו זה מחמאה לא?! אה כן וגם לא אכפת לי אם יקראו להם אימו.. אז קוראים להם אימו.. שינה משהו?! לא, נכון?! אז ביי
אה כן והיום[ או שבוע שעבר לא זוכרת
] שמע את דיס פרובידנס והתחיל לשיר לי "דם של חתולים" נו כאילו הם פריקים והכל ופשוט לא התייחסתי [וגם הבאתי לו כאפה בדרך XD אבל זה לא חשוב
] קיצר הקטע הוא שלא משנה מה לא אכפת לי
חפרתי

דעתי,

דבר ראשון ,טוקיו הוטל לא אימו. אם טוקיו הוטל אימו ,אני לא רוצה לדעת מה פאניק יהיה בשבילם. ובכלל ,בבצפר שלי אני לא רוצה לדעת מה יעשו למרות שאני בספק שיעשו משהו אבל אני כל יום באה עם שחור ,אני כבר רואה את עצמי בשיחות עם היועצת
. אני שונאת שהם אומרים "היי! זאת עם בגדים שחורים ושיער צבוע!! היא אימו!!יש לה נטיות אובדניות!!" W-T-F?! אני לובשת שחור ,השיער שלי נראה כאילו צבעתי אותו ואני הכי לא אימו בעולם ,אני בכלל שונאת אימו ,לדעתי הם בכיינים מידי. אני לא רוצה לדעת מה יהיה עם להקות אחרות ,יהיה יותר קשה להביא אותם לארץ ,יהיה צריך להתאמץ יותר . משרד החינוך צריך להתעסק בדברים יותר חשובים כמו המשכורות למורים או להשלים את השעות של השביתה ולדאוג שנצליח בבגרויות . העניין של המוזיקה ממש שולי בעיניי לעומת הלימודים ,עד כמה שהמוזיקה חשובה לי . וכמו שאני רואה את זה, למשרד החינוך אכפת יותר ממש שבני הנוער שומעים מאשר הלימודים עצמם ,זה טיפשי לדעתי . ובכלל הם צריכים לדאוג לנערים ששותים אלכוהול ומגיעים לבתי חולים בגלל זה. לסיכום ,משרד החינוך מתעסקים במשהו שולי ביותר לפי דעתי .

3has3

New member
../images/Emo112.gif הם גם צריכים לדאוג

שהחינוך בארץ לא יהיה כל גרוע. וכן, עכשיו הוא גרוע. כולם יודעים ומרגישים את זה

DarkRomance

New member
אני חושבת ../images/Emo185.gif

דבר ראשון שידעו בכלל מה זה אימו!! דבר שני, זכותו של כל אדם לשמוע ולהתלבש איך שבא לו! אם לא יכולים להחליט בשבילו את הדברים האלה!!

fat lip

New member
דבר ראשון

טוקיו הוטל זה לא יותר מסה"כ אופנה. והם להקת פופ. פופ פופ פופ. שלא תחשבו שהם משהו אחר. זה שיש להם גם מתופף בסיסט ואנערף לא הופך אותם בשום צורה למשהו יותר מפופ. עובדה, גם למקפליי ובאסטד היו מתופפים בסיסטים וגיטריסטים, והם היו 100% פופ. אז זה לא ניתן לויכוח. אני לא יודעת מה זה בדיוק אימו, אבל זה תת ז'אנר של רוק, של פאנק, אז תהיו בטוחים שטוקיו הוטל האלה לא משתייכים לשם. לא לכל מי ששומע רוק\פאנק\אימו\מטאל יש נטיות אובדניות. הם יודעים מה זה בכלל?! זאת הפרעה נפשית! זה מגיע מדכאונות, ומאניה דיפרסיה זאת one hell of a מחלה נפשית! מי שאוהב רוק אין שום קשר לכל זה! להתאבדות! לרוב, נכון, זה אנשים טיפה שונים מהחברה, טיפה יותר אמיתיים לדעתי אבל לא נכנס לזה, זה לא שייך. ושלא תבינו אותי לא נכון, דכאונות קורים לכל אחד. כל אחד ואחד, גם אני. זה יכול לא להיות היום שלך, השבוע שלך, החודש שלך ובמקרה שלי אפילו השנה שלך, אבל כמו כל דבר בחיים זה עובר, ואנחנו סה"כ מתבגרים - כל החיים לפנינו. באחוז קטן מאוד זה מגיע לשקילה רצינית של התאבדות. מוזיקת רוק פשוט שונה ממוזיקת פופ, ברוק מדברים על רגשות רציניים יותר, ועם הרבה שירים ואמנים אפשר להתחבר ולהזדהות היום. מוזיקה משנה חיים של אנשים, אפילו מצילה, אבל לא מגרעת את המצב. הכל חוץ מזה. ואת זה הממשלה היקרה שלנו צריכה להבין, שכל כך צעירה וכל כך יודעת מה עובר לכולנו בראש.

3has3

New member
../images/Emo45.gif את כל כך צודקת!

הבעיה שעכשיו אם זה באמת נכון, כמו שפרסמו הסיכויים שהלהקות יגיעו פחתו יותר

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif לא הייתי יכולה לנסח את זה יותר טוב

גאון שלי 3333333333333333333333333> פיץ' וונץ'!

PUMPKIN juice

New member
לדעתי ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

זה אחד הדברים היותר דפוקים. ואם אני[למרות שאני ממש לא], ילך רק אם בגדים שחורים, ושיער צבוע[שזה באמת לא יקרה |בוכה|] אז יקראו לי לשיחה עם היועצת או משהו? בחיי, זה אחד הדברים הדפוקים. אבל אולי, אחרי השיחה יבינו שאין לכל אלה מחשבות אובדניות ובמקום זה הם צריכים להשקיע בחינוך
ועכשיו קצת יותר ברצינות. זה נורא כל הקיטלוגים והתוויות שיש בארץ הזאת וגם בעולם. מי אמר לעזאזל שכל מי שלובש שחור ושומע מוזיקה אחרת מהנורמה אז יש לו יותר סיכויים להיכנס לדיכאון?! אף אחד! אני שונאת שמדביקים לכל מי שקצת שונה, תוית. איח.
כל אחד יכול להיכנס ל'דיכאון'. זה מה שהם לא מבינים. לכל אחד יש ת'תקופות שלו, הפחות טובות, ובמיוחד בגיל ההתבגרות. זה לא שבגלל מוזיקה או מראה זה ישנה את זה ועכשיו להם יש סיכויים גדולים יותר להכנס לדיכאון. מוזיקה זה דבר שעושה טוב. חבל שהם לא מבינים את זה.

3has3

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo45.gif נכון!

וחוץ מזה, מה הדיכאון שאנשים מסוימים שומעים, לא מכניס לדיכאון? XD

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifזה ממש דבילי../images/Emo11.gif

זה משרד החינוך. הוא אמור להתעסק בבית ספר וכאלה דברים, נכון? לא כול מי ששומע מוזיקת אימו יש לו נטיות אובדניות, בינינו, מתי לאחרונה שמענו על נער שהתאבד בעקבות מוזיקה? נכון, היו כאלה שאיימו שאם הם לא יפגשו את אביב גפן אז הם יתאבדו. נכון. הם באמת היו מתאבדים? לא. לכול ילד יש הורים שמחנכים אותו, ומורים בבית ספר, ואני למשל, ועוד הרבה ילדים שאני מכירה, שומעים מוזיקת רוק [מה זה לעזאזל אימו?] ואין לנו שום כוונות להתאבד מתישהו. כולנו לפעמים נכנסים קצת לדיכאון, אולי במצבים קשים גם מבקשים מוות, אבל אני בטוחה שאחרי שהכול עובר-שוכחים. זה מעצבן שמשרד החינוך הזה, הולך להגביל לנו את המוזיקה. כול אחד שם נהייה איזה מבין גדול במוזיקה, מחרימים את כול המוזיקה ה"טרנדית"- כמו שאמרתן עם הביטלס, ועכשיו הם מצטערים על זה... אז מה? עוד 40 שנה הם יתקשרו לטוקיו הוטל ויזמינו אותם להופעה? מה זה משנה, שיתנו להם להופיע כבר עכשיו. לפי דעתי, אם משרד ה"חינוך" הולך להחרים את סוג המוזיקה הזאת, צריך, ואני לא צוחקת, להפגין ולהראות מחאה. לא כול אחד שצובע את השיער ולובש שחור הוא אימו! עוד פעם, אביב גפן- פעם הוא היה צובע את השיער, לובש שחור ומתאפר. למה אותו לא מחרימים? חפרתי

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifמי בעד לכתוב להם מכתב

ולהסביר שמוזיקה לא משפיעה על אף אחד, ואם כן, אז רק לטובה? אני לא יכולה לחיות עם המחשבה שכול הלהקות שאני אוהבת לא יכנסו לארץ. לכו תדעו, אולי מכתב כן ישפיע. נכתוב בו כמה אנחנו חולקות על הדעה שלהם, ונסביר להם שטוקיו הוטל לא אימו [
]. אני לא רוצה לכתוב את זה לבד, אז מי שרוצה לעזור לי שתעשה

Be My Escape

New member
לא גם אמרו את פאניק ברקע?

גם אם אמרו וגם אם לא,הרבה מכירים את פאניק כ'להקת אימו',שזה בולשיט. אין כזה דבר 'אימו' בעיניי,אז הכתבה לא הזיזה לי מי-יודע-מה.~~'

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifגם לפי דעתי אין דבר כזה אימו:-\

אבל, משרד החינוך חושב שהוא יודע הכול, והחליט שכול הלהקות ששרות רוק ולובשות שחור הם אימו. מה גם שלכול מי ששומע אותם יש נטיות אובדניות. מעניין. בכול זאת, רוצה להיות חלק מהמכתב שאנחנו הולכות לשלוח למשרד החינוך?

למעלה